Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Saurman
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Saurman » 18 nov 2011, 12:32

Sad je sigurno veliki žal za baražom kad se vidi šta je Irska učinila Estoniji u sred Tallina fkt se u rasulu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 12:37

Što se mene tiče nije, vjerovatno bi prošli isto kao Estonci.
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 nov 2011, 21:50

Ide brat Stameni na gol reprezentacije. ;)

Al' Azerbejdzana. :mrgreen:
Neka je sa srecom Sasa u daljoj reprezentativnoj karijeri. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 nov 2011, 22:58

Najnoviji porazi nacionalnog tima Srbije izazvali su i reakciju prvog čoveka FSS Tomislava Karadžića, koji je najavio skoru analizu igre i rezultata, ali i odnosa reprezentativaca prema nacionalnom dresu.

''Posle poraza od Meksika i Hondurasa moraćemo da hitno reagujemo. Moramo konačno da saznamo zašto imamo igrače, a nemamo igru. Pritom ne želim da verujem u priče o nedostatku patriotizma'', istakao je Karadžić.

Predsednik FSS uspeva da, za razliku od nas običnih smtrnika, stvari sagleda i malo šire, ili dalje, a tamo je slika valjda nešto povoljnija.

''Ne želim da branim neodbranjivo, svi smo verovali da možemo u baraž. Ali, srpski fudbal nije potonuo! Nije srpski fudbal samo A reprezentacija. Evo, skoro je sigurno da će mlada reprezentacija izboriti plasman na EP, a sobre rezultate postižu i omladinci i dečaci do 17 godina...'', podseća Karadžić.

Posle sinoćnjeg epiloga baraža, valja pogledati i u ''komšiluk''.

''Nije sve tako jednostavno. Evo, videli ste, samo su Hrvati prošli na EP. Ni Crnogorci, ni Bosanci nisu uspeli'', ''utešio'' nas je Karadžić.
E moj Tolo. :roll:
Nemoj samo ti da reagujes tako ti predsednicke fotelje. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 19 nov 2011, 00:32

Devil je napisao/la:Ide brat Stameni na gol reprezentacije. ;)

Al' Azerbejdzana. :mrgreen:
Neka je sa srecom Sasa u daljoj reprezentativnoj karijeri. ;)
Cleo, Evandro... 4 godine igranja da bi se dobilo drzavljanstvo... nista to? :D

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 19 nov 2011, 10:02

Upravo sam gledao meč Belgije sa Francuskom i nisam odavno gledao talentovaniju reprezentaciju i predviđam im velike uspjehe, jer ova generacija zaslužuje to predvođena sa iskusnim braničima Kompanyem, Vermaelenom i van Buytenom, te veznjacima Simonsom, Fellainijem, Witselom i napadačima Hazardom, Dembeleom, Vossenom i Lukakuom.

Kada sam pročitao ova imena zaista sam ostao šokiran kako ova reprezentacija nije mogla u ovom ciklusu makar stići do baraža, ali neiskustvo i neuigranost je ipak presudila. Mislim da su oni u vašoj grupi najveći favoriti, šta mislite vi?

Iako do ciklusa kvalifikacija za SP ima još mnogo vremena mislim da će ovim redoslijedom završiti grupa:
1. Belgija
2. Hrvatska/Srbija (međusobni dueli će odlučiti mnogo toga)
3. Srbija/Hrvatska
4. Wales
5. Škotska
6. Makedonija
Livin' La Vida Loca ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 18:26

Veselinovic napadac kortrijka dao autogol protiv Genta.
Scepovic strelac za Hapoel Acre.
Stefan Denkovic strelac za Hapoel Haifu.(ima jos sanse da zaigra za nas)
Nikolic 2x za Videoton.
Pesic za Sheriff.
Miki strelac za Ajax.
Radovic za Legiu.

ovo je za juce.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2011, 01:15

BH Patriot je napisao/la:Upravo sam gledao meč Belgije sa Francuskom i nisam odavno gledao talentovaniju reprezentaciju i predviđam im velike uspjehe, jer ova generacija zaslužuje to predvođena sa iskusnim braničima Kompanyem, Vermaelenom i van Buytenom, te veznjacima Simonsom, Fellainijem, Witselom i napadačima Hazardom, Dembeleom, Vossenom i Lukakuom.

