BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2011, 22:47

U zadnjem kolu je potrebno se uzdati u Arsenal koji mora pobjediti u Grckoj inace slijedi jedna VELIKA BRUKA I SRAMOTA za Njemacki fudbal - naravno ukoliko se neostvari pobjeda protiv OM-a od 4:0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 nov 2011, 22:48

JBG . SCHADE SCHADE SCHADE, realno X je bio ko KUCA ! Ali sve cestitke Arsenalu i njihovim navijacima ... Mozemo bit ponosni na nasu ekipu super su momci odigrali i odradili nakon onih sok povreda super je ovo ispalo ipak. Samo mi je drago da su nas uvjerili da se mozemo nosit u lp i igrat lp, samo treba ekipu zadrzat na okupu i to je to sledece sezone ce ovo sve bit mnogo bolje za 2 klase smo jaci sigurno. Bilo bi lijepo izborit tu lp radi obraza i skupit koji bod za bundesligu ... A naravno i nas koeficijent poboljsati pa da budemo u 3 sesiru sledece sezone. Ali iskreno mislim da nece do tog doci. Kad sve sagledam ipak je sreca sastavni dio nogometa ali tu srecu u lp ove sezone nismo imali ni najmanje, jedan marsej smo unakazili stativa precka sansa 100% a marsej iz polusansi zabijao. Kuci smo Arsenal takodje ubili, sa linije Sagna izbio loptu kad je Lewa obiso golmana ali dzaba. Grcima kapa dole zasluzeno su nas dobili ... Jbg ponosan sam na svoj BvB pogotov sto su se borili veceras kao da je finale lp, do zadnje sek su trcal sve su dali sve sve ali previse . Opet napominjem nismo mi ovdje ispali pa cak ne ni u marseju vec u grckoj gdje smo nadigrani. Eh tu smo morali drugcije igrati ali lijep je ovo izlet za nas bio zato sledece sezone grupnu fazu prolazimo 100 % samo ako ostane sastav na okupu ... Bravo BvB !

Nur der BvB !!!
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 nov 2011, 22:49

Sranje u bojama. Jbg izgleda da ni od utješne Eurolige neće biti ništa. Opet smo nepotrebno primili golove, nismo dopustili da nas protivnik nadigra nego smo mi prenaivno ispadali. Song je jak ko konj, niko mu ne može lopte otet dok nije došao La Pantera i izguro ga ko od šale. Sve u svemu bila je ovo lijepa pustolovina. Malo mi bode oči što nismo boda osvojili u gostima, al ostaje utjeha da nismo ni izgubili kod kuće. Yebaji ga.
Ostaje nam da nakon T-Home Cup titule osvojimo i Bundesligu i Kup :D . - što bi nam moglo bit olakšano jer ćemo igrat od subote do subote, a ne srijeda - subota :(
adnan24 je napisao/la: P.S.Navijaci izdominirali Engleze.
Navijači odlični, nisu prestajali da navijaju, u potpunosti nadglasali engleze.

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2011, 22:50

Ovo dosad urađeno je već VELIKA BRUKA I SRAMOTA.
Jednostavno niko prije početka sezone nije očekivao da će prvak Buli završiti kao zadnji u grupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 nov 2011, 22:52

Jbg. kad nece onda nece...sad kad nam je trebalo da Marseille dobije oni izgube kuci od Olypiakosa...pa onda npr. da je Arsenal dobio kuci Marseille sad bi imali mnogo drugaciju situaciju.Jos se poklopilo da Englezi opusteno idu u Pirej u zadnjem kolu i tu ce vjerovatno zijaniti...naravno BvB je glavni krivac za ovu situaciju ali jednostavno nije nasa godina sto se tice lige prvaka :?

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2011, 22:55

Sramotne predstave BVB-a u Evropi zadnjih godina.Više bi koristi imali da BVb nije ni igrao ove godine.Tačno dođe ko kazna kad se BVB kvalifikuje za Evropu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 nov 2011, 22:57

Saurman je napisao/la:Ovo dosad urađeno je već VELIKA BRUKA I SRAMOTA.
Jednostavno niko prije početka sezone nije očekivao da će prvak Buli završiti kao zadnji u grupi.
Jbg upravu si, ali bruka jest rezultatski što se na kraju i broji, ali mislim da smo pokazali da se možemo sa svima nosit.
FRANK RIBERY je napisao/la:Sramotne predstave BVB-a u Evropi zadnjih godina.Više bi koristi imali da BVb nije ni igrao ove godine.Tačno dođe ko kazna kad se BVB kvalifikuje za Evropu.
Vi osvajajte bodove za Bundesligu. Evropljani će pobjeđivat BvB, Bayern nek pobjeđuje evropljane, a BvB će Bayern i na kraju svi sretni ;) :D .

