FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

radebl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la radebl » 23 nov 2011, 22:24

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 23 nov 2011, 22:40

pa valjda je sampionu svejedno koga ce izvuci,o tome treba drugi da se brinu kako da izbjegnu sampiona....ipak,treba biti oprezan jer veceras smo se mogli uvjeriti da danas svako igra fudbal i jedva prodjosmo.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 23 nov 2011, 22:54

Dule 078 je napisao/la:pa valjda je sampionu svejedno koga ce izvuci,o tome treba drugi da se brinu kako da izbjegnu sampiona....ipak,treba biti oprezan jer veceras smo se mogli uvjeriti da danas svako igra fudbal i jedva prodjosmo.
:lol:
Legendo!
YNWA!

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 23 nov 2011, 22:57

a da vas vidi babooooooooooooooooo

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 24 nov 2011, 00:56

[youtube][/youtube]
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 nov 2011, 15:46

Dule 078 je napisao/la:pa valjda je sampionu svejedno koga ce izvuci,o tome treba drugi da se brinu kako da izbjegnu sampiona....ipak,treba biti oprezan jer veceras smo se mogli uvjeriti da danas svako igra fudbal i jedva prodjosmo.
Dobro ba šampioni, nego kolika je temperatura u Banja luci,ove jeseni zahladnilo na gradskom, 6 ispod nule, da nam se ne nahladite :mrgreen:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 24 nov 2011, 16:00

Dule 078 je napisao/la:ma oni se samo nas boje...znaju da od sirokog nema nista jer je proslo vrijeme kad su ti klubovi iz malih sredina mogli osvajati titule,a isto tako znaju da sarajevo nema pojma i da nece moci dovijeka kupovati...znaju oni dobro odakle im prijeti najveca opasnost u oba takmicenja,zato i vise na temi 8-)
Sarajevo u ovoj sezoni kupovalo? Hajd da i to cujem.
Vidim prosli su u kupu, u ligi bjeze 10 bodova.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 24 nov 2011, 16:04

slika

slika

Šampioni :mrgreen: :mrgreen:

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 24 nov 2011, 16:06

Jao lele fakat Borac ima najbolji raspored. Bio sam ubjedjen da su otpali iz utrke za titulu ali ovo je ekstra raspored.

Definitivno od vodecih klubova Sarajevo ima najtezi raspored.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 nov 2011, 16:07

FMBosnia Admin je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:ma oni se samo nas boje...znaju da od sirokog nema nista jer je proslo vrijeme kad su ti klubovi iz malih sredina mogli osvajati titule,a isto tako znaju da sarajevo nema pojma i da nece moci dovijeka kupovati...znaju oni dobro odakle im prijeti najveca opasnost u oba takmicenja,zato i vise na temi 8-)
Specijalac...Djecko sa posebnim potrebama :(
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 24 nov 2011, 16:08

VAM je napisao/la:
FMBosnia Admin je napisao/la:
Specijalac...Djecko sa posebnim potrebama :(
Ne kontam, ovaj lik gore retardiran ili?

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 nov 2011, 16:09

Ne kontas,zato si i okarakterisan tako,meni je žao,ali kad ti neko objasni,ako uspije naravno,ti nama opet dođi...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 nov 2011, 16:18

FMBosnia Admin je napisao/la:Jao lele fakat Borac ima najbolji raspored. Bio sam ubjedjen da su otpali iz utrke za titulu ali ovo je ekstra raspored.

Šta ti vidiš dobro u našem rasporedu? :D :D

Pa težih gostovanja nema za nas od Grbavice,Vrapčića,Tušnja,Trebinja,Prijedora i Koševa....Željo je prvak,najveći kontinuitet rada sa sudijama je nešto što drugi timovi nemaju,plus solidan tim za naše prilike,plus Ivica Osim u Komitetu....uglavnom,ja sam davno na ovoj temi napisao da bi sve osim Željine titule bila senzacija,i to sam pisao prije ove serije njihove dok su bili ispod nas na tabeli...dovoljno mi je bilo pogledati snimak Gošk-Željo,Željo-Zrinjski i Željo-Zvijezda i vidjeti kako kvalitetan,dugogodišnji i kontinuiran rad sa sudijama mora donijeti plodove u vidu trofeja....
Ali zato,Kup je naš!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 nov 2011, 16:33

