FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 nov 2011, 21:50

fina utakmica definitivno, drago mi je i sto Milan igra veceras, a ne samo Barca kako smo navikli

Milan bolji veceras, bar su stvorili vise sansi,
penal nad Xaviem nije bio, Milan ostecen, dobro igraju, al jbg sto bi ovi antibarcelonisti rekli ne moze se protiv sudija...uglavnom njihov presing na nas vezni red i odbranu mi se svidja, igraju ofanzivno, stisnuli su Barcu, koja dosta tesko uspostavlja svoju igru,

a sto se Barce tice, pa nije bas najbolje, kao sto sam vec reko vezni red je dosta los, ustvari tesko uspiju da se izbore sa presingom Milana sto smo rijetko znali gledati, a posljedica svega toga je konfuzna odbrana, u kojoj samo jedan igra na svojoj prirodnoj poziciji...napad poprilicno dobar, Fabregas je pokrio dosta terena, ima ga svugdje, i definitivno pokazuje da je uz Messia nas najbolji igrac trenutno, Messi majstor, al Thiago, koji potezi, svaka cast malcu...
Villa opet mora prvo iskoristiti promasene sanse, pa ako bude bilo vremena dace i neki gol, mada dobro igra, definitivno se ne moze reci da je los, al da fula fula...

uglavnom zelim da slicna situacija bude i u drugom, da obje ekipe igraju, to odavno nisam gledo kad Barca igra...
a za rezultat me boli briga...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 23 nov 2011, 22:04

Zeljo do groba pa ti stvarno veze nemas :oops: Vezni red igra odlicno izbacit Keitu ubacit Iniestu i bice sjajni niko im nece lopte moc uzet Thiago odlican prva postava momak treba bit.Villa najgori rijesit ga se sto prije i njega i Abidala i dovest neke normalne igrace.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 22:51

Koje mrtvilo na ovoj temi vlada 'ebote :mrgreen: Alo, pa pobjedila Barcelona! :D jah, i vi se zasitili više... :mrgreen:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 nov 2011, 22:53

Zanimljivo nema ni hejtera :mrgreen:

Odlicna utakmica, kompletan vezni red fantastican. Samo onaj Villa ce nas u crno zaviti onim promasajima.
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 nov 2011, 22:56

Nije vise zanimljivo mandrax :P

Inace sta reci ? Koju posluku porati ? Kome ? 8-)
Sjajna igra Barcelone.Xavi objasnio neke stvari.Thiago fenomenalan.Villa mora poraviti realizaciju.

Visca el Barça !
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 23:00

DesimaL je napisao/la:Nije vise zanimljivo mandrax :P
Kako je tek igračima :mrgreen:

Inače, dobra tekma naravno, neko reče gore, pa da potvrdim, ljepota je zaista gledati kada protivnik ne igra bunker protiv Barce :)

Što se Ville tiče, stvarno mu je realizacija nula, plus, sebičan je ...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 nov 2011, 23:03

dobra utakmica, nema sta, svaka cast Milanu na ovakvoj igri, sto se tice rezultata zadovoljan sam, a i igra je moze se reci OK, u principu nije ovo ona standardna Barcina igra, al sve ostale ekipe bi bile prezadovoljne kad bi igre ovakako kako je Barca igrala veceras...
Valdez je odbranio sve sto je mogo, standardno njegovo izdanje...
odbrana onako, bilo je nekih konfuznih situacija, nekoliko puta su isapli smjesni, al nema se tu sta puno zamjeriti, Milan je igro odlicno, Boze moj, ne moze svaka utakmica biti sa 80% posjeda lopte...
veza,
pa bilo je i boljih utakmica naseg veznog reda, al opet ponavljam svi ostali bi bili prezadovoljni kad bi njihov tim, tacnije u ovom slucaju veza, igrali ovako..mada opet nisu uspjeli apsolutno iskoristiti to sto je protivnik vrsio duboki presing, al nisam ne zadovoljan
a u napadackim akcijama smo po 10000000000 put pokazali klasu, malo prostora i eto ti gol..Messi i Cesc klase klasa...Villa solidan, mada je imo milion promasaja...

