Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Pa dobro, eto svi govorite da je Ćiro lopov i da prodaje igrače i utakmice.
Da li se ikada sjetite utakmice u Rijeci. I tada smo govorili da je tekma prodata i da je Ćiro lopov, a onda je usljedila Belgija i pobjede i u gostima i kod kuće. Onda smo svi hvalili i Ćiru i igrače, a Rijeku smo zaboravili. Ljudi, mi moramo shvatiti da naši reprezentativci imaju kompleks od prijateljskih utakmica. Jednostavno, igračima se neigra protiv nekih amatera tipa Iran, Oman, Uzbekistan, Rijeka... Svi znamo da ove timove možemo nakantatii kad poželimo, a protiv njih smo igrali slabo. A vidjeli smo protiv Estonije i Armenije. Igrači znaju da od tih utakmica imaju nešto i znaju da igraju za naciju, vode 5:0, ali neodustaju igraju dalje, napadaju. Protiv Irana dali su dva gola i vide da ih mogu pobjediti kako hoće i tada staju neće da igraju dalje, jer zaista nema smisla igrati proptiv nekog, a unaprijed znaš da ga možeš pobijediti. To je isto da prvi tim nekog kluba igra protiv pionira istog kluba. Mi moramo shvatiti da u repki imamo zvijezde koje neće prljati ruke i neće da dobiju povrede protiv nekih amatera i neće da igraju. A da smo sve ove utakmice igrali protiv Austrije, Švedske, Brazila, Španije i drugih veoma jakih reprezentacija, tada bi mogli vidjeti pravo lice Džeke, Ibiševića, Salihovića, Misimovića, Spahića, Bajramovića, Muratovića, a ne ovako da nam glavni igrač neće doći na utakmicu jer neželi da igra seljačke utakmice koje Savez realizira za pare. Sve dok prijateljske budemo igrali sa reprezentacijama tipa Uzbekistan, Oman, Iran... moći ćemo gledati samo poraze naših momak koji jedan vrijede više nego cijela ekipa protivnika.
Da li se ikada sjetite utakmice u Rijeci. I tada smo govorili da je tekma prodata i da je Ćiro lopov, a onda je usljedila Belgija i pobjede i u gostima i kod kuće. Onda smo svi hvalili i Ćiru i igrače, a Rijeku smo zaboravili. Ljudi, mi moramo shvatiti da naši reprezentativci imaju kompleks od prijateljskih utakmica. Jednostavno, igračima se neigra protiv nekih amatera tipa Iran, Oman, Uzbekistan, Rijeka... Svi znamo da ove timove možemo nakantatii kad poželimo, a protiv njih smo igrali slabo. A vidjeli smo protiv Estonije i Armenije. Igrači znaju da od tih utakmica imaju nešto i znaju da igraju za naciju, vode 5:0, ali neodustaju igraju dalje, napadaju. Protiv Irana dali su dva gola i vide da ih mogu pobjediti kako hoće i tada staju neće da igraju dalje, jer zaista nema smisla igrati proptiv nekog, a unaprijed znaš da ga možeš pobijediti. To je isto da prvi tim nekog kluba igra protiv pionira istog kluba. Mi moramo shvatiti da u repki imamo zvijezde koje neće prljati ruke i neće da dobiju povrede protiv nekih amatera i neće da igraju. A da smo sve ove utakmice igrali protiv Austrije, Švedske, Brazila, Španije i drugih veoma jakih reprezentacija, tada bi mogli vidjeti pravo lice Džeke, Ibiševića, Salihovića, Misimovića, Spahića, Bajramovića, Muratovića, a ne ovako da nam glavni igrač neće doći na utakmicu jer neželi da igra seljačke utakmice koje Savez realizira za pare. Sve dok prijateljske budemo igrali sa reprezentacijama tipa Uzbekistan, Oman, Iran... moći ćemo gledati samo poraze naših momak koji jedan vrijede više nego cijela ekipa protivnika.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Za ovo boldano stvarno nemam riječi. Pa šta ti misliš da smo mi to neka sila u fudbalu? To što si napisao to ti neće uraditi niti jedna normalna reprezentacija tipa Italija, Argentina, Engleska i sl. (a koje su stvarno sile reprezentacije i neko i nešto u fudbalu) a kakve zvijezde samo ove reprezentacije imaju. Protiv samo kakvih slabijih repki je igrala Engleska pa ih -onako kako Bog zapovijeda- torpedirala sa nekoliko komada u mreži. Što npr. Englezi nisu kontali "uh mi smo zvijezde hajmo stat na loptu, popustiti, nama se ne igra protiv ovih dosta slabijih od nas" nego ljudi igraju maximalno na svim frontovima onako kako to čini svaka normalna reprezentacija. Ako zaista misliš ovako kao što si napisao (ovaj boldani text) onda NHF čoja ali živiš u velikoj zabludiel-fighter je napisao/la:Pa dobro, eto svi govorite da je Ćiro lopov i da prodaje igrače i utakmice.

