Ukoliko osvoji ovaj zavrsni Masters, postat ce prvi igrac sa sest titula, a izjednacit ce Lendlov rekord, od čini mi se, 39 pobjeda na zavrsnom turniru.

Tsonga i Nadal odigrali zanimljiv mec, prva dva seta bilo je dosta izjednaceno, odlucili su tiebreak i jedan pad kontentracije Tsonge u desetom gemu drugog seta, kada je servirao za ostanak u setu i nije uspio, sto je bilo dovoljno za treci set. U trecem je napravio cak tri breaka, doduse i Nadal je jedan, ali bilo je kasno...bio je agresivniji i bolje servirao, zasluzena pobjeda na kraju...
Hajd, nek neko izbaci statistiku, bas me interesuje koliko je winnera imao...
Mislim da je realno finale Federer-Tsonga...
U danasnjim mecevima je sve otvoreno...

Noletove šanse su sada izražene u promilima, treba biti iskren. Šteta, al' povreda je uzela svoj danak i čovjek nije odigr'o dobar meč nakon iste. Ostaje nada da će se svi dobro odmoriti (Nadal ima Davis Cup) kako bi što spremniji dočekali početak naredne sezone.
  Noletove šanse su sada izražene u promilima, treba biti iskren. Šteta, al' povreda je uzela svoj danak i čovjek nije odigr'o dobar meč nakon iste. Ostaje nada da će se svi dobro odmoriti (Nadal ima Davis Cup) kako bi što spremniji dočekali početak naredne sezone.
 Što se tiče pravila, vjerujte da ni meni nisu baš najjasnija. Logično bi bilo da je sad Čehu dovoljan i jedan set za plasman dalje, no prema navodimo komentatora Eurosporta on mora pobjediti Španca u večerašnjem meču.
 Što se tiče pravila, vjerujte da ni meni nisu baš najjasnija. Logično bi bilo da je sad Čehu dovoljan i jedan set za plasman dalje, no prema navodimo komentatora Eurosporta on mora pobjediti Španca u večerašnjem meču.