Ma svakako da si u pravu ali previse smo bodova izgubili na Piroti ovu polusezonu.Stvarno nam nije trebao remi sa Kozarom i Goskom npr.Jbg kad takve tekme ne dobijes normalno da si u problemu.astra1922 je napisao/la:gotivim te druze,ali zar se fudbal igra da se samo kuci pobjeduje zar nije lakse napisati da trebate poceti pobjedivati i u gostima.u nasoj ligi i prvak a i ekipe koje se bore za opstanak svoje ciljeve ostvaruju pobjedama na strani a ne krkanskim pobjedama kod kucevidovitadjemila je napisao/la:Gledao sam nam malo raspored na proljece.Mi jednostavno moramo u polusezoni stvari staviti na svoje mjesto i dobiti na Piroti sve sto se moze.Od opasnih dolaze Sarajevo,Olimpik i Zvjezda .Sarajevo ce u tom trenutku biti u borbi za titulu i bice tesko veoma ,ali zato idemo vec sada otpisanoj Slaviji i tu se bodovi mogu nadoknaditi.
od ogromnog znacaja je tekma u sljedecem kolu sa Celikom.Dolazi u nezgodno vrijeme i Celik je u dobroj formi a mi smo pali totalno.
Znaci od danas Pirota mora biti Bastilja kao i proslih godina inace bit ce tesko ako i na proljece budemo gubili bodove ovdje.Nema znaci matematike.Dobiti sve na Piroti s rezervom za Sarajevo i ostajemo u ligi bez problema.Ako to nismo sposobni stvarno je ne trebamo ni igrati.
Cinjenica je da nismo sami u ovakvoj situaciji jer koliko god da si los ne mozes biti toliko los za ovu ligu.JBG ali tako je...
Moras se sloziti sa mnom da se tesko jos uvjek dobija u gostima,pogotovo mi manje ekipe.Evo mozda ste vi bas najbolji primjer .Sjeti se Grbavice pa Mostara a evo sad i Koseva zadnje kolo,uvjek se nateze protiv vas iako tvrdim da imate jednu od najboljih ekipa u ligi.Tesko mi mali mozemo dobijati tekme protiv tih timova .To me ponukalo da dodjem do zakljucka da nas samo Pirota moze spasit.Ni u snu ne potenciram bilo kakav krkanluk.Nego ipak je ovo nas teren i ovdje bar imamo ravnopravno koliko toliko sudjenje i htjeli to priznati ili ne igraci inace u nasoj ligi igraju slobodnije kod kuce .Ma znas o cemu pricam ...