I da, niti jedan rezultat me neće razuvjeriti ili natjerati da zatvorim oči pred onim što se dešava u našem fudbalu. To što smo mi narod koji začas zaboravi i brzo prašta, te jednostavno ne želi da vidi ono što mu ne odgovara je druga priča.
- miralem444
- Kontakt:
evo ljudi jaha veoma blizu prelaska u engleski wigan..
Sanel Jahić pred potpisom za Wigan
Naš reprezentativac, Sanel Jahić je na korak od prelaska u engleski Wigan.
Prije nekoliko dana smo pisali da je vrlo moguće da Sanel Jahić pojača redove engleskog Wigana a sada je do realizacije transfera ostao još samo korak.
Sutra u 13:30 letim za Manchester gdje me čekaju predstavnici Wigana. Mogu vam reći da su u opciji su još dva tima osim Wigana, vidjet ću čija će ponuda biti konkretnija ali za sada sam najbliži prelasku u Wigan, sve će se znati do petka. Obešetećenje koje bi trebao dobiti Aris je 1.500.000. eura, rekao je Sanel Jahić za Sportin.ba
Za nadati se da će naš reprezentativac brzo realizovati ovaj transfer, jer bilo bi lijepo gledati jednog bh igrača u najjačoj ligi na svijetu.
Sanel Jahić pred potpisom za Wigan
Naš reprezentativac, Sanel Jahić je na korak od prelaska u engleski Wigan.
Prije nekoliko dana smo pisali da je vrlo moguće da Sanel Jahić pojača redove engleskog Wigana a sada je do realizacije transfera ostao još samo korak.
Sutra u 13:30 letim za Manchester gdje me čekaju predstavnici Wigana. Mogu vam reći da su u opciji su još dva tima osim Wigana, vidjet ću čija će ponuda biti konkretnija ali za sada sam najbliži prelasku u Wigan, sve će se znati do petka. Obešetećenje koje bi trebao dobiti Aris je 1.500.000. eura, rekao je Sanel Jahić za Sportin.ba
Za nadati se da će naš reprezentativac brzo realizovati ovaj transfer, jer bilo bi lijepo gledati jednog bh igrača u najjačoj ligi na svijetu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Jahic je odlican igrac, ali odlazak u Englesku moze biti rizican, nadamo se da ce dobiti pravu sansu koju ce s obzirom na svoju kvalitetu vjerovatno opravdati.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
bilo bi odlicno da Jahic predje u Wigan, odlican je igrac a moze igrati i na visa pozicija, valjalo bi to i za reprezuentaciju BiH da imamo jednog igraca koji igra u Engleskoj, ustvari imat cemo dvojicu ako Begovic bude branio za BiH.
SRETNO SANELE JAHICU
SRETNO SANELE JAHICU
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
-
- Kontakt:
FAMOSRaul_64 je napisao/la:To bi bilo odlično Bosanac u EPL i u jednoj vrlo dobroj ekipi;
Danas Wigan sutra.....
