NK Zvijezda Gradačac

Fatko
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Fatko » 23 nov 2011, 08:09

astra1922 je napisao/la:bog te vidio hajde sto nam otese utakmicu i sto ostadosmo bez bodova,nakon gostovanja u sarajevo dobili smo jos dvojicu u gipsu djelmicu noga a labusu ruka jos plus neza u gipsu,samo je sreca sto je kraj polusezone.kako cujem bit ce dosta burno sto se tice prelaznog roka mogli bi nas par vaznih igraca i napustit :)
a kad to kod nas nije bilo promjena na prelaznom roku taman uigramo ekipu daj neke druge likove pa dok se onda i oni uigraju hmmm mislim da nebi trebali dat kome da ode ovo sad sto imamo je solidna ekipa uz malo kojeg pojacanja imali bi dobru ekipu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2011, 08:53

Fatko je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bog te vidio hajde sto nam otese utakmicu i sto ostadosmo bez bodova,nakon gostovanja u sarajevo dobili smo jos dvojicu u gipsu djelmicu noga a labusu ruka jos plus neza u gipsu,samo je sreca sto je kraj polusezone.kako cujem bit ce dosta burno sto se tice prelaznog roka mogli bi nas par vaznih igraca i napustit :)
a kad to kod nas nije bilo promjena na prelaznom roku taman uigramo ekipu daj neke druge likove pa dok se onda i oni uigraju hmmm mislim da nebi trebali dat kome da ode ovo sad sto imamo je solidna ekipa uz malo kojeg pojacanja imali bi dobru ekipu
pa evo ja se iskreno nadam da je doslo vrijeme da se jednom i kod nas obavi dobar prelazni rok,mislim da se niko ne mijesa jovicu u poso,a sam zna da su ga mnogi pljuvali prije par mjeseci kad nije islo,znaci bolje bi i po njega bilo da dovede ciljana pojacanja a ne igrace koji ce u gradaccu provesti do ljeta i dzabe primati platu :?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2011, 15:30

izgleda da ce biti snijega valja ici teren cistiti.al nema veze mi smo najopasniji po snijegu znamo i 7-0 pobijedit :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 23 nov 2011, 16:10

astra1922 je napisao/la:izgleda da ce biti snijega valja ici teren cistiti.al nema veze mi smo najopasniji po snijegu znamo i 7-0 pobijedit :mrgreen:
:D :D :D to znaju najbolje Srebenicani :lol: :lol: :lol:

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 23 nov 2011, 20:36

moranjak je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:izgleda da ce biti snijega valja ici teren cistiti.al nema veze mi smo najopasniji po snijegu znamo i 7-0 pobijedit :mrgreen:
:D :D :D to znaju najbolje Srebenicani :lol: :lol: :lol:
e to je bio DERBY sto bi ja volio da oni udju u premier ligu samo da im opet oderemo malo guzo.ve :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2011, 21:46

kad gradina ude u premijer ligu zvijezda ce da igra grupnu fazu lige prvaka :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 nov 2011, 22:18

astra1922 je napisao/la:kad gradina ude u premijer ligu zvijezda ce da igra grupnu fazu lige prvaka :mrgreen:
haha, Gradina je bila u premier ligi dok im nisu "sponzori" u zatvoru završili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 23 nov 2011, 22:54

Nije fazon da se toliko zezate na račun Gradine bar zbog Jaske,Muje a i nekada i Smajlovića koju nas je toliko puta obradovao.Ti momci su gradinina škola.Znamo da je Gradina poslije rata bila dugo godina dva ranga iznad nas.Gradina da ima sponzire ko mi bila bi u vrhu bh.fudbala i to sa igračima svoje skole.Budimo realni i nezlobni,sa budzetom koji Gradina raspolaže mi bi bili u rangu Tolise,Odzaka,Lipnice....

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 23 nov 2011, 23:22

----------------------------Labus---------------------------

Nezic-------------Moranjkic-------Jusic--------------Husic

-----------------------------Gavric--------------------------

Nuhanovic-------------------Halilovic----------------Delmic

----------------------------Matko----------------------------

Ja bih isprobao i ovako.Stavio bih nuhanovica da igra spic napadaca.Hamaz vise ne moze, zao mi je to reci ali bi bilo dobro ovako poslati da se vidi sa bi izaslo iz ovoga.Nuhanovica vamo radi suta.Delmic i Husic bi dobro ovdje radili zajedno.Matko je jako dobar samo mu treba snage jos, ali on ce to vrlo brzo nabiti.Sta vi mislite ostali?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 nov 2011, 00:31

Gradacac je napisao/la:----------------------------Labus---------------------------

Ja bih isprobao i ovako.Stavio bih nuhanovica da igra spic napadaca.Hamaz vise ne moze, zao mi je to reci ali bi bilo dobro ovako poslati da se vidi sa bi izaslo iz ovoga.Nuhanovica vamo radi suta.Delmic i Husic bi dobro ovdje radili zajedno.Matko je jako dobar samo mu treba snage jos, ali on ce to vrlo brzo nabiti.Sta vi mislite ostali?
U postavi misliš na Gavarića a ne Gavrića, takodje imamo Đelmića(Djelmica) a ne Delmića. Mislim da ti je selektovanje igre katastrofalno i ne trebaš više o tome da brineš jer si u ekipu ubacio 10 igrača :lol: :lol:
Ovdje na lijevom boku mislim da bi bio bolji Jakovljević umjesto Neze.
Dragon Town