od izmjena,
Alexis je bio solidan, izborio je par faulova, nekoliko puta fino zadrzo loptu i imo polusansu kod onog faula sa lijeve strane, u principu nije bio los, al nije nista posebno uradio, nadam se da ce se polako poceti vracati u formu i da ce opravdati sline milione koje smo dali za njega
a Pedro se vratio, to me obradovalo, napokon ce nas najjaci napadacki trio da igra zajedno, Messi, Pedro i Cesc...
jer mi je vise puno k i Ville (i njegovih fula, iako poprilicno solidn igra) i Alexisa (i njegovih driblinga i pokusaja koji ne uspjevaju, mada je i on veceras bio solidan)
armanix je napisao/la:Zeljo do groba pa ti stvarno veze nemas :oops: Vezni red igra odlicno izbacit Keitu ubacit Iniestu i bice sjajni niko im nece lopte moc uzet Thiago odlican prva postava momak treba bit.Villa najgori rijesit ga se sto prije i njega i Abidala i dovest neke normalne igrace.
vidim tvoje znjanje je izuzetno veliko, nedo Bog da te Pep poslusa, pa otisli bi u pm i vjerovatno se nikad ne bi vratili iz nje...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2011, 23:08

Barca je odigrala koliko im je trebalo , ušli su u utakmicu praktično bez stopera jer Mascherano i Sergio to nisu i naravno rezultat je dva primljena gola a moglo ih je biti i više , sve u svemu zaslužena pobjeda i prvo mjesto.

Ako ćemo tražiti flop of the match to bi bez konkurencije bio Villa jednostavno je katastrofalan nikako da povrati staru formu i ako ovako nastavi neigrati ne gine mu klupa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 nov 2011, 23:09

nismo se zasitili pobjeda, samo jednostavno za igre naseg kluba vise nema ni rijeci, hegemonija se potvrdjuje vec dugo i ko zna kad ce stati

niko nije ni sumnjao da smo za klasu bolji od milana, jos i s ovakvim pretumbanim sastavom

vilja zaista vec duze vrijeme igra nekako mrtvacki, cini se da momak zasitio, da hoce barem ovu sezonu nekako izgurati i onda ga treba prodati pod hitno, i dovesti nekog momka zeljnog igre i dokazivanja, ovako me vilja podsjeca na anrija, falila mu liga prvaka da osvoji sve zive titule, kad je osvojio uslijedilo je zasicenje. opet nekako vjerujem da ce vilja briljirati protiv reala i u zavrsnici lige prvaka, al na ljeto obavezno ga treba prodati, kao i abidala i keitu, mora se tako s vremena na vrijeme osvjeziti ekipa, ovako bi se uspavali kad se ne bi nista mijenjalo

ovaj derbi smo dakle zavrsili kako je i trebalo, liijepa utakmica, sad cekamo 10 decembar i ovako neko deranje reala, i ovako pretumbani i neozbiljni izgledamo dobro, mozete misliti kakva je to moc kad imamo kompletan sastav i kad igramo maximalno napaljeno, a tako ce biti akobogda protiv reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 nov 2011, 23:10

mandraX je napisao/la:Koje mrtvilo na ovoj temi vlada 'ebote :mrgreen: Alo, pa pobjedila Barcelona! :D jah, i vi se zasitili više... :mrgreen:
ja se ne sjecam kad sam zadnji post napisao :? .. umrtvilo nas ono stanje oko repke :mrgreen:

solidna tekma veceras, odbrana mora puno bolje, kao i villa.. ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 23:16

Scof1eld je napisao/la:

solidna tekma veceras, odbrana mora puno bolje, kao i villa.. ;)
Ma nemozes druze nista pricati o odbrani, što se tiče ove tekme barem...jbg, pogledaj ko je stopere igrao...Mascherano & Busquets...nigdje veze al ajd...proslo :D Kad se vrati Pique, Puyol na svoju poziciju, Alves...puno bolje će to da izgleda ;)

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 23 nov 2011, 23:19

Jest, Barce je igrala koliko im je trebalo i dobila penal koji nije bio a Milan nije dobio isti koji je prije bio nego Barsin a i da ne govorim o masovnom (standardnom valjanju Barsinih igraca). Stark malo podsjetio sa ovim sudjenjem na onu nasu tekmu protiv Portugala samo sto je Milan bio u najmanju ruku ravnopravan u odnosu na BiH protiv Portugala. Nemam vam na cemu cestitati osim nadat se bar pribliznom sudijskom kriteriju (ako vec nemoze istom) ekipi protiv koje budete igrali u 1/8-finala. Stvarno Stark pokvari najbolju utakmicu LP ove godine... Ali eto vi ste navikli na to...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 23 nov 2011, 23:21