Dule 078 je napisao/la:Željo je prvak,najveći kontinuitet rada sa sudijama je nešto što drugi timovi nemaju,plus solidan tim za naše prilike,plus Ivica Osim u Komitetu....uglavnom,ja sam davno na ovoj temi napisao da bi sve osim Željine titule bila senzacija,i to sam pisao prije ove serije njihove dok su bili ispod nas na tabeli...dovoljno mi je bilo pogledati snimak Gošk-Željo,Željo-Zrinjski i Željo-Zvijezda i vidjeti kako kvalitetan,dugogodišnji i kontinuiran rad sa sudijama mora donijeti plodove u vidu trofeja....
Ali zato,Kup je naš!!!
Možeš li pronaći taj post gdje si to pisao?
Zanimljivo, na Borčevoj temi u raspravi koja nema veze sa Željom, ti moraš spomenuti i prozivati Želju i onda kad ti dođe neko odgovoriti, žalićeš se kako je najezda Sarajlija na temi "šampiona". Dječija posla.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 nov 2011, 16:52

Možeš li pronaći taj post gdje si to pisao?

Mogu...

Moj post od 17.okt
Imate preveliku pomoc sudija,sto me jako iznenadjuje. Cak i vecu nego u onoj sezoni kad je bio NB. Sta je uzrok,ne znam,ali onaj penal i iskljucenje protiv Zrinjskog,pa penal nedosudjen za Zvijezdu,pa juce za GOsk....nije to slucajno,tako da sam uvjeren da nisu u pravu ovi sto tvrde da ce Siroki biti prvak,bice Zeljo i to ubjedljivo.

Jedino mi nije jasno ko sad gura kad nema Nijaza,ali neka kvaka ipak postoji.Ne vjerujem da bi se Ivica upustao u to,nije on klosar kao NB

i drugi istog dana....
Medjutim,ovo ste se na Zeljinim utakmicama desava prevazilazi vec granice dobrog ukusa,zato svima nudim opkladu da je Zeljo siguran sampion ove godine....milion posto!! Kakav Siroki,i Sarajevo,ako izbore Evropu bice dobro.
Mi cemo uzeti Kup i biti drugi,najvjerovatnije.

PS Cim sam vidio kako je onaj sudija u Banjaluci (Borac-Zeljo),na Cvikin i Amarov pritisak,napisao kako se nisu stekli uslovi za igru ni nakon sat vremena,znao sam ko je prvak ove godine..

O Želji kao budućem sigurnom prvaku sam pisao i u avgustu,i septembru,ali ne da mi se gubiti vrijeme na traženje postova,osim ako ne budeš previše uporan.

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 24 nov 2011, 17:23

Dule 078 je napisao/la:
FMBosnia Admin je napisao/la:Jao lele fakat Borac ima najbolji raspored. Bio sam ubjedjen da su otpali iz utrke za titulu ali ovo je ekstra raspored.

Šta ti vidiš dobro u našem rasporedu? :D :D

Pa težih gostovanja nema za nas od Grbavice,Vrapčića,Tušnja,Trebinja,Prijedora i Koševa....Željo je prvak,najveći kontinuitet rada sa sudijama je nešto što drugi timovi nemaju,plus solidan tim za naše prilike,plus Ivica Osim u Komitetu....uglavnom,ja sam davno na ovoj temi napisao da bi sve osim Željine titule bila senzacija,i to sam pisao prije ove serije njihove dok su bili ispod nas na tabeli...dovoljno mi je bilo pogledati snimak Gošk-Željo,Željo-Zrinjski i Željo-Zvijezda i vidjeti kako kvalitetan,dugogodišnji i kontinuiran rad sa sudijama mora donijeti plodove u vidu trofeja....
Ali zato,Kup je naš!!!
Vidim da otvarate pocetak drugog dijela sa dvije domace i u Trebinju gostujete, svu bodovnu razliku tu mozete istopiti.

A za ovog ne shvacenog, burazeru Sarajevo ima lobi u savezu i kod sudija isto kolko i ja imam lobija u kuci Brad Pitta i Angeline Jolie. Kad mislis na Sarajevo, mozda te asocira na Zeljeznicar koji ima daleko najjaci lobi uz Siroki u zadnjih par godina i to je islo do tih granica da su bukvalno njihovi klubski celnici delegirali sudije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 nov 2011, 17:47

FMBosnia Admin je napisao/la:Vidim da otvarate pocetak drugog dijela sa dvije domace i u Trebinju gostujete, svu bodovnu razliku tu mozete istopiti.