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
džakailibu je napisao/la:FAMOSRaul_64 je napisao/la:To bi bilo odlično Bosanac u EPL i u jednoj vrlo dobroj ekipi;
Danas Wigan sutra.....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
tesko je shvatiti ovakav post ozbiljno kada imaju podaci da je Blazevic prije susreta sa Iranom imao susret sa nekadasnjim predsjednikom saveza Ahmedom Pasalicem i onim siptarom. Meni je iskreno zao nekih nasih navijaca, pa osuli oni sada po meni ili ne, mene i nezanima toliko, koliko je njih meni zao, istinski se deru ciro majstore, ciro ovo, ciro ono, a pred njihovim ocima se desavaju stvari koji oni naprosto nemogu da vide, mozda mogu ali onda nezele.el-fighter je napisao/la:Pa dobro, eto svi govorite da je Ćiro lopov i da prodaje igrače i utakmice.
Ljudi, pa zar vi nevidite da se nasi reprezentativci dan danas prodaju preko repke kao i prije? evo vam primjer je radeljic, on nije imao kluba, nastupa pri kraj tekme protiv Irana za A repku i dobi angazman u turskoj. Ciro je tu odradio odlican posao, radeljic mu mora biti zahvalan citav njegov zivot za ovakav Cirin potez. Bojim se samo da odredena suma novca koji ce dobiti Radeljic ako nastupi jos jednom za A repku neode upravo Pasalicu. Samo se pitam dali je Cirin potez vazniji od naseg obraza? Ljudi, koliko vama treba, nakon toga sto je generalni sekretar optuzen za korupciju, nakon izjava Bolica o kriminalnih radnjama saveza, nakon bojkota radi mutnih stvari i dogadaja u i oko naseg saveza, nakon svih ovih "friendly matches" protiv ovih ekipa da skontate da je savez doveo absolutnog prefosionalca da upravo vas zatjeska i zavarava, i najgore je...nakon svih tih dozivljaja, da im je cilj ostvaren...a taj je uvijek bio jedan jedinstven, prekri sve mutnje radnje preko,
Ciro majstore..........
Citam ovo za Radeljica i grohotom se smijem
Ako je Radeljic kupljen zbog ove tekme protiv Irana onda je Sasa Matic bio skaut u tom Turskom klubu

Ako je Radeljic kupljen zbog ove tekme protiv Irana onda je Sasa Matic bio skaut u tom Turskom klubu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Citam ovo za Radeljica i grohotom se smijem![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@ no comment
Mozda ce ti ovo zvucati glupo ili ludo, ali evo to cu reci: Nek muljaju, hebe mi se ako cemo se plasirati po prvi puta na Mundijal... i do sad su bile neke price ovako onako, vuce se punih 10 godina ista spika, tako da ako se plasiramo nije mi zao pa makar nek je uzimao pare ( u sta sumnjam) i od igraca i od bilo koga drugog ili on ili Pasalic , svejedno mi je pod uslovom da se plasiramo... nikad u historiji nase zemlje nismo stajali bolje na tabeli 4 boda ispred TURSKE!!! Turska je za nas izmislila fudbal, pa de pogledaj koja imena afirmirana igraju u njih, i uporedi to sa sastavom i njihovom afirmacijom prije dolaska Cire. Sada taj sastav naravno vise vrijedi i sve, ali govorim o situaciji prije dolaska Cire, i kada smo dobili ovu grupu, koliko vas je kada se realno pogleda nasa grupa vjerovalo da ce ovakvo stanje biti nakon 6 tekmi, i to igramo sa Turcima i Spancima kod kuce... Cak iako se ne plasiramo na SP , nego "samo" u baraz i to je veliki, ogroman korak za nasu selekciju... jesmo bili blizu protiv Danske, Srbije... ali biti blizu i ostvariti cilj (makar polovican - baraz) nije isto ... naravno jos nista mi nismo osigurali, ali realno gledajuci nikad bolja situacija nije bila na tabeli, i to zahvaljujuci nasim igracima i treneru (moje misljenje). 4 pobjede i dva minimalna poraza protiv dvije selekcije koje su bile u top 4 na Euru koje se zavrsilo par mjeseci prije nase prve utakmice sa Spancima , a ubrzo i sa Turcima ...
