ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Smarate s tim predajama vise, nek predaje kako ko hoce.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bas mu se vratilo... Ima poslovica jedan Srbin dobije, o'drugog se obijeretro je napisao/la:Raspade se Janko na kraju, mec lopta, promasen volej, onda dupla greska i kao slag na tortu nakon dobrog riterna, okliznuo se i Berdych uzima prvu pobjedu.
Vratilo se Berdychu iz prvog kola.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sta se ovo ljudi desilo u Londonu,kakvo je ovo komadanje BROJA 1 molim vas lijepo,jel to taj broj 1,i igrac koji ce da bude najbolji svih vremena
DAVID FERER

DAVID FERER

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ne @kelner to je lijecenje kompleksa... Aj sad malo luduj, pa idi da pajkis, zakasnjices u skolu ujutro.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ne ide se sutra u skolu kod nas u RS-u,dan zalosti,potencijalno ''najveci svih vremena'' osvojio 4 gema protiv sitnog,al' dinamitnog DavidaDANTES je napisao/la:Ne @kelner to je lijecenje kompleksa... Aj sad malo luduj, pa idi da pajkis, zakasnjices u skolu ujutro.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Kakva nezainteresovanost Novaka. Ferer ga rastavi na proste faktore, barem po rezultatu ! Nisam gledao cijeli meč zbog Milana i Barce, već sam na momente prebacivao i ono što sam vidio jako me iznenadilo. Novak je gubio poene ondje gdje je zapravo najjači - baseline ! Toliko neforsiranih grešaka a tako malo vinera. Sa takvom igrom nije imao šta tražiti protiv Ferrera koji zasad rutinski odrađuje posao !
S ovim porazom Novak bi vrlo lako mogao izgubiti polufinale zbog set količnika koji mu ne ide na ruku !
PS: @ kelner, dobar avatar !
S ovim porazom Novak bi vrlo lako mogao izgubiti polufinale zbog set količnika koji mu ne ide na ruku !
PS: @ kelner, dobar avatar !

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
@kelner pretjerujes sine, politizujes nesto sto nema veze sa politikom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U subotu će Federer i Đokovića pomnožiti sa nulom, normalno ukoliko se Đoković ne povuče ranije zbog povrede. 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Federer sutra ide po 15. pobjedu zaredom, Fish je bez sansi.
Tsonga i Nadal igraju za drugo mjesto u 1/2.
Inace Federer izgubio jedan mec od posljednjih 21.
Realno slab turnir, previse povrijedjenih i iscrpljenih igraca da bi gledali neki vrhunski tenis.
Tsonga i Nadal igraju za drugo mjesto u 1/2.
Inace Federer izgubio jedan mec od posljednjih 21.
Realno slab turnir, previse povrijedjenih i iscrpljenih igraca da bi gledali neki vrhunski tenis.
Tesko da neko moze nesto Federeru.
Tsonga i Ferrer mooooozda nekako na frku... Djokovic tanak. Nadal jos tanji. Berdih mrljav...
Tsonga i Ferrer mooooozda nekako na frku... Djokovic tanak. Nadal jos tanji. Berdih mrljav...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Kako znam ovaj tenis, pogadjam sve zivoEdin TM87 je napisao/la:Uh, to mi je velika zelja, a sasvim je realno da se ispuni, posto sad igraju Ferrer i Dokovic, i ako David dobije definitivno je prvi, a Dokovic bi treb'o bit' drugi, Ferrer je u boljoj formi i dajem mu vece sanseDANTES je napisao/la:@edine govorim o zeljama za polufinale sa No1![]()

