FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Šofa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Šofa » 23 nov 2011, 21:45

Konacno par dobrih komentara.
Samo da napomenem jednu stvar a to je da je Plisek rekao da ce tek poslije 6 mjeseci svoga rada govoriti o spremnosti igraca. Ako su radili na snazi normalno je da ce izgubiti brzinu, okretnost , kondiciju, da ce im noge biti teske i sl.. Slazem se da treba sacekati proljece i vidjeti kako ce sve izgledati. Pliseka a niti nekog drugog trenera ne treba potrositi brzo.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 21:48

VanBasten je napisao/la:Ne može se to u toku sezone nešto dramatično uraditi na tom planu.
Gotovo pola naših prvotimaca nije prošlo valjane ljetne pripreme: Kojašević, Šćepanović, Zrnanović, Sesar... Drugi dio tima radio je u Fojnici, ko je bio dole zna na šta je to tada ličilo.
Plišek kad je došao i zadao im trening samo što u nesvijest nisu popadali. I onda je čovjek olabavio , inače bi nas povrede iskasapile.
Ja razumijem za prvih par kola al brate vec je proslo par mjeseci ipak trebalo bi na nesto da lice (sto se tice fizicke kondicije) jer ovo ovako sto vidim na domacim tekmama je da od 60 minute osjetan pad u kondcije e ako ti za to treba godina dana e onda sisaj i igrace i trenere
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 23 nov 2011, 21:51

tarikhordas je napisao/la:Niko do sad nije reko nista protiv upratev, naprotiv svi su je dosada hvalili. Jedino se poneki strucnjak nađe koji bi odma otjer'o Pliseka. Skoro svi govorimo na igrace i na njihovu uglavnom neborbenost i itd.
Koja je to kontradiktornost nisi nista rekao za upravu i trenera, vec na igrace koji nisu borbeni? Pa koje doveo te igrace koji nisu borbeni, nisam sigurna ja, vec ta UPRAVA i TRENER ocigledno ?

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 23 nov 2011, 21:52

Je li vam onaj Adilović uvijek onako ljut ili samo kad mu lopte od leđa ulaze u go :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 21:57

Jug je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Niko do sad nije reko nista protiv upratev, naprotiv svi su je dosada hvalili. Jedino se poneki strucnjak nađe koji bi odma otjer'o Pliseka. Skoro svi govorimo na igrace i na njihovu uglavnom neborbenost i itd.
Koja je to kontradiktornost nisi nista rekao za upravu i trenera, vec na igrace koji nisu borbeni? Pa koje doveo te igrace koji nisu borbeni, nisam sigurna ja, vec ta UPRAVA i TRENER ocigledno ?
A ko tebi sta prica :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 nov 2011, 21:59

adnanhz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ne može se to u toku sezone nešto dramatično uraditi na tom planu.
Gotovo pola naših prvotimaca nije prošlo valjane ljetne pripreme: Kojašević, Šćepanović, Zrnanović, Sesar... Drugi dio tima radio je u Fojnici, ko je bio dole zna na šta je to tada ličilo.
Plišek kad je došao i zadao im trening samo što u nesvijest nisu popadali. I onda je čovjek olabavio , inače bi nas povrede iskasapile.
Ja razumijem za prvih par kola al brate vec je proslo par mjeseci ipak trebalo bi na nesto da lice (sto se tice fizicke kondicije) jer ovo ovako sto vidim na domacim tekmama je da od 60 minute osjetan pad u kondcije e ako ti za to treba godina dana e onda sisaj i igrace i trenere
Pa ja ti upravo o tome govorim. Ne možeš ti u toku sezone dramatično popraviti ekipu na tom planu. To se radi na predsezonskim pripremama. I kako sezona odmiče, loš rad na ljetnoj pauzi kod nas izlazi na vidjelo. Na zimu će se tek na tome moći ozbiljnije poraditi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 nov 2011, 22:00

Komsije bez ljutnje, moje misljenje je da nije ni do uprave ni do fiseka vec do samih igraca nemate kvalitet za vece domete jednostavno igraci su vam limitirani .Sretno u nastavku sezone. ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 23 nov 2011, 22:08

VanBasten je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
Pa ja ti upravo o tome govorim. Ne možeš ti u toku sezone dramatično popraviti ekipu na tom planu. To se radi na predsezonskim pripremama. I kako sezona odmiče, loš rad na ljetnoj pauzi kod nas izlazi na vidjelo. Na zimu će se tek na tome moći ozbiljnije poraditi.
Pa kad je tako kako pricate, kako ste onda mogli vjerovati treneru i upravi da idu na titulu i neke trofeje, a takve je stanje ? Nije vas tesko onda slagati.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 22:10

