FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Šofa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Šofa » 25 nov 2011, 13:13

Koji pacenici i ovi sto pominju Osima a i ovi sto ga brane

Molio bih istinske navijace Sarajeva a i djecu koja pisu po forumu da se suzdrze od pljuvanja po Ivici Osimu, ja ga kao navijac Sarajeva cijenim i zelim da pozivi sto duze i da ga zdravlje posluzi jer smo svi svjesni da Komitet za normalizaciju ne bi to ni bio da nije njega. Kao fudbaler a i kao covjek je zasluzio da ga postujemo. Moramo ga podrzavati jer mislim da je osoba koja moze popraviti sliku o nasem nogomeru u svijetu. Smatram ludim osobu koja misli da on namjesta utakmice Zelji ili radi protiv Sarajeva.

Sto se tice mladjeg Osima( koji nije ni O od Ivice) smatram da ga navijaci Sarajeva ne trebaju pominjati ovdje na ovoj temi, razumijem manijake koji ga brane jer su njihovi najsvjetliji trenutci poslije rata bili kad je on bio trener.

Hajde da se malo bavimo o sebi, komentarisemo svojoj igri i da IGNORISEMO sve one komentare koji imaju za cilj i vode ka prepucavanju bez imalo morala, ljudskosti, etike, koji stvaraju takvo raspolozenje izmedju navijaca nasa dva kluba koju su u mgnogo slucajeva dva brata, otac i sin i sl., koje vodi ka netrpeljivosti, mrzlji, zivotinjskom panasanju, primitivizmu, malograđanstini, papanluku...
Zahvalimo se svim navijacima Zelje koji dodju na ovu temu i komentarisu razumno i realno, i uzvratimo im na isti nacin.

I ZA JEDNE I ZA DRUGE ZELIM DA KAZEM DA SE ZAPITAJU DA LI PROVOKATORI KOJI PISU I PO JEDNOJ I PO DRUGOJ TEMI DOLAZE IZ REDOVA NAVIJACA OVA DVA NASA TIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 25 nov 2011, 13:46

Šofa je napisao/la:Koji pacenici i ovi sto pominju Osima a i ovi sto ga brane

Molio bih istinske navijace Sarajeva a i djecu koja pisu po forumu da se suzdrze od pljuvanja po Ivici Osimu, ja ga kao navijac Sarajeva cijenim i zelim da pozivi sto duze i da ga zdravlje posluzi jer smo svi svjesni da Komitet za normalizaciju ne bi to ni bio da nije njega. Kao fudbaler a i kao covjek je zasluzio da ga postujemo. Moramo ga podrzavati jer mislim da je osoba koja moze popraviti sliku o nasem nogomeru u svijetu. Smatram ludim osobu koja misli da on namjesta utakmice Zelji ili radi protiv Sarajeva.

Sto se tice mladjeg Osima( koji nije ni O od Ivice) smatram da ga navijaci Sarajeva ne trebaju pominjati ovdje na ovoj temi, razumijem manijake koji ga brane jer su njihovi najsvjetliji trenutci poslije rata bili kad je on bio trener.

Hajde da se malo bavimo o sebi, komentarisemo svojoj igri i da IGNORISEMO sve one komentare koji imaju za cilj i vode ka prepucavanju bez imalo morala, ljudskosti, etike, koji stvaraju takvo raspolozenje izmedju navijaca nasa dva kluba koju su u mgnogo slucajeva dva brata, otac i sin i sl., koje vodi ka netrpeljivosti, mrzlji, zivotinjskom panasanju, primitivizmu, malograđanstini, papanluku...
Zahvalimo se svim navijacima Zelje koji dodju na ovu temu i komentarisu razumno i realno, i uzvratimo im na isti nacin.