Villa je davao golove kad je trebalo. Sad ga ne ide i Barsa ga mora istrpiti. Ali pitanje je vremena kad ce se majstor vratiti u formu. Tako da te price o rjesavanju Ville stvarno nemaju smisla.
Veceras jako dobra utakmica. Alkantara je sve bolji i bolji.
Barsa jako dobra, kao i Milan. Boateng odradio najvecu foru meca.
Sve to fino izgleda, zagrijavanje za Real. Jos kad se vrate Pike, Alves, Iniesta... I Villa udje u formu, ako Bog da ;)
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 nov 2011, 23:31

united ili chelsea ako dodju, nece valjati :? ..ocekujem pomoc od bratske organizacije uefe i apoel u osmini finala ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 nov 2011, 23:38

Scof1eld je napisao/la:united ili chelsea ako dodju, nece valjati :? ..ocekujem pomoc od bratske organizacije uefe i apoel u osmini finala ;)
iz 100% pouzdanog izvora bliskog klubu sam saznao da cemo u osmini finala dobiti Apoel, al necemo igrati protiv njih, vec ce ih diskvalifikovati, a do kraja ce sve sudije suditi u nasu korist...

a sad ozbiljnim stvarima da se vratimo,
Villa jeste fulo dosta veceras i od pocetka ove sezone fula ciste sanse, al ne mozete gledati samo ono sto hocete,
Villa isto tako jako puno doprinosi igri ove Barce, njegovo kretanje i pas igra jako puno znace Barci...

a to da nije u nekoj formi, pa nije, to je jasno, al da je katastrofalan e to nije tacno...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 12:31

Sinoc prava ljepotica, nisam se pokajao sto sam vise gledao ovaj spektakt nego li moju Valenciju.

Fantasticno su igrali oba tima.
Barcelona upravo bolja za ovaj jedan pogodak i zasluzena pobjeda.
Moram istaci onog momka Alcantaru koji je yebena zvjer.Nevjerovatan igrac , kako samo daje lopte , kako sam kontrolise loptu i nevjerovatno je brz.

Barca ima dragulja.

Obrana losa ali kada sam vidio sastav i presing Milana dobro su i 2 primili :D
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 nov 2011, 12:50

Scof1eld je napisao/la:united ili chelsea ako dodju, nece valjati :? ..ocekujem pomoc od bratske organizacije uefe i apoel u osmini finala ;)
ma za chelsea ne brinem toliko ,oni ak vak nastave igrat barca bi lagano sa njima na kraj izasla ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 nov 2011, 15:21

crvenocrni je napisao/la:Jest, Barce je igrala koliko im je trebalo i dobila penal koji nije bio a Milan nije dobio isti koji je prije bio nego Barsin a i da ne govorim o masovnom (standardnom valjanju Barsinih igraca). Ali eto vi ste navikli na to...
Ma daj neki dokaz o tom valjanju , neki video , nešto.
Svi nešto tvrdite , a nikako da to dokažete.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 nov 2011, 16:49

barca_87 je napisao/la:
ma za chelsea ne brinem toliko ,oni ak vak nastave igrat barca bi lagano sa njima na kraj izasla ;)
ma ne leze oni barci nikako... jos nije nerealno da i city prodje, pa da imamo 3 engleske top ekipe na drugom mjestu.. bukvalno je bolje biti drugi ove sezone jer real ti svakako ne moze doci a arsenal ili bayern su stare musterije :mrgreen:

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 24 nov 2011, 17:21

Kakva utakmica, vjerujem da su sinoc i zene koje su morale gledati utakmicu sa svojim muzevima bile zadovoljne, ni njima nije bilo dosadno.
Milan u pocetku krenuo igrati totalni presing i tu sam znao da je samo bitno tada ne primiti gol-dva jer bi se oni zatvorili i bilo bi tesko doci do gola. Ovako smo mi imali kontrolu nad utakmicom i znao sam da su 5 dali da bi mi dali 6.
Sto se osmine finala tice, vidim neki vec kukaju te ne bi ovoga- ne bi onoga... Ma koga god nam daju!!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.