@vanbasten
S jednim dijelom se slazem al i u drugom ne bas ;)
Tacno je da se bilo koja ekipa ne moze u kratkom periodu napravit,tipa uigranost ekipa,taktika .... al zato brate "nabij" igrace kondicijom i za nase lige to je dovoljno vjeruj(osim mutnjih radnji) nije ovo spanska primera pa da se trazi neka ljepota u igri,jos jednom sam spominjo kako su komsinice titulu osvojili, glavni razlog bio je fizicka kondicija a znas zasto zato kad ljudi izgube u travniku npr. nema kuci vec na grbavicu pa trci i tad su bruku utakmicu dobijali u zadnjih pola sata i jos su po imenima imali sigurno gore igrace, a znas kako je sad kod nas, od 60 minute vise od pola igraca se setka i vuce po terenu a treba da ganja rezultat e tako ce tesko :roll: :x

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 23 nov 2011, 22:14

" onclick="window.open(this.href);return false;!

penali
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 nov 2011, 22:28

@adnan

Ja u klin, ti u ploču :mrgreen:
Ne može to tako. Znači, igrači 5 dana da rade bez lopte i onda za vikend da igraju utamice. Ne ide to tako. Fizički smo i dobro izgurali polusezonu s obzirom na sve. Saće pauza i srediće se i to.

@Jug
Uprava nije obećala naslov prvaka. Stabilizaciju kluba, da. E, sad, navijačka euforija je drugi par čarapa. Prosuli smo nesretno neke bodove kući(Velež) napočetku kad smo još bili u punoj snazi, s kojima bi i ovakvi, bili u samom vrhu tabele.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 22:34

@ vanbasten
Dobro svak ima svoje misljenje al stoji do tog da se fizicka kondicija moze za relativno kratko vrijeme postic na dobar nivo i samo bojim se da nam nije kasno da se u drugom dijelu sezone vadimo tj.stizemo konkurente ,ipak je ovo bh liga svi znamo da do gostujucih bodovi na proljece je naucna fantastika al et zivi bili pa vidjeli,upravi svaka cast na dosad uradjenom i ima jos posla, al da strucni stab i igraci moraju dobro zasukat rukave i radit sad na pauzi to stoji.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 nov 2011, 22:51

doveli ste pola ekipe budučnosti iz banovića koja je u sezoni osvojila 15 bodova i mislite osvajati titule :geek: :geek:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 23 nov 2011, 22:56

nidi je napisao/la:doveli ste pola ekipe budučnosti iz banovića koja je u sezoni osvojila 15 bodova i mislite osvajati titule :geek: :geek:
Ispravka,Budućnosti.I jedan od tih momaka odluči utakmicu Europa lige Sarajevo-Orebro,pa niko ništa ne kaže,a sada Sarajevo malo popusti sa igrom i odmah Banovićani krivi.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 nov 2011, 22:58

Future je napisao/la:
nidi je napisao/la:doveli ste pola ekipe budučnosti iz banovića koja je u sezoni osvojila 15 bodova i mislite osvajati titule :geek: :geek:
Ispravka,Budućnosti.I jedan od tih momaka odluči utakmicu Europa lige Sarajevo-Orebro,pa niko ništa ne kaže,a sada Sarajevo malo popusti sa igrom i odmah Banovićani krivi.
priznaj da je malo smiješno da se ekipa koja ide na titulu pojačava sa igračima koji su ispali iz lige još na polusezoni

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 23 nov 2011, 23:01

nidi je napisao/la:
Future je napisao/la:
priznaj da je malo smiješno da se ekipa koja ide na titulu pojačava sa igračima koji su ispali iz lige još na polusezoni
Kako kome.Meni iskreno nije,jer su doveli najbolje što je Budućnost u tom trenutku imala.I nijedan od tih momaka (Haskić,Zrnanović,Šmigalović) nije bio nekim većim dijelom kriv što je Budućnost ispala.Haskić je dao 9 golova,a vjerujem da bi dao još da smo imali malo kvalitetniju vezu,Šmigalović isto tako većinu utakmicu igrao na krilu,a zabio 3 gola.Zrnanović bio jedan od najboljih igrača (ako ne i najbolji) tokom prvenstva.
Smiješno je možda nekima,ali i Željo je doveo Višću iz Budućnosti i to kada smo bili još u Prvoj ligi,pa to nije bilo smiješno.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 23 nov 2011, 23:06

Dilaver je igracina fkt.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 nov 2011, 23:06

željo je doveo višću kad je imao 17 godina ,nemam ja ništa protiv igrača budučnosti ali mislim da ti igrači nemaju kvalitet za titulu

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 23 nov 2011, 23:20

slika

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 nov 2011, 08:32

viva_il_chelik je napisao/la:slika
Svaka vam čast ! ;)
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, keli, mire971, SineTalexy, soe i 70 gostiju.