I ZA JEDNE I ZA DRUGE ZELIM DA KAZEM DA SE ZAPITAJU DA LI PROVOKATORI KOJI PISU I PO JEDNOJ I PO DRUGOJ TEMI DOLAZE IZ REDOVA NAVIJACA OVA DVA NASA TIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odličan post, svaka čast na rečenom. U potpunsti se slažem sa svim što si rekao i kao ti cjenim Ivicu i nemam ništa protiv njega. Što se tiče nas ne mogu da vjerujem da spominju Hotu kao pojačanje, nadam se da ovog neće biti ništa.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 nov 2011, 14:04

A, ne znam. Ako bi uzeli Zeku za primjer, onda Hotinih 35g. ne bi bile neki problem. Igrač njegovih karakteristika nam je potreban. E, sad, u kakvoj je formi pomenuti pitanje je. I naravno, drugo pitanje, dal' je pametnije pokušati naći nekog mlađeg igrača za tu platu (koja sigurno neće biti mala za naše uslove, sigurno neće igrati za milju KM, + cifra na ruke ), nekog na kojem bi se moglo i zaraditi u budućnosti, nego igrača pred krajem karijere...
Ja sam ipak za drugu opciju.
Možda b se u HNL-u mog'o naći takav igrač, nekoliko klubova je tamo pred kolapsom, biće bježanije sasd na zimu. Probat nešto tamo upecat.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 nov 2011, 14:11

senci-071 je napisao/la:Redžepagić i Dučić žele dovesti Hotu na Koševo.Najbliži da ponovo obuče bordo dres jeste Alen Škoro, koji je dobio papire iz Meksika i ukoliko nađe zajednički jezik sa Sarajevom, ponovo će biti stanovnik Koševa.
Po meni ovo je razlog zbog kojeg ne mozete da napravite iskorak ka trofeju u zadnjim godinama... dace se pare Hoti koji ima 35 godina i koji ce htjet cifru, kao i Skori koji je zapusten i nije igrao dugo, umjesto da se dovode provjereni igraci iz ove lige i okoline, koji su mladi i imaju potencijala... jos jedan razlog, doveli ste 3 igraca iz ekipe koja je ispala iz lige... da su posjedovali kvalitet za klub kao Sarajevo, vjerovatno bi bili u PL drustvu... po meni odabir pojacanja vam je los i trenutno osim Kojasevica, Torlaka, te mozda Scepanovica i Belosevica, pa i Adilovica i nemate neke igrace koji bi vam ulijevali optimitam za juris na trofeje... moje misljenje... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 nov 2011, 14:34

realno HOTA nam netreba.dobar je igrac al u 35 god nevidim zasto ga dovoditi.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 25 nov 2011, 14:59

BlueIsTheColor je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Redžepagić i Dučić žele dovesti Hotu na Koševo.Najbliži da ponovo obuče bordo dres jeste Alen Škoro, koji je dobio papire iz Meksika i ukoliko nađe zajednički jezik sa Sarajevom, ponovo će biti stanovnik Koševa.
Po meni ovo je razlog zbog kojeg ne mozete da napravite iskorak ka trofeju u zadnjim godinama... dace se pare Hoti koji ima 35 godina i koji ce htjet cifru, kao i Skori koji je zapusten i nije igrao dugo, umjesto da se dovode provjereni igraci iz ove lige i okoline, koji su mladi i imaju potencijala... jos jedan razlog, doveli ste 3 igraca iz ekipe koja je ispala iz lige... da su posjedovali kvalitet za klub kao Sarajevo, vjerovatno bi bili u PL drustvu... po meni odabir pojacanja vam je los i trenutno osim Kojasevica, Torlaka, te mozda Scepanovica i Belosevica, pa i Adilovica i nemate neke igrace koji bi vam ulijevali optimitam za juris na trofeje... moje misljenje... ;)
Adilović, Torlak, Šćepanović i Kojašević (ponekad) zaslužuju prvih 11, Obuća je odličan ali da bude kao joker, a Haskić ima problema nekih opasnih.. Ostale neću ni pominjati..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 15:06

Kakav Hota ne lupaj gluposti druze , vidio da su neki supci napisali na fejsbuku o Hoti odma prenosi vijest :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 25 nov 2011, 15:09

Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav Hota ne lupaj gluposti druze , vidio da su neki supci napisali na fejsbuku o Hoti odma prenosi vijest :roll:
A pogledaj na sport centar..