Kada sam pročitao ova imena zaista sam ostao šokiran kako ova reprezentacija nije mogla u ovom ciklusu makar stići do baraža, ali neiskustvo i neuigranost je ipak presudila. Mislim da su oni u vašoj grupi najveći favoriti, šta mislite vi?

Iako do ciklusa kvalifikacija za SP ima još mnogo vremena mislim da će ovim redoslijedom završiti grupa:
1. Belgija
2. Hrvatska/Srbija (međusobni dueli će odlučiti mnogo toga)
3. Srbija/Hrvatska
4. Wales
5. Škotska
6. Makedonija

Ništa novo nisi rekao, Belgijanci imaju supertalentovanu generaciju koja bi u bliskoj budućnosti mogla daleko na velikom takmičenju. po mom mišljenju, imaju potencijala otprilike koliko i njemci i španci. Pored ovih koje si naveo, treba dodati još Verhongena i Alderverelda iz ajaxa i chadlija iz twentea. wales sa ramseyem i baleom te speedom na klupi mogu iznenaditi nekog favorita. speed ih je preporodio, pobjedili su švajcarce i crnogorce u kvalifikacijama sa po 2:0 i nedavno norvežane u prijateljskoj 4:1. ko zna šta bi bilo u toj grupi da im je speed bio od početka kvalifikacija. škoti nisu za odbaciti, malo im je falilo za baraž gdje nisu došli zahvaljujući sudijskoj krađi u odlučujućoj utakimci sa česima u glazgowu, a inače su i namučili špance koji su ih jedva dobili 3:2. makedonce sam gledao kad su igrali sa rusima u moskvi, bilo je 1:0 za ruse i makedonci su se predstavili u dosta dobrom izdanju u toj utakmici. doveli su johna toshacka za selektora. o hrvatima i srbima se već mnogo i pisalo, ali evo i o njima malo. hrvatska igra u sljedećim kvalifikacijama će dosta zavisiti od nastupa na euru. srbija mora neke stvari da raščisti u savezu, mora se promjeniti način razmišljanja po kojem su s.irska,estonija, wales, far.ostrva, makedonija, za nas amateri treba sačekati i ime novog selektora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 13:18

Pa ova ekipa Belgije ili bar njena okosnica igra zajedno jos o mladjih kategorija, tako da pricati o tome da se treba uigraju je smijesno. Mislim da su tu neki drugi problemi posrijedi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 13:37

ova grupa će zaista bit teška za sve protivike...nijednog protivnika neće biti lako slomit ,pogotovo u gostima....
realno hrvatska je i dalje favorit zbog najboljih rezultata, i igrača,al ako malo pogledam u povijest ne leže nam ove ekipe....doduše belgijance smo derali prije 7-8 godina al navodno sada imaju neku obećavajuću generaciju...malo sam istraživao i nisam baš tako impresioniran kao neki...mislim da su neki njihovi igrači ipak malo precjenjeni

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 13:49

@dean belgijance smo derali svi. Hrvatska, BiH i Srbija. Izgleda da im mi ex-yt ne lezimo. Doduse Srbija ako nesto ne promjeni jedino ce protiv Hrvatske uraditi i to na rivalitet, naboj i sl. Ja se nadam Muslinu na klupi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 14:02

DANTES je napisao/la:@dean belgijance smo derali svi. Hrvatska, BiH i Srbija. Izgleda da im mi ex-yt ne lezimo. Doduse Srbija ako nesto ne promjeni jedino ce protiv Hrvatske uraditi i to na rivalitet, naboj i sl. Ja se nadam Muslinu na klupi.
u pravu si...ma ja ne otpisujem srbiju jer svake kvalifkacije su novi početak....sjećaš se recimo onih kvalifikacija za euro 2008? vi i bosanci ste bili na dnu..kriza u reprezentaciji itd...a mi hrvati smo bili na "vrhu svijeta"...a onda se u sljedećim kval sve promijenio..nas su englezi ponizili , srbija je otišla na sp kao prva u grupi, a bosna u baraž...