Ma ne vjerujem da ce do tog doci, vec bi ga Tipsarevic trebao razbiti, a Dokovicu jedina sansa da se plasira je da on dobije Tipsarevica, a Ferrer Berdycha, vise ne zavisi od sebe i na moju i Rogerovu zalost Dokovic ostaje bez polufinala...Bianconeri1988 je napisao/la:U subotu će Federer i Đokovića pomnožiti sa nulom, normalno ukoliko se Đoković ne povuče ranije zbog povrede.
@edine mozda je i bolje da prodju Tomas ili Janko, da nam se ti ne bi izgubio sa foruma kao posle US OPENA! 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako je u drugoj grupi jasno da je Federer prvi, Fish zadnji, a za drugo mjesto u medjosobnom duelu odlucuju Nadal i Tsonga, u prvoj se gotovo nista ne zna, jedino je Ferrer siguran zbog savrsenog set-kolicnika (4:0)...
Evo i moguceg raspleta u grupi A:
Naime, moguce je da se zatvori krug, i to na dva nacina, sa 3 igraca sa omjerom od 2-1, te Tipsarevicem 0-3 ili sa 3 igraca sa 1-2, te Ferrerom sa 3-0.
U prvom slucaju, Ferreru je potreban set da ide kao prvi, a i u slucaju poraza nasao bi svoje mjesto u polufinalu. Berdych u slucaju da dobije 2:0 sigurno prolazi, a ukoliko dobije 2:1, i ako Dokovic dobije Tipsarevica 2:0, onda bi se gledao gem-kolicnik izmedju Berdycha i Dokovica, gdje je trenutno Berdych u velikoj prednost. Dokovic ima vrlo male sanse, mora dobiti 2:0 sa sto moguce vise gemova razlike, i da Berdych dobije Ferrera 2:1 vrlo tijesno.
U drugom slucaju, Berdych bi isao dalje ukoliko izgubi od Ferrera 2:1, a Tipsarevic ne dobije Dokovica 2:0, ukoliko ga dobije gledao bi se gem-kolicnik izmedju Tipsarevica i Berdycha. A moguce je i da Tipsarevic dobije Dokovica 2:1, a Ferrer Berdycha 2:0 i onda bi se gledao gem-kolicnik izmedju Berdycha, Dokovica i Tipsarevica i tad nastaje opsta zbrka gdje bi se i meni zamutilo
EDIT: @dantes, DaBogda prosao Dokovic kao drugi da se ti izgubis poslije blamaze, al' tesko izvodivo...
Evo i moguceg raspleta u grupi A:
Naime, moguce je da se zatvori krug, i to na dva nacina, sa 3 igraca sa omjerom od 2-1, te Tipsarevicem 0-3 ili sa 3 igraca sa 1-2, te Ferrerom sa 3-0.
U prvom slucaju, Ferreru je potreban set da ide kao prvi, a i u slucaju poraza nasao bi svoje mjesto u polufinalu. Berdych u slucaju da dobije 2:0 sigurno prolazi, a ukoliko dobije 2:1, i ako Dokovic dobije Tipsarevica 2:0, onda bi se gledao gem-kolicnik izmedju Berdycha i Dokovica, gdje je trenutno Berdych u velikoj prednost. Dokovic ima vrlo male sanse, mora dobiti 2:0 sa sto moguce vise gemova razlike, i da Berdych dobije Ferrera 2:1 vrlo tijesno.
U drugom slucaju, Berdych bi isao dalje ukoliko izgubi od Ferrera 2:1, a Tipsarevic ne dobije Dokovica 2:0, ukoliko ga dobije gledao bi se gem-kolicnik izmedju Tipsarevica i Berdycha. A moguce je i da Tipsarevic dobije Dokovica 2:1, a Ferrer Berdycha 2:0 i onda bi se gledao gem-kolicnik izmedju Berdycha, Dokovica i Tipsarevica i tad nastaje opsta zbrka gdje bi se i meni zamutilo

EDIT: @dantes, DaBogda prosao Dokovic kao drugi da se ti izgubis poslije blamaze, al' tesko izvodivo...
@edine tesko da bi se ja izgubio. To je samo sport, meni ni iz dzepa ni u dzep. To su porazi Noleta, Rodzera, Rafe, ne moji i ne vasi. To ovde mnogi ne kapiraju. Mogu navijati za nekog, voliti ga, indetifikovati se sa njim, ali od njegovog poraza praviti licnu tragediju, to stvarno ne mogu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne volis ga dovoljno 

+1DANTES je napisao/la:@edine tesko da bi se ja izgubio. To je samo sport, meni ni iz dzepa ni u dzep. To su porazi Noleta, Rodzera, Rafe, ne moji i ne vasi. To ovde mnogi ne kapiraju. Mogu navijati za nekog, voliti ga, indetifikovati se sa njim, ali od njegovog poraza praviti licnu tragediju, to stvarno ne mogu.

Samo mi je žao što su Novak, Andy i Rafa došli u ovakvom stanju u London. Murray se borio do zadnjeg poena, ali kasnije nije mogao, jer povreda je veoma neugodna. Rafa servira kao Dementieva, a Novak totalno van fokusa, nezainteresovan. Federer je opet pokazao da je fizički besprijekoran, nebitno što je kraj sezone, čovjek igra kao da je tek počela.
Nadam se da će Tsonga danas razmontirati Rafu.
Nadam se da će Tsonga danas razmontirati Rafu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sarajlija89
- Kontakt:

Gledo sinoć Arsenala sa Henryem

Prvi meč u njegovom boxu, bio je upravo Henry, drugi meč Modrić

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.