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 25 nov 2011, 15:12

Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav Hota ne lupaj gluposti druze , vidio da su neki supci napisali na fejsbuku o Hoti odma prenosi vijest :roll:
tacno je to za hotu, a lik je teenutno taraba, jos jedan igrac ce vas vrlo vjerovatno pojacati, a to je admir rascic
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 nov 2011, 15:17

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
tacno je to za hotu, a lik je teenutno taraba, jos jedan igrac ce vas vrlo vjerovatno pojacati, a to je admir rascic
E samo da mi je znati odakle ti znas da je on taraba ? Gledas njegove utakmice ili ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 15:19

MaroonWhite1987 je napisao/la:
A pogledaj na sport centar..
HAhahahahahahahaha u ovom grmu lezi zec sport centar :lol: :lol: Valjda znas i sam odakle oni kupe informacije ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 nov 2011, 15:25

MaroonWhite1987 je napisao/la:Ma u ovoj čemer ligi ne može niko meda, sve se svodi na namješetanje i ne regularne utakmice. Lako je vama dok imate Osima, ali nece ni on vjecno tu biti i sta cete onda.. Sve dok ekipe ne pocnu pobjeđivati kvalitetom, koje ruku na srce trenutno nema niko, nema nista od nas i u Europi cemo vjecno biti u pretkolima..

Zar je tesko u zivotu imati malo dostojanstva i ne kriviti druge i traziti opravdanje u posve nekim drugim stvarima zbog neuspjeha i losih igara svoga kluba.Kada je Sarajevo bilo prvo(u prvih sest kola kao i svake godine(nije li i to malo cudno) igra cetiri kola kuci a dvije na strani,ovaj put sa "jakim" Goskom i Slavijom) onda je sve u redu i sudije i liga i regularnost,ali kada na prvo mjesto dodje Siroki ili Borac onda je u pitanju nacionalni kljuc(sreca nasa pa ostale nacionalnosti u BiH nemaju svoje predstavnike u takmicenju jer bi tom shvatanju cekali titulu svakih pet godina) ili kada prvo mjesto preuzme Zeljo onda je je to djelo Ivice Osima.Kada je Zeljo nekoliko sezona imao lose rezultate niko drugi mi nije bio kriv nego samo njegovi igraci,uprava i strucni stab i nisam trazio opravdanje u nekim drugim stvarima (a i u tom vremenu Sarajevo je osvojilo jednu titulu,znaci nije im Ivica Osim stajao na putu).Komsije bez ikakve provokacije licno mislim da je za vas neuspjeh i lose igre najveci uzrok (ne) kvalitet i zalaganje igraca koji ne postuju dres koji nose i koji se vuku po terenu kao sline i bezvoljno osim par pojedinaca.Zato smognite snage i imajte dostojanstva i nemojte kriviti druge i u njima traziti opravdanje za vase lose igre nego pocistite svoj prag(od pojedinih igraca i clanova uprave) pa ce vam vjerovatno doci bolja vremena.

I za kraj uvjek cu vise voljeti da nasu drzavu u Evropi pored Zelje uvjek predstavlja Sarajevo nego neko drugi normalno je i navijacki da volim da smo bolji od vas i da budemo bolje plasirani ali kada budete bolje plasirani(kao i prosle godine) uvjek cu imati dostojanstva da vam cestitam i necu traziti neko glupo opravdanje da to negiram.Puno srece u nastavku prvenstva i normalno da budete drugi a mi prvi.Pozdrav svim normalnim navijacima Sarajeva i mnogo srece u nastavku prvenstva.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 25 nov 2011, 15:55

tacno je to za hotu, a lik je teenutno taraba, jos jedan igrac ce vas vrlo vjerovatno pojacati, a to je admir rascic[/quote]

E samo da mi je znati odakle ti znas da je on taraba ? Gledas njegove utakmice ili ?[/quote]
lik zivi blizu mene, trenutno je ovdje na odmoru, igra u 3 ligi austrie to ti je valjda mjerilo njegove kvalitete, nema vise volje ni zelje, a kad dodje vidjeces i sam kakav je,
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 16:40