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 24 nov 2011, 00:57

Nisam zaboravio da ti odmah kazem nego se nisam snasao odmah sa ovim crticama oko igraca pa sam ganjao to i zaboravio na jednog igraca.Gavaric jest, delmic pisem tako jer ne koristim slova sa kvakicama i crticama to se moze i primjetiti....Da ti ne objasnjavam dalje.Mnogo dobra formacija samo sa Gavaricem staviti jos jednog na isto mjesto, ali naravno tog izbacivati napolje pri otvaranju igre.Mislim da bih ovi svi igraci ovdje dobro odradili svoj poso i slazem se sa tobom sto se tice Neze.To je desni spic majsotre, a ne kako ti kazes lijevi bok....Nuhanovicu treba ta pozicija jer je ljevak i jedna od milion kad mu nasjednu da daje golove.Ovaj Halilovic umjesto Hamze jer je Hamza ostario nije to to, na starnu iskustvo koje dolazi do izrazaja.Moze on odigrati jedno poluvrijeme, ali drugo ne gubi na intenzitetu i jacini, i odatle dolaze odma zuti kartoni...To je desni spic majsotre, a ne kako ti kazes lijevi bok...

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 24 nov 2011, 01:21

bio sam danas na treningu i pojavio se i Doro.jović rekao prije treninga kako mu je neko slao poruke da su otjerali ovog onog i kao evo vratićemo Doru.igrali su na dva gola i nisam dugo gledao dopadljiviju igru stoga mislim da teško Kozari...usput Doro je zabio dva gola,i sve su prilike da će ga Jović vratiti.matko nije igrao u prvoj postavi i samo se buni nešto.bilo je i ovih juniora al nema tu igrača čini mi se ni za 5 godina.
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 nov 2011, 06:43

Gradacac je napisao/la:Nisam zaboravio da ti odmah kazem nego se nisam snasao odmah sa ovim crticama oko igraca pa sam ganjao to i zaboravio na jednog igraca.Gavaric jest, delmic pisem tako jer ne koristim slova sa kvakicama i crticama to se moze i primjetiti....Da ti ne objasnjavam dalje.Mnogo dobra formacija samo sa Gavaricem staviti jos jednog na isto mjesto, ali naravno tog izbacivati napolje pri otvaranju igre.Mislim da bih ovi svi igraci ovdje dobro odradili svoj poso i slazem se sa tobom sto se tice Neze.To je desni spic majsotre, a ne kako ti kazes lijevi bok....Nuhanovicu treba ta pozicija jer je ljevak i jedna od milion kad mu nasjednu da daje golove.Ovaj Halilovic umjesto Hamze jer je Hamza ostario nije to to, na starnu iskustvo koje dolazi do izrazaja.Moze on odigrati jedno poluvrijeme, ali drugo ne gubi na intenzitetu i jacini, i odatle dolaze odma zuti kartoni...To je desni spic majsotre, a ne kako ti kazes lijevi bok...
Moja greška, Nije ni desni špic već desni bok :D
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 07:41

Gradacac je napisao/la:----------------------------Labus---------------------------

pola ovih tvojih igraca u gipsu protiv kozare ce biti dosta saren sastav i tu vidim nasu sansu

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 24 nov 2011, 09:36

Nisam znao da ima povrijedenih osim Labusa, a za njega sam cuo da ce igrati... hmm sada ne znam...A ebo li te bok STRANA hahahahahh se kaze ebem ga ja ... hahahah :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 nov 2011, 09:57

Gradacac je napisao/la:Nisam znao da ima povrijedenih osim Labusa, a za njega sam cuo da ce igrati... hmm sada ne znam...A ebo li te bok STRANA hahahahahh se kaze ebem ga ja ... hahahah :D
Kaže se desni bočni odbrambeni igrač, ne možeš reći desni strana odbrambeni igrač :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajd šta si zapeo, pogriješio i gotovo šta si se stao vadit , hahaha
Dragon Town

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 24 nov 2011, 10:13

Neka neka, hahahah, napravit cemo da bude desna strana ekipe :D hahaahahahah.....Vidim ekstra je raspolozenje pred tekmu to volim cuti....Samo naprijed a nek bude i desniji igraci hahahaha ne smeta mi bitno je da smo se shvatitli :D hahahaha

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 24 nov 2011, 11:53

Na utakmici protiv Kozare kontrolor suđenja je "najbolji prijatelj" Zvijezde Salem Prolić. Šta mislite da li će doći?

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 24 nov 2011, 12:31

zvijezdica je napisao/la:Na utakmici protiv Kozare kontrolor suđenja je "najbolji prijatelj" Zvijezde Salem Prolić. Šta mislite da li će doći?
Doće sigurno. Mora da se opere zbog Sarajeva. A hoće malo da vidi i Jovića, da malo sa njim "porazgovara",
znaš da je ovaj naš zaprijetio tužbama.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 15:02

daje ljudi samo pobijedit bilo kako i onda u zimski san :D :D

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.