A za ovog ne shvacenog, burazeru Sarajevo ima lobi u savezu i kod sudija isto kolko i ja imam lobija u kuci Brad Pitta i Angeline Jolie. Kad mislis na Sarajevo, mozda te asocira na Zeljeznicar koji ima daleko najjaci lobi uz Siroki u zadnjih par godina i to je islo do tih granica da su bukvalno njihovi klubski celnici delegirali sudije.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 nov 2011, 17:50

Kad mislis na Sarajevo, mozda te asocira na Zeljeznicar koji ima daleko najjaci lobi uz Siroki u zadnjih par godina i to je islo do tih granica da su bukvalno njihovi klubski celnici delegirali sudije.
Ovo ti je samo djelimicno tacno. Naime,od prosle sezone i tvoj klub radi sa sudijama. Medjutim,imate problem sto taj rad nije kontinuiran kao u Zeljinom slucaju. Vi pokusavate nesto ad-hoc dogovoriti sa sudijama,i to samo za pojedine utakmice,a to onda rezultira da vam na jednoj utakmici navlace a na drugoj vas masakriraju. Zelji se to ne moze dogoditi jer oni su na vrijeme shvatili da se nista ne moze postici na taj nacin,i zato ljudi zasluzeno imaju kontinuitet "dobrog" sudjenja,bez da ih se i na jednoj utakmici zajebe. Jedan,doduse ne sudija,vec banjalucki trener,mi je skoro objasnio kako se to radi. Prije sezone,formiraju fond,samo za tu namjenu,otprilike 50-70 000 maraka,sto je nista s obzirom koliko rezultata donese.....Usporedbe radi,toliko ih kosta jedan bezvezni Stanceski. Iz tog fonda se za svih 15 domacih utakmica spremi koverat sa dzeparcem od 2000 maraka za sudije,i to nebitno da li se igra derbi sa Borcem,Sarajevom ili nekim klubom koga bi Zeljo pobjedio glatko i bez toga,ali upravo u tom je kvaka,i to je taj kontinuitet koji mi nemamo,i npr tvoje Sarajevo nikad nece pocastiti sudiju utakmice Sarajevo-Kozara,u cemu grijesite,a ljudima iz Zelje se takve greske ne desavaju,sto treba respektovati.
Ali,najvise me iznenadio kad mi je objasnio da nije taj dzeparac jedini segment u kojem Zeljo radi mnogo studioznije i po cemu odskace od drugih klubova,vec sasvim nesto drugo. Naime,pola tog fonda ode na sledeci tip situacija. Sudija uopste ne sudi Zelji taj vikend,vec recimo sudija iz Tomislavgrada sudi utakmicu Kozara-Zvijezda u Gradisci,i na povratku kuci,negdje oko Travnika,Sarajeva,nebitno nazove sudija Cviku ili nekoga drugoga i kaze "Mi gladni"...Odmah zeljini ljudi kazu u koji restoran da se svrati,da li Bajra ili nesto oko Sarajeva,i da se pocaste na racun FK Zeljeznicar! Taj rad nama fali......svima
Uglavnom,ima tu jos detalja,da ne smaram previse,ali ljudi iz Zelje rade kvalitetno,i mi ostali treba da ucimo od njih kako se vodi jedan klub,a ne da kukamo kao neke curice kako se Zelji navlaci. Ne dolazi nista preko noci,a jedan tako predan rad sa sudijama mora donijeti rezultate,titule i sve ostalo,a ne da nas Sipovac ili neko vas pokusava nesto improvizovati od utakmice do utakmice!
Jos mi je rekao da je svakom sudiji blagdan kad dobije Grbavicu,a da im je nocna mora Gradacac,jer tamo nema nista,i tamo se sudije salju po kazni!