Umalo da zaboravim:

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 nov 2011, 22:58

Nema potrebe toliko ih napadat.Nisu lose igrali stavise bilji su bolji u "svim" utakmicama ali jednostavno nije islo,treba Bundesligi njihova konstantnost pa ce i rezultati doci,samo da nastave sa dobrim partijama.Od mene svaka cast za ovogodisnje izdanje LP iako jos nije gotovo(ako dokazu Marseillu i ostalima da su daleko ispred njih 8-) )
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2011, 23:00

Semir bvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ovo dosad urađeno je već VELIKA BRUKA I SRAMOTA.
Jbg upravu si, ali bruka jest rezultatski što se na kraju i broji, ali mislim da smo pokazali da se možemo sa svima nosit.
FRANK RIBERY je napisao/la:Sramotne predstave BVB-a u Evropi zadnjih godina.Više bi koristi imali da BVb nije ni igrao ove godine.Tačno dođe ko kazna kad se BVB kvalifikuje za Evropu.
Vi osvajajte bodove za Bundesligu. Evropljani će pobjeđivat BvB, Bayern nek pobjeđuje evropljane, a BvB će Bayern i na kraju svi sretni ;) :D .
Kao da je bitna sretna pobjeda protiv BAyerna kad vas drugi timovi ponižavaju u Evropi.BAyern je koliko ja vidim prvi u Bundesligi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 nov 2011, 23:01

Lose smo igrali.....
Standardne nase igre u Lp ......
Nekako se dolazi do zakljucka da SVE druge ekipe mogu da odigraju ovu Lp na visokom nivou osim nas...Zasto ? Kako ?
JA MISLIM DA NI DRAGI BOG NA TO NEMA ODGOVOR !!!

Ovo je za mene u najmanju ruku smijesno...mi smo ko Ovce izgledali u Lp nasukali smo se na svaku zamku...

Vec sam pisao sto se mene tice , ne moramo ni igrati Europa ligu...bolje bi nam bilo !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 nov 2011, 23:05

Bender slomio čeljust na obe strane, operacija već večeras u Londonu, strašno. :cry: Sada su pokazali snimku i vidi se kako ga je Vermaelen pogodio kopačkom u glavu, to nisam ni vidio na početku.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 nov 2011, 23:06

S-Y-L-A-R je napisao/la:Nema potrebe toliko ih napadat.Nisu lose igrali stavise bilji su bolji u "svim" utakmicama ali jednostavno nije islo,treba Bundesligi njihova konstantnost pa ce i rezultati doci,samo da nastave sa dobrim partijama.Od mene svaka cast za ovogodisnje izdanje LP iako jos nije gotovo(ako dokazu Marseillu i ostalima da su daleko ispred njih 8-) )
Svka cast druze na realnosti, nekad smo se nesto zakacili na temi Bayerna ali vidim da si jedan od onih realnih na temi bayerna ;) .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 nov 2011, 23:07

FRANK RIBERY je napisao/la: Kao da je bitna sretna pobjeda protiv BAyerna kad vas drugi timovi ponižavaju u Evropi.BAyern je koliko ja vidim prvi u Bundesligi.
Nisi se oglašavao u subotu, pa si sad našo. Čuo si BvB navijače šta pjevaju Arsenalovcima "You are singing only when you are winning" , tako i ti ;) .
Dečko dobro ste prošli s golom razlike. A za razliku od LP gdje nemamo šansi za prvo mjesto, u bundeski imamo. Samo 2 boda, a ne ko prošle godine kad je prvi(BvB) bježao trećem(FcB) 21 bod u jednom dijelu sezone ;) .

NUR DER BVBslika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 nov 2011, 23:09

Bosco je napisao/la:Bender slomio čeljust na obe strane, operacija već večeras u Londonu, strašno. :cry: Sada su pokazali snimku i vidi se kako ga je Vermaelen pogodio kopačkom u glavu, to nisam ni vidio na početku.

Aaaa jbt. pa nije izgledalo tako strasno :twisted:

Ovog sam se najvise bojao veceras...bilo bi strasno ako bi ga izgubili na duzi period.

P.S.Bosco cestitke na prvom mjestu...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2011, 23:13

Damir_BvB je napisao/la:Bavarci koji provocirate nabijem vas sve na po Karine od srca pronadjite se sami koji. Zaboravili ste kako vas je jedan Lyon gazio i samaro prije par godina . Igubili jesmo ispali jesmo razocarali jesmo ali hajde dosta sad s tim vadjenjem zivaca dosta vas je ba sad . Nismo mi glupi da ne znamo kako stvari stoje pa da nam vi dodjete oci otvarat vamo. Znamo mi od koga smo izgubili kako i na koji nacin. A SARMA I RIBERY mislim da vecih provokatora od vas nema Ribery se sad javlja, pa gdje si junace bio u subotu zasto nisi ovdje dosao reko cestitam a ne sad jedes **** a kifla bon ...
Šta pjeniš :?: jeli se to riječi kritike ne smiju spominjati na ovoj temi :?:
Zaboli me neka stvar što si se ti našao isprovociran.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2011, 23:16

Semir bvb je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Kao da je bitna sretna pobjeda protiv BAyerna kad vas drugi timovi ponižavaju u Evropi.BAyern je koliko ja vidim prvi u Bundesligi.
Nisi se oglašavao u subotu, pa si sad našo. Čuo si BvB navijače šta pjevaju Arsenalovcima "You are singing only when you are winning" , tako i ti ;) .
Dečko dobro ste prošli s golom razlike. A za razliku od LP gdje nemamo šansi za prvo mjesto, u bundeski imamo. Samo 2 boda, a ne ko prošle godine kad je prvi(BvB) bježao trećem(FcB) 21 bod u jednom dijelu sezone ;) .

NUR DER BVBslika
Nisam se oglašavao jer nisam ni bio na forumu zadnjih par dana.Poraženi smo sretno .Poraz nije tragedija kad si prvi na tabeli.Treba da se poklopiš jer nas brukate ima