FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2011, 19:37

hodža je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Comor je ogromni potencijal samo sto mi to ne primjecujemo , uskoro bi trebao da potpise za jednog spanskog prvoligasa ;)
Amin Boze...slusaj,Comor na onoj poziciji nema sanse da ZNA igrat...
mozda kao zadnji vezni jer je strasno spreman igrac..al to za Spaniju..ko zna mozda Muco ga jos vise progura.. ;) ;)

Malaga je u pitanju...šeik ne pita koliko miliona košta ;) :mrgreen:
Ide i Beli sa njim u paketu ali bice malo jeftiniji jer je dosta stariji... :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 19:56

koji ste vi navijaci i simpatizeri tako o svojim igracima govorit to nigdje nisam cuo.comor vase dijete igra za duplo manje pare od mnogih igraca u sarajevu a vama nevalja pa brate de vi sa foruma saberte kakvih para pa kupite dobrog skupog brzog iskusnog beka pa onda ga hljagajte
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2011, 20:07

astra1922 je napisao/la:koji ste vi navijaci i simpatizeri tako o svojim igracima govorit to nigdje nisam cuo.comor vase dijete igra za duplo manje pare od mnogih igraca u sarajevu a vama nevalja pa brate de vi sa foruma saberte kakvih para pa kupite dobrog skupog brzog iskusnog beka pa onda ga hljagajte
Daj brate pusti se tih prica.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 20:08

Sarajlijc@ je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:koji ste vi navijaci i simpatizeri tako o svojim igracima govorit to nigdje nisam cuo.comor vase dijete igra za duplo manje pare od mnogih igraca u sarajevu a vama nevalja pa brate de vi sa foruma saberte kakvih para pa kupite dobrog skupog brzog iskusnog beka pa onda ga hljagajte
Daj brate pusti se tih prica.
zasto brate :?:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 nov 2011, 20:22

Definitivno nekima treba nogu dat na polusezoni jer vidi se da se ni 5% trude za klub, sto djabe da opterecujes ionako slab budjet bolje dovest jednog igraca al kako treba nego 3-4 mrtva prosjeka koji ti nista posebno ne znace za ekipu
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nanek

Post Postao/la nanek » 24 nov 2011, 20:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Ako ga ne izbace iz prvog tima pocecu da pratim NK Biser. :mrgreen:
ti mora da si sa ilidze il iz boljakova :)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2011, 20:47

nanek je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ako ga ne izbace iz prvog tima pocecu da pratim NK Biser. :mrgreen:
ti mora da si sa ilidze il iz boljakova :)
Ma kakvi ;) Al fakat onaj comor mora letiti iz prvog tima, jedva cekam da pocne prelazni rok 8-)

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 24 nov 2011, 20:54

Sarajevo nikad nije imalo goreg desnog beka od Čomora. Arsenijević je za njega Roberto Carlos desne strane. Nažalost trenutno nemamo boljih rješenja, ali puno očekujem od uprave u zimskom prelaznom roku.

P.s. moj prvi post na ovome forumu :lol:
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 nov 2011, 21:00

MaroonWhite1987 je napisao/la:Sarajevo nikad nije imalo goreg desnog beka od Čomora. Arsenijević je za njega Roberto Carlos desne strane. Nažalost trenutno nemamo boljih rješenja, ali puno očekujem od uprave u zimskom prelaznom roku.

dobro nam dosao ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 21:40

Ipak svi misle da je Dilaver najbolji igrac fkt. Dilaver jedan od vas ..

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 24 nov 2011, 21:42

MaroonWhite1987 je napisao/la:Sarajevo nikad nije imalo goreg desnog beka od Čomora. Arsenijević je za njega Roberto Carlos desne strane. Nažalost trenutno nemamo boljih rješenja, ali puno očekujem od uprave u zimskom prelaznom roku.

Vala si dosao u losem vremenu :D . Trenutno ces na ovoj temi procitat samo kuknjavu i slicno. :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 nov 2011, 21:51

Tako je , ja vec davno prestao komentirati na ovu temu...bacim pogled ponekad jer je ostalo fakat neozbiljno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 24 nov 2011, 21:55

tarikhordas je napisao/la:

Vala si dosao u losem vremenu :D . Trenutno ces na ovoj temi procitat samo kuknjavu i slicno. :D
A nisam drugo nista ni ocekivao :lol: bit će ako Bog da bolje, moraju stvari krenuti u boljem smjeru.. dok se ovi ostali bore na dva fronta mi se moramo maximalno fokusirati na ligu, i uz nekoliko dobrih pojačanja titula nije toliko daleko..

