NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Paradzik sudi,on nas je zakinuo na Grbavici.
tvoja greska na grbavici nas je ostetio radoslav vukasovic .a paradzik nam je sudio par puta kod kuce i svaki put je bio dobar i pobijedili smo isudio nam je kod kuce protiv banovica 0-0zvjezdas je napisao/la:Paradzik sudi,on nas je zakinuo na Grbavici.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- edo_malesak
Ako se pogledaju ostale stranice ove teme onda se moze logicki zakljucit po vasim postovima da nema sudije koji nije ostetio Zvijezdu. Moje misljenje je da pretjerujete sa tim teorijama zavjere.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
studiraj sine vidi se da zvijezdu duuugooo nisi gledoedo_malesak je napisao/la:Ako se pogledaju ostale stranice ove teme onda se moze logicki zakljucit po vasim postovima da nema sudije koji nije ostetio Zvijezdu. Moje misljenje je da pretjerujete sa tim teorijama zavjere.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
informacija za sve doro je samo odradio trening sa ekipom zbog nedostatka igraca.doro se nece vratiti u zvijezdu tu je trenira djecu i igra u gracanicipiroman001 je napisao/la:bio sam danas na treningu i pojavio se i Doro.jović rekao prije treninga kako mu je neko slao poruke da su otjerali ovog onog i kao evo vratićemo Doru.igrali su na dva gola i nisam dugo gledao dopadljiviju igru stoga mislim da teško Kozari...usput Doro je zabio dva gola,i sve su prilike da će ga Jović vratiti.matko nije igrao u prvoj postavi i samo se buni nešto.bilo je i ovih juniora al nema tu igrača čini mi se ni za 5 godina.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- edo_malesak
Kao prvo ja ti nisam sin i za razliku od vecine stavio sam svoje ime i ukoliko nesto zelis da mi kazes oslovljavaj me sa imenom a ne sa sine,a kao drugo gledao sam vecinu utakmica Zvijezde iako zivim u Sarajevu i vase ucestale negativne kritke oko sudenja su dosle do tog stepena da se unaprijed prica o tome kako ce vas izvjesni sudija pokrast jer vas je pokrao tu,tamo itd. , same gluposti.astra1922 je napisao/la:studiraj sine vidi se da zvijezdu duuugooo nisi gledoedo_malesak je napisao/la:Ako se pogledaju ostale stranice ove teme onda se moze logicki zakljucit po vasim postovima da nema sudije koji nije ostetio Zvijezdu. Moje misljenje je da pretjerujete sa tim teorijama zavjere.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
ako nas deset ovdje prica o losem sudenju za zvijezdu unazad i par godina sta ti glumis budalu ,nama je sine stalo do zvijezde a tebi vjerovatno nije ,nemam stobom vise sta raspravljatedo_malesak je napisao/la:Kao prvo ja ti nisam sin i za razliku od vecine stavio sam svoje ime i ukoliko nesto zelis da mi kazes oslovljavaj me sa imenom a ne sa sine,a kao drugo gledao sam vecinu utakmica Zvijezde iako zivim u Sarajevu i vase ucestale negativne kritke oko sudenja su dosle do tog stepena da se unaprijed prica o tome kako ce vas izvjesni sudija pokrast jer vas je pokrao tu,tamo itd. , same gluposti.astra1922 je napisao/la:studiraj sine vidi se da zvijezdu duuugooo nisi gledoedo_malesak je napisao/la:Ako se pogledaju ostale stranice ove teme onda se moze logicki zakljucit po vasim postovima da nema sudije koji nije ostetio Zvijezdu. Moje misljenje je da pretjerujete sa tim teorijama zavjere.
p.s. jesil emire gledao zvijezdu na grbavici i na kosevo ove sezone ili mostaru protiv veleza pa olimpica na banji pa recimo i protiv slavije na banji ili protiv travnika ovdje kad svira i penale za travnik i daje nasem igracu crveni karton tebi to nije dovoljno izgleda i ti ces nesto pricat o teorijama zavjere ako nevidis kapi za oci i bice bolje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- edo_malesak
To je tvoje subjektivno misljnje,ja sam prije svega na utakmicama vidio slabu igru, slabu borbenost a to pokazuje i posjeta na stadionu, gdje vecina ljudi koji su nekada redovno dolazili na stadion sada ne dolaze prvnestveno zbog lose igre u sto sam se uvjerio i sam. Da je suprotno, odnosno da Zvijezda pokazuje dobru igru a ne da se konstantno zali i opravdava losim sudjenjem ti ljudi bi dosli i iz inata podrzali svoj klub.Sa ovim postom sam zavrasio diskusiju na ovu temu sa tobom!ako nas deset ovdje prica o losem sudenju za zvijezdu unazad i par godina sta ti glumis budalu ,nama je sine stalo do zvijezde a tebi vjerovatno nije ,nemam stobom vise sta raspravljat
p.s. jesil emire gledao zvijezdu na grbavici i na kosevo ove sezone ili mostaru protiv veleza pa olimpica na banji pa recimo i protiv slavije na banji ili protiv travnika ovdje kad svira i penale za travnik i daje nasem igracu crveni karton tebi to nije dovoljno izgleda i ti ces nesto pricat o teorijama zavjere ako nevidis kapi za oci i bice bolje
eto imas zelju on trenutno igra dobroedo_malesak je napisao/la:To je tvoje subjektivno misljnje,ja sam prije svega na utakmicama vidio slabu igru, slabu borbenost a to pokazuje i posjeta na stadionu, gdje vecina ljudi koji su nekada redovno dolazili na stadion sada ne dolaze prvnestveno zbog lose igre u sto sam se uvjerio i sam. Da je suprotno, odnosno da Zvijezda pokazuje dobru igru a ne da se konstantno zali i opravdava losim sudjenjem ti ljudi bi dosli i iz inata podrzali svoj klub.Sa ovim postom sam zavrasio diskusiju na ovu temu sa tobom!ako nas deset ovdje prica o losem sudenju za zvijezdu unazad i par godina sta ti glumis budalu ,nama je sine stalo do zvijezde a tebi vjerovatno nije ,nemam stobom vise sta raspravljat

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Lično mislim da Zvijezda ima između 500 i 1000 pravih navijača, uglavnom onih koji su je pratili od 2. lige Federacije pa preko 1. lige Federacije. Ovi navijači preko ovog broja koji su se pojavili za ove 4 godine PL su vjerovatno oni koji su mislili da će Zvijezda brzo završiti sa PL i ubrzo se vratiti u takmičenja sa selima tipa Drinovaca, Mramora i dr. Pošto im se očekivanja nisu ispunila, "razočarani" su prestali dolaziti, a ostali su oni sa početka ovog teksta. "Razočarani" sada koriste svaku priliku da napadaju sve oko Zvijezde i ništa im ne valja.
Bez obzira na sve Zvijezda ide polako prema vrhu i u očima mnogih pravih poznavalaca fudbala je nešto čemu se treba diviti.
Bez obzira na sve Zvijezda ide polako prema vrhu i u očima mnogih pravih poznavalaca fudbala je nešto čemu se treba diviti.
POTPISSSSSSS ko kucazvijezdica je napisao/la:Lično mislim da Zvijezda ima između 500 i 1000 pravih navijača, uglavnom onih koji su je pratili od 2. lige Federacije pa preko 1. lige Federacije. Ovi navijači preko ovog broja koji su se pojavili za ove 4 godine PL su vjerovatno oni koji su mislili da će Zvijezda brzo završiti sa PL i ubrzo se vratiti u takmičenja sa selima tipa Drinovaca, Mramora i dr. Pošto im se očekivanja nisu ispunila, "razočarani" su prestali dolaziti, a ostali su oni sa početka ovog teksta. "Razočarani" sada koriste svaku priliku da napadaju sve oko Zvijezde i ništa im ne valja.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Hvala! Baš mi je drago!astra1922 je napisao/la:POTPISSSSSSS ko kucazvijezdica je napisao/la:Lično mislim da Zvijezda ima između 500 i 1000 pravih navijača, uglavnom onih koji su je pratili od 2. lige Federacije pa preko 1. lige Federacije. Ovi navijači preko ovog broja koji su se pojavili za ove 4 godine PL su vjerovatno oni koji su mislili da će Zvijezda brzo završiti sa PL i ubrzo se vratiti u takmičenja sa selima tipa Drinovaca, Mramora i dr. Pošto im se očekivanja nisu ispunila, "razočarani" su prestali dolaziti, a ostali su oni sa početka ovog teksta. "Razočarani" sada koriste svaku priliku da napadaju sve oko Zvijezde i ništa im ne valja.
jel plahozvijezdica je napisao/la:Hvala! Baš mi je drago!astra1922 je napisao/la:POTPISSSSSSS ko kucazvijezdica je napisao/la:Lično mislim da Zvijezda ima između 500 i 1000 pravih navijača, uglavnom onih koji su je pratili od 2. lige Federacije pa preko 1. lige Federacije. Ovi navijači preko ovog broja koji su se pojavili za ove 4 godine PL su vjerovatno oni koji su mislili da će Zvijezda brzo završiti sa PL i ubrzo se vratiti u takmičenja sa selima tipa Drinovaca, Mramora i dr. Pošto im se očekivanja nisu ispunila, "razočarani" su prestali dolaziti, a ostali su oni sa početka ovog teksta. "Razočarani" sada koriste svaku priliku da napadaju sve oko Zvijezde i ništa im ne valja.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako nam igrase odbojkasice znal neko

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ljudi sutra nam sve sudije i kontrolori (osim glavnog ) iz Sarajeva. Nesto mi tu smrdi.
delegat - Medzid Gvozden Sarajevo
kontrolor- Salem Prolic Sarajevo
glavni - Goran Paradzik Ljubuski
pomocni - Haris Bakovic Sarajevo
2 pomocni - Enes Đozic Sarajevo
4 sudija - Vladimir B jelica I. Sarajevo
-
- Kontakt:
0-3 izgubile glat ... steta!!!astra1922 je napisao/la:kako nam igrase odbojkasice znal neko![]()
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
OVAJ VIKEND JE U GRADACCU BOGAT SPORTSKIM DESAVANJIMA:
SUBOTA:
13.00 ZVIJEZDA - KOZARA
15.30 KK GRADACAC - KK FALCONS TUZLA
19.00 RK GRADACAC - HC MASHEKA [BJELORUSIJA]
NEDJELJA
17.00 HC MASHEKA - RK GRADACAC
BILO BI SUPER DA PODRZIMO NASE SPORTSKE KOLEKTIVE, FUDBALERE NA NJIHOVOJ ZADNJOJ UTAKMICI U OVOJ POLUSEZONI I DA IH POZDRAVIMO ZA ODLICNU IGRU U SARAJEVU, KOSARKASE KOJI PONOVO IGRAJU LIGU NAKON DEVET GODINA U KOJOJ IGRAJU SVE NASA DJECA, I NA KRAJU RUKOMETASI KOJI IGRAJU SVOJE EVROPSKE UTAKMICE.
SUBOTA:
13.00 ZVIJEZDA - KOZARA
15.30 KK GRADACAC - KK FALCONS TUZLA
19.00 RK GRADACAC - HC MASHEKA [BJELORUSIJA]
NEDJELJA
17.00 HC MASHEKA - RK GRADACAC
BILO BI SUPER DA PODRZIMO NASE SPORTSKE KOLEKTIVE, FUDBALERE NA NJIHOVOJ ZADNJOJ UTAKMICI U OVOJ POLUSEZONI I DA IH POZDRAVIMO ZA ODLICNU IGRU U SARAJEVU, KOSARKASE KOJI PONOVO IGRAJU LIGU NAKON DEVET GODINA U KOJOJ IGRAJU SVE NASA DJECA, I NA KRAJU RUKOMETASI KOJI IGRAJU SVOJE EVROPSKE UTAKMICE.
-
- Kontakt:
ma kec ko kuća sutra nam vraćaju za svu nepravdu koju su nam nanijeli do sada.mmmirza je napisao/la:ljudi sutra nam sve sudije i kontrolori (osim glavnog ) iz Sarajeva. Nesto mi tu smrdi.
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
ma kako god bude mislim da ce mo sutra razvalit kozaru minimalno tri razlike imam taj neki osjecaj nadam se da me nece prevarit.treba sutra kad dzemo bude citao sudije i kontrolora zvizdat prolicu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Salem Prolić,zvaljo debeli,udostojio se doći sutra u Gradačac.Ma treba ga vratit tamo gdje je bio prije pedeset i nesto godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.