Ovo za Radeljica iznad mene je komentar dana!
Mozda ce ti ovo zvucati glupo ili ludo, ali evo to cu reci: Nek muljaju, hebe mi se ako cemo se plasirati po prvi puta na Mundijal... i do sad su bile neke price ovako onako, vuce se punih 10 godina ista spika, tako da ako se plasiramo nije mi zao pa makar nek je uzimao pare ( u sta sumnjam) i od igraca i od bilo koga drugog ili on ili Pasalic , svejedno mi je pod uslovom da se plasiramo... nikad u historiji nase zemlje nismo stajali bolje na tabeli 4 boda ispred TURSKE!!! Turska je za nas izmislila fudbal, pa de pogledaj koja imena afirmirana igraju u njih, i uporedi to sa sastavom i njihovom afirmacijom prije dolaska Cire. Sada taj sastav naravno vise vrijedi i sve, ali govorim o situaciji prije dolaska Cire, i kada smo dobili ovu grupu, koliko vas je kada se realno pogleda nasa grupa vjerovalo da ce ovakvo stanje biti nakon 6 tekmi, i to igramo sa Turcima i Spancima kod kuce... Cak iako se ne plasiramo na SP , nego "samo" u baraz i to je veliki, ogroman korak za nasu selekciju... jesmo bili blizu protiv Danske, Srbije... ali biti blizu i ostvariti cilj (makar polovican - baraz) nije isto ... naravno jos nista mi nismo osigurali, ali realno gledajuci nikad bolja situacija nije bila na tabeli, i to zahvaljujuci nasim igracima i treneru (moje misljenje). 4 pobjede i dva minimalna poraza protiv dvije selekcije koje su bile u top 4 na Euru koje se zavrsilo par mjeseci prije nase prve utakmice sa Spancima , a ubrzo i sa Turcima ...
Ovo za Radeljica iznad mene je komentar dana!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Re: Saša Papac
prosla sasina tema je zakljucana, tako ce bit i sa ovom, necu da se zamaram nepotrebnim raspravama, reci cu samo dvije rijeci: PRODANA DUSA!!
pozz

pozz

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
X...ja ovo POTPISUJEM!! Svaka cast legendo na postu...vjerujte mi da sada moze igrao bi za Hrvatsku...volio bih da se vrati ali samo da mu ....uhhh necu!mostar_mo je napisao/la:Ja Sašu Papca vidim kao jednog interesdžiju koji je igrao za reprezentaciju dok mu je trebala da napravi privatnu karijeru ,
Kada je stekao ˝ime˝ u fudbalskom svijetu okrenuo joj je leđa , to famozno pismo i potpis mu je poslužio kao dobar alibi ..desilo se u pravo vrijeme , i tada je skuzio da se na račun toga može izvući , a da ne ispadne IZDAJICA ,
čak štovise , evo upravo ovde ga neki smatraju HEROJEM zbog toga , a on je to upravo i predvidio ...
Stavi onda i Kerkeza ili Jakirevicastarmo76 je napisao/la:zato sto je nas reprezentativac...hoces da ti nacrtamo????fabio je napisao/la:NE vidim razlog zasto ce SASA PAPAC u temi za repku ,,bezveze

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Postojala je tema o Sasi, bilo je tu svega. Sad sam je spojio sam ovom, ako imate nesto da kazete, sto jos niste rekli, izvolite.
Svaka chast za Jahica..uvijek mi je bio jedan od dražih u repki...ne znam što, vjerovatno jer uvijek ostavi 200% na terenu...ili zbog onog drugog gola u belgiji poslije kojeg smo ih uništili...sretno mu bilo i daboga do Chelsea doguro...
- el-fighter
- Kontakt:
Ev sad čitam ovo za Jahića. Bilo bi odlično da pređe u Wigan. Dobro je za repku da imamo jednog igrača u najjačoj ligi na svijetu. Wigan ima dobar sastav i nadam se da će se on dobro uklopiti.
Velež do groba života mi moga
- bosanac723
- Kontakt:
sanel jahic ce u Hull City gdje ce biti starter. THE END
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.