kako inter igra ove godine atraktivnije je gledati Krajinu-Krajisnik nego dvoboj 2 i 16(abd buduceg drugoligasa) na tablicityler durden je napisao/la:Hulaga je napisao/la:A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- tyler durden
- Kontakt:
Senaid L.F.C je napisao/la:kako inter igra ove godine atraktivnije je gledati Krajinu-Krajisnik nego dvoboj 2 i 16(abd buduceg drugoligasa) na tablicityler durden je napisao/la:Hulaga je napisao/la: A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentan![]()
ajd sto sam facepalmo ovog Reufa i Hulagu,sad moram i tebe Senaide

Bas je fulagatyler durden je napisao/la:Hulaga je napisao/la:A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()

- VolimLiverpool
- Kontakt:
bondich je napisao/la:pjanicsikirica je napisao/la:Kako je dao gol ??

You'll never walk alone.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Odavno se vec prica da je tako!!! Ja iskreno ne znam koji ce mu to ****, ovako je u Zelji gospodin! I ne prepadaj ove pitare pocece navijat za srbiju!aleksandar_veliki je napisao/la:Amar je novi slektor i ostaje raditi u Zelji, ni prvi ni zadnji.molotovljev je napisao/la:@boccaccio
lave,ako moze jedno pitanje,Amar Osim kao selektor? Da li si za tu opciju ili ipak da nastavi u Zelji?
molim odgovor,hvala.

Za zivot cijeli!
Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti

-Paja je napisao/la:Pretpostavljam da je tu Joe Hart bio bolji od visegodisnjeg broja 1 Njemacke reprezentacije Jensa Lehmana koji je skinuo jednog Olivera Kahna? A jos mi reci da im je Yaya Toure bolji od Vieire pa mi daj link na to da isprintam i da se poserem po tome.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo samo kobrama moze biti smijesno.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pile87 je napisao/la: Odavno se vec prica da je tako!!! Ja iskreno ne znam koji ce mu to ****, ovako je u Zelji gospodin! I ne prepadaj ove pitare pocece navijat za srbiju!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Eh da su samo pitari ...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Odavno se vec prica da je tako!!! Ja iskreno ne znam koji ce mu to ****, ovako je u Zelji gospodin! I ne prepadaj ove pitare pocece navijat za srbiju!pile87 je napisao/la:Amar je novi slektor i ostaje raditi u Zelji, ni prvi ni zadnji.aleksandar_veliki je napisao/la:@boccaccio
lave,ako moze jedno pitanje,Amar Osim kao selektor? Da li si za tu opciju ili ipak da nastavi u Zelji?
molim odgovor,hvala.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako ti odgovorim na nacin na koji bih trebao, ode tema gdje ne treba, zato bolje da ostane na ovomeHZ_ilidzaa je napisao/la:Eh da su samo pitari ...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Odavno se vec prica da je tako!!! Ja iskreno ne znam koji ce mu to ****, ovako je u Zelji gospodin! I ne prepadaj ove pitare pocece navijat za srbiju!pile87 je napisao/la:
Amar je novi slektor i ostaje raditi u Zelji, ni prvi ni zadnji.
Za zivot cijeli!
adnanhz je napisao/la:nemoj sad ce reci daje fotoshop a pogledaj te klip pregleda golova i obratite paznju vrijeme 1,13-1,14 gdje je igrac zvijezde pri ubacaju iz auta bio u cistom ofsajdu iz kojeg su dalu drugi go i to niko da spomenedzenan01 je napisao/la:
Slika u trenutku upućivanja lopte, čist ofsajd .
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
- Kontakt:
Haha...LudLo 4 je napisao/la:adnanhz je napisao/la:nemoj sad ce reci daje fotoshop a pogledaj te klip pregleda golova i obratite paznju vrijeme 1,13-1,14 gdje je igrac zvijezde pri ubacaju iz auta bio u cistom ofsajdu iz kojeg su dalu drugi go i to niko da spomenedzenan01 je napisao/la:
Slika u trenutku upućivanja lopte, čist ofsajd .

@adnanhz
http://www.nogometni-magazin.com/zaledje.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje imaš neka osnovna pravila o fudbalu.Prvo to procitaj pa onda dođi ovamo pisati

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:ne vucete iste korijene edin je rodjen na carski rezkelner je napisao/la:Pa ja i Edin vucemo iste korijene sto se tice toga odakle smo,i ja sam iz P.I.Z.D.E izasao,k'o i ontepsija je napisao/la:Džeke su 100% iz Gacka,dakle hercegovci.
Ipak,Edin ja pravi sarajlijica,ima original akcent i nekako meko priča![]()
Ma,Edin je naš,Edin je BiH.![]()

Evo mali kviz
Gdje je odrzano i koje je po redu bilo 1.zajedanje ZAVNOBIH-a u Mrkonjic Gradu?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- tyler durden
- Kontakt:
Reuf je napisao/la:Evo mali kviz
Gdje je odrzano i koje je po redu bilo 1.zajedanje ZAVNOBIH-a u Mrkonjic Gradu?

Bilo bi smiješno da je iskreno napisano. Vjerovatno je Dule imao druge namjere.
Vom Jäger zum Gejagten
Ovo zadnjeBigBen je napisao/la:Neviđeno banovanje momka koji nista nije uradio da bih dobio 7 dana. Ja bih rekao veliki propust odn. greska admina, kojeg ovom prilkom molim da smanji kaznu uvazenom juventinu...
Kao sto Juve nije isti bez Pirla, tako i ova tema bez Bianconera

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Arogantni je napisao/la: Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...

Mi nikada odustati necemo...
Juve - boysi se vazda "sipaju " vecinom na temi juveta ,a i u okolici : Seria A ,Calciopoli i slicnim temama ,pa skouti koji teze ka ovakvim postovima nek tamo osnuju skout centar - potencijala na odmet .
PS :juve-boysi nema potrebe da me quotate , meni osobno - niste zanimljivi .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
warden je napisao/la:Juve - boysi se vazda "sipaju " vecinom na temi juveta ,a i u okolici : Seria A ,Calciopoli i slicnim temama ,pa skouti koji teze ka ovakvim postovima nek tamo osnuju skout centar - potencijala na odmet .

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne vidim sta je smijesno ?10.Skoro je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...![]()
![]()
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.