al gledam malo popis tih belgijskih zvijezda...neki igrači nisu baš tako mladi (23-25 god) pa još nisu nekakve zvijezde i ne igraju u impresivnim klubovima(ili su na posudbi u manjim klubovima)...dok su neki premladi (18 - 19) i teško mi je vjerovat da će od sljedeće jeseni odjednom poludit..imaju moje poštovanje,al mislim da ih se malo previše diže

onda mogu reci da i hrvatska ima nekoliko mladih igrača od kojih očekujem više u sljedećim kval....dok ovi stariji nisu tako stari već ulaze u najbolje godine

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 14:21

Vels mene brine. Vidjecemo. Ne bi se iznenadio da odigra super sledece kvalifikacije. Vi cete garant promjeniti selektora. To uvjek donosi pozitivu. Ako Slaven ostane misli da cete slabo igrati. Jedostavno njegovo vise ne prolazi, zasitio je igrace
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 nov 2011, 16:18

Sta je sa Aleksandara Pesica,nekad se o njemu pisalo kao o jednom od najvecih talenata svijeta :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 nov 2011, 17:05

@dilane ja nemam pojma ko je taj?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 nov 2011, 17:10

DANTES je napisao/la:@dilane ja nemam pojma ko je taj?!
Ovaj:
http://www.smedia.rs/sport/vest/9140/Pe ... etika.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 nov 2011, 20:19

Dylan Dog je napisao/la:Sta je sa Aleksandara Pesica,nekad se o njemu pisalo kao o jednom od najvecih talenata svijeta :?
Sam si rekao nekad.
Treba da predje u jaci tim prvo da bi se o njemu ozbiljno razmatralo.
Steta sto pre nekoliko godina nije potpisao za Atletico,ne znam sta se tu desilo,bio je i na lekarskim,trenirao sa "Jorgandzijama" ali na kraju nista. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2011, 00:44

2012. $

7. &
% - "
? - ?
& - $

11. &
" - ?
? - &
% - $

12. &
" - ?
$ - &
? - %

16. &
$ - "
& - ?
? - %

2013. $

22. '
& - "
$ - ?
% - ?

26. '
" - %
? - &
? - $

7. јун
? - "
& - %

11. јун
' "

6. &
" - &
$ - ?
% - ?

10. &
? - "
$ - %

11. &
& - ?
? - $

15. &
" - $
% - &
? - ?
Rekao bih da smo dobro prosli sa zrebom ako se to moze uopste i smatrati nekom prednoscu u ovoj grupi.Gostujemo na startu Skotima,moze se tu nesta uraditi,pa onda cekamo Vels i Belgiju gde se moraju uzeti 4 boda najmanje,a onda gostujemo Makedoniji kojoj bi trebali dici 3 boda.Potom idemo Hrvatskoj,jbg zeleo sam prvo kuci da igramo sa njima ali sta je tu je.Zatim cekamo Skotsku koju moramo dobiti jer posle slede mecevi sa Belgijom i Hrvatskom gde ce biti tesko doci do pobeda.I onda za kraj Vels i Makedonija dve relativno lakse utakmice za kraj,ali gde ce biti izuzetno tesko pogotovo na Milleniumu.

Mozda je rano,ali svakako ce ici osvrt na svih 6 reprezentacija iz grupe pojedinacno kada uhvatim vremena.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 24 nov 2011, 09:57

Mislim da se Srbija neće baš dobro provesti u ovoj grupi.
YNWA!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 nov 2011, 17:35

Nisam ni ja pretjerani optimista. mogle bi nas opet zahebat male reprezentacije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.