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 24 nov 2011, 22:12

MaroonWhite1987 je napisao/la:

A nisam drugo nista ni ocekivao :lol: bit će ako Bog da bolje, moraju stvari krenuti u boljem smjeru.. dok se ovi ostali bore na dva fronta mi se moramo maximalno fokusirati na ligu, i uz nekoliko dobrih pojačanja titula nije toliko daleko..
Ma ja bih volio da smo i mi ostali u kupu...Nema se tu sta puno fokusirati...Ostale su jos dvije utakmice u polufinalu i onda tamo nekad pred kraj sezone finale...Ne bi to bilo neko preveliko opterecenje...Mislim ne bi trebalo ali ovim nasim je opterecenje i kad ostanu samo na jednom frontu...Njima je zestok ritam sto igraju svake subote....Ma samo ih dobro spremiti to je jedino sto treba i naravno da oni u svojim glavama rasciste neke stvari...Ja sam siguran da u ovoj ligi nema prevelike razlike u kvaliteti i sve je stvar spreme...Ove polusezone nit smmmo mi nekoga raznijeli (izuzev Slavije), a nit je nas neko rastavio kao recimo npr Sparta...Kad budemo imali nekog u ligi kao sto je dinamo onda cemo pricati o razlici u kvalitetu a do tada sve je to u 5 deka...Kod nas je najveci problem sprema i nedostatak zelje...
Mi nikada odustati necemo...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 22:17

10.Skoro je napisao/la:

Ma ja bih volio da smo i mi ostali u kupu...Nema se tu sta puno fokusirati...Ostale su jos dvije utakmice u polufinalu i onda tamo nekad pred kraj sezone finale...Ne bi to bilo neko preveliko opterecenje...Mislim ne bi trebalo ali ovim nasim je opterecenje i kad ostanu samo na jednom frontu...Njima je zestok ritam sto igraju svake subote....Ma samo ih dobro spremiti to je jedino sto treba i naravno da oni u svojim glavama rasciste neke stvari...Ja sam siguran da u ovoj ligi nema prevelike razlike u kvaliteti i sve je stvar spreme...Ove polusezone nit smmmo mi nekoga raznijeli (izuzev Slavije), a nit je nas neko rastavio kao recimo npr Sparta...Kad budemo imali nekog u ligi kao sto je dinamo onda cemo pricati o razlici u kvalitetu a do tada sve je to u 5 deka...Kod nas je najveci problem sprema i nedostatak zelje...
Kod vas vidi jako velika zelja za titulu, ipak vi jos neodustajete mozete vi to i to se treba postovati stvarno.
Imate vi jos sanse za titulu samo da Plisani sredi malo kondiciju i vi ste kao divovi jaki ..
Porusit ce te cijelu ligu..

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 24 nov 2011, 22:24

E to je najveći problem kod naših balerina.. Nemaju nikakvog motiva i nadam se da će stručni štab poraditi na tom segmentu.. Na proljeće ćemo imati najboljeg napadača u ligi, samo još bekove i jednog kreativca "zbavit" i ima da pojedemo ligu :D

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 22:39

Ma nemojte se brinuti za ove neuspjehe i za ispadanje iz kupa i veoma male sanse za titulu sta vas briga za to, vama je uprava otvorila fan shop to je bitno i veliki napredak, svaka cast upravi Sarajeva na otvaranju fan shop - jako bitna stvar ;)

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 24 nov 2011, 22:42

Jug je napisao/la:Ma nemojte se brinuti za ove neuspjehe i za ispadanje iz kupa i veoma male sanse za titulu sta vas briga za to, vama je uprava otvorila fan shop to je bitno i veliki napredak, svaka cast upravi Sarajeva na otvaranju fan shop - jako bitna stvar ;)
Ironiju ostavi na FK Željezničar. Nisi zanimljiv!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 24 nov 2011, 22:42

Jug je napisao/la:Ma nemojte se brinuti za ove neuspjehe i za ispadanje iz kupa i veoma male sanse za titulu sta vas briga za to, vama je uprava otvorila fan shop to je bitno i veliki napredak, svaka cast upravi Sarajeva na otvaranju fan shop - jako bitna stvar ;)
A da pogledas mozda ako nista reprizu neke utakmice zelje. A ? Sta mislis o toj ideji ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 23:13

A da pogledas mozda ako nista reprizu neke utakmice zelje. A ? Sta mislis o toj ideji ?
Sta mislis da ti odes malo do fan-shopa da pogledas sta ima, kad ste ispali iz svih opcija moguci za sve ? :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laznokrilo, mire971, mosarajvosa83, Napapijri, Velaxsa i 20 gostiju.