mozda je predsjednik ragbista u BiH ,jesu se ovi Osimi progurali na sve vrste sportova, svaka im castfukara87 je napisao/la:Ivan Osim ko je taj prvi put cujem za njega, da to nije unuk Ivice Osim , ili Osim ima dva imena , nije mi jasnoo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
A ja se smijem kladit da ce se utakmica odigratfukara87 je napisao/la:Super Zdenko Juric otisao, a sad novi problem, nema se para tacnije 17.000 KM ako se do sutra ne uplati NS BIH ,rezultat ce bit registrovan u koristi Slavije, znaci 0-3, e moja Sloboda dokle ti meni dogura

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ivan "Ivica" Osimfukara87 je napisao/la:Ivan Osim ko je taj prvi put cujem za njega, da to nije unuk Ivice Osim , ili Osim ima dva imena , nije mi jasnoo

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koja tuga Boze dragi,sve vise mislim da FK Slobodi slijedi sudbina KK Slobode,vidi se da nema vise nikog kako bi pomogao Slobodi,od opcine i kantona ne ocekujem nista,ako nadju 17.000 maraka do sutra onda su carobnjaci. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma kako to nema para, pokrali su sve sto je moglo, tako i Zdenko Juric siguran sam, jer znam ga ja licno zivi u Novom Naselju lopov zesci imao radnju i svercovo materijal i neki alat pa prodavao, sad gledam kucu sredio pravo, eh odakle mu pare pitam se ? al hajd ne bitnoo je, nego ja mislim da su iz Saveza progledali kroz prste par puta Upravi i sad bas ne vjerujem da ce im opet udovoljit, ja sam za da ih kazne i da jednom nadam se dodju glaveharry_90 je napisao/la:Koja tuga Boze dragi,sve vise mislim da FK Slobodi slijedi sudbina KK Slobode,vidi se da nema vise nikog kako bi pomogao Slobodi,od opcine i kantona ne ocekujem nista,ako nadju 17.000 maraka do sutra onda su carobnjaci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zdenko Juriću kakve su to izjave tipa "Smeta mu moje ima i prezime"?Više od 10 godina te znam.Mešetar žešći ,naginješ samo tebi podobnim,a veze sa fudbalom nemaš.Što prije to bolje odlazi i ti i tebi slični koji su tu radili, jer ništa niste uradili.Prevedeno Jasminu bili desna ruka i njegove potrčke.U Tuzli bar nikad se nije gledalo ko si šta si ,a ti sad takve izjave daješ.Drago mi je što su igrači ti koji su se digli ,i hajmo sad legende vi ste sad na djelu pomozite momcima ako vam je klub u srcu.
-
- Kontakt:
Gdje je taj komitet za normalizaciju ? Gdje ste p*cke ,gledajte malo Zelju ,Sarajevo ,Borac ,Zrinjski i ostale klubove a ove ko j*be .. Tacno cu pocet prjeteca pisma pisat na adrese ,nek privode ,nek je*u mater vise sebi .. Ja prvi ne dam vise na SLOBODU !
Ako nista ajmo na irac i tamo ih cekat mamu im je*em

Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
- slani grad
- Kontakt:
zdenko juric-ljigavac i parazit koji je godina zivio od SLOBODE....obicna ljudska slina...ono naslo nekom supljirat o imenima,ugrozenosti
....drago mi je sto je ova poltroncina i moralni kameleon napustio Slobodu....valjda se nikad vise ne vrati...p.o.s.e.r.e.m mu se u usta lopovska..takodze,jedan od zasluznih igraca koji je Slobodu doveo na samo dno...ffuujjjj

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
Hajd to ,sutra nam Dominkovic sudi .. Daj boze regulare da bude ,prgav mi je on
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Vala bas nema se vise sta cekat..viva_il_chelik je napisao/la:Imate sad priliku. Igraci potpisali peticiju za smjednu Jurica uradite i vi nesto kao navijacka skupina!
TO JE VASA SVETINJA ! A igraci ce doci i otici kao i uprava a ispade da igraci vise zele od vas smjenu !? Mogli su giraci sad otici na polusezonu i da ih boli briga za Slobodu. Pokrenite se i vi malo, ne mozete biti toliko pasivni.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Bitnije je uplatit 17.500 maraka da se mec odigra,a ne da se obrukamo i ne odigramo utakmicu,mada ce biti pravo cudo ako uspiju naci ove pare .. ne znam sta je sa onim parama sto nam je savez duzan,neka odatle namire potreban novac.nekad^navijac je napisao/la:Hajd to ,sutra nam Dominkovic sudi .. Daj boze regulare da bude ,prgav mi je on
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kakva je situacija s upravom slobode trenutno?Da li je izabran Davud na mjesto predsjednika kluba?Znam da je bilo nekih problema i da se nije mogla imenovati uprava pa je i na tom pitanju doslo do velike podjele.Sta je uopste sa Sabovicem koji je do skoro bio jedan od bitnih u Slobodi?Da li doticni ulaze i dalje u slobodu,kakva je uopste politicka klima oko slobode i tak?ako ima neko informisani malo da svrljne par recenica 

-PAJA Fan Club!!
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Vedran Puljić ! Svaka čast fukare
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tuga
...ne mogu da vjerujem da ne mozemo gol dati Slaviji
...ebiga ovdje ako prokockamo bodove, mozemo se ebat ...daj boze da grijesim, ali nismo bili u goroj situaciji nikad do sad.....mislim bilo je losih sezona, ali ovo jos nismo imali...doduse 1999 smo bili losi skupili smo samo 16 bodova u prvom dijelu sezone, da bi u drugom dosli do playoffa sa 9 uzastopnih pobjeda bez primljenog gola, ali sve to kad je dosao rahmetli tata Mustafa Hukic

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ni ja ne mogu da verujem da je Sloboda ovako ne povezana,pa ona situacija 3 na 2,pa ono se rutinski resava ubacajem na drugu stativu.
Ipak mogli ste vi njega primiti i to iz nekoliko prilika,odbrana je poprilicno losa,ali ovi indijanci k'o da nisu doruckovali nista.

Ipak mogli ste vi njega primiti i to iz nekoliko prilika,odbrana je poprilicno losa,ali ovi indijanci k'o da nisu doruckovali nista.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bez uvrede , ali ja odavno nisam gledao ovakav anti fudbal , pa ovo je na nivou trece padobranske lige...
ps. Sreca za Slaviju , stativa
ps. Sreca za Slaviju , stativa
Pozdrav iz Zenice i nadam se pobjedi u zadnjim minutama za Slobodu.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOLL
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Evo ga 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ma tako je svaka cast,znate sta mislim da sam vam bio sreca pozdrav od robijasa.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.