Nadam se da sam objasnio zasto treba Zelji skinuti kapu,i da se ne vracamo vise na ovu temu. A ovo sto u isti kos stavljas i Siroki,ti uopste nije tacno,jer oni prave velike greske sto ulazu u kvalitetan igracki kadar,omladinsku skolu i infrastrukturu,umjesto u sudije,a sudije su najvazniji segment u funkcionisanju jednog bh kluba.I Siroki bi nesto od utakmice do utakmice,a to nikad ne donosi titule na duge staze.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 nov 2011, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 nov 2011, 17:54

Dule 078 je napisao/la:
Kad mislis na Sarajevo, mozda te asocira na Zeljeznicar koji ima daleko najjaci lobi uz Siroki u zadnjih par godina i to je islo do tih granica da su bukvalno njihovi klubski celnici delegirali sudije.
Ovo ti je samo djelimicno tacno. Naime,od prosle sezone i tvoj klub radi sa sudijama. Medjutim,imate problem sto taj rad nije kontinuiran kao u Zeljinom slucaju. Vi pokusavate nesto ad-hoc dogovoriti sa sudijama,i to samo za pojedine utakmice,a to onda rezultira da vam na jednoj utakmici navlece a na drugoj vas masakriraju. Zelji se to ne moze dogoditi jer oni su na vrijeme shvatili da se nista ne moze postici na taj nacin,i zato ljudi zasluzeno imaju kontinuitet "dobrog" sudjenja,bez da ih se i na jednoj utakmici zajebe. Jedan,doduse ne sudija,vec banjalucki trener,mi je skoro objasnio kako se to radi. Prije sezone,formiraju fond,samo za tu namjenu,otprilike 50-70 000 maraka,sto je nista s obzirom koliko rezultata doneseUsporedbe radi,toliko ih kosta jedan bezvezni Stanceski. Iz tog fonda se za svih 15 domacih utakmica spremi koverat sa dzeparcem od 2000 maraka za sudije,i to nebitno da li se igra derbi sa Borcem,Sarajevom ili nekim klubom koga bi Zeljo pobjedio glatko i bez toga,ali to je taj kontinuitet koji mi nemamo,i npr tvoje Sarajevo nikad nece pocastiti sudiju utakmice Sarajevo-Kozara,u cemu grijesite,a ljudima iz Zelje se takve greske ne desavaju,sto treba respektovati.
Ali,najvise me iznenadio kad mi je objasnio da nije taj dzeparac jedini segment u kojem Zeljo radi mnogo studioznije i po cemu odskace od drugih klubova,vec sasvim nesto drugo. Naime,pola tog fonda ode na sledeci tip situacija. Sudija uopste ne sudi Zelji taj vikend,vec recimo sudija iz Tomislavgrada sudi utakmicu Kozara-Zvijezda u Gradisci,i na povratku kuci,negdje oko Travnika,Sarajeva,nebitno nazove sudija Cviku ili nekoga drugoga i kaze "Mi gladni"...Odmah zeljini ljudi kazu u koji restoran da se svrati,da li Bajra ili nesto oko sarajeva,i da se pocaste na racun FK Zeljeznicar! Uglavnom,ima tu jos detalja,da ne smaram previse,ali ljudi iz Zelje rade kvalitetno,i mi ostali treba da ucimo od njih kako se vodi jedan klub,a ne da kukamo kao neke curice kako se Zelji navlaci. Ne dolazi nista preko noci,a jedan tako predan rad sa sudijama mora donijeti rezultate,titule i sve ostalo,a ne da nas Sipovac ili neko vas pokusava nesto improvizovati od utakmice do utakmice!
Jos mi je rekao da je svakom sudiji blagdan kad dobije Grbavicu,a da im je nocna mora Gradacac,jer tamo nema nista,i tamo se sudije salju po kazni!

Nadam se da sam objasnio zasto treba Zelji skinuti kapu,i da se ne vracamo vise na ovu temu. A ovo sto u isti kos stavljas i Siroki,ti uopste nije tacno,jer oni prave velike greske sto ulazu u kvalitetan igracki kadar,omladinsku skolu i infrastrukturu,umjesto u sudije,a sudije su najvazniji segment u funkcionisanju jednog bh kluba.I Siroki bi nesto od utakmice do utakmice,a to nikad ne donosi titule na duge staze.
I sve to uz gusle :lol:
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 nov 2011, 18:01

sta se sad ovaj pile mjesa u moju prepisku sa navijacem fk sarajevo,u kojoj mu ja objasnjavam gdje grijese i zasto njegov klub ne moze do trofeja?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.