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:tacno je to za hotu, a lik je teenutno taraba, jos jedan igrac ce vas vrlo vjerovatno pojacati, a to je admir rascic
E samo da mi je znati odakle ti znas da je on taraba ? Gledas njegove utakmice ili ?[/quote]
lik zivi blizu mene, trenutno je ovdje na odmoru, igra u 3 ligi austrie to ti je valjda mjerilo njegove kvalitete, nema vise volje ni zelje, a kad dodje vidjeces i sam kakav je,[/quote]

Vidjeces da nece doci.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 nov 2011, 16:56

Za Hotu uopste nije sigurno.Ovi sa Sport centra su tolko amateri da je to za nepovjervato.Ako je neko provalio na fb,fksiinfu oni odma vjest pisu.
Sto se Skore tice, nije u savrsenoj fizickoj spremi ali nije ni zapusten, nije ni povrjedjen dugo bio.Dovoljno ce biti da se spremi na zimskim pripremama i 2-3 kola da stekne osjecaj onaj stari.
On i kao takav je najbolji napadac lige.Nije isplativ sigurno ali nema trenutno igraca u PL BiH koji moze zabit 15 komada u polusezoni a da se moze prodati u buducnosti.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 nov 2011, 17:00

samosarajvo je napisao/la:Za Hotu uopste nije sigurno.Ovi sa Sport centra su tolko amateri da je to za nepovjervato.Ako je neko provalio na fb,fksiinfu oni odma vjest pisu.
Sto se Skore tice, nije u savrsenoj fizickoj spremi ali nije ni zapusten, nije ni povrjedjen dugo bio.Dovoljno ce biti da se spremi na zimskim pripremama i 2-3 kola da stekne osjecaj onaj stari.
On i kao takav je najbolji napadac lige.Nije isplativ sigurno ali nema trenutno igraca u PL BiH koji moze zabit 15 komada u polusezoni a da se moze prodati u buducnosti.
gdje će se povrijediti kad nije šutno loptu godinu dana ,nešto sam načuo da bi se Džemo Smječanin trebao vratiti :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 nov 2011, 17:00

Samo mi nije jasno na osnovu cega se Scepanovic trpa medju one kojima mjesto u prvih 11 nije upitno?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 nov 2011, 18:48

Arogantni je napisao/la:
MaroonWhite1987 je napisao/la:Ma u ovoj čemer ligi ne može niko meda, sve se svodi na namješetanje i ne regularne utakmice. Lako je vama dok imate Osima, ali nece ni on vjecno tu biti i sta cete onda.. Sve dok ekipe ne pocnu pobjeđivati kvalitetom, koje ruku na srce trenutno nema niko, nema nista od nas i u Europi cemo vjecno biti u pretkolima..
ova ekipa Zelje ubjedjen sam nije gora ako nije bolja od one koja je igrala protiv njukastla... samo treba malo srece i vise para pa se napravi slican i veci uspjeh, igrati sa njukastlom 0-1, protiv malage 0-0, tamo 1-0 i to iz penala nije nimalo lose....Al mi je godra procitat to lako je vama vi IMATE OSIMA... :lol:
Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...
[youtube][/youtube]
Mi nikada odustati necemo...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 nov 2011, 18:51

Arogantni je napisao/la:
ova ekipa Zelje ubjedjen sam nije gora ako nije bolja od one koja je igrala protiv njukastla... samo treba malo srece i vise para pa se napravi slican i veci uspjeh, igrati sa njukastlom 0-1, protiv malage 0-0, tamo 1-0 i to iz penala nije nimalo lose....Al mi je godra procitat to lako je vama vi IMATE OSIMA... :lol:
Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...
Molio bih da se ne obraca paznja na ovaj komad budale :arrow:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 nov 2011, 19:00

dr.van nostrand je napisao/la:Samo mi nije jasno na osnovu cega se Scepanovic trpa medju one kojima mjesto u prvih 11 nije upitno?
a ko je to trenutno kvalitetniji u nasem timu od njega na poziciji koju on pokriva...da nije mozda k.handzic ili maksumic :? :? ..jer treceg nema... ;)
mislim,naravno da bih volio da ima neko bolji od njega al fakt je da nema... ;) trenutno naravno...
za ove sto seru po Skori ...uvijek su ga se bojali i bojace se i sljedece polusezone aBd.. 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, keli, n0dix, riki46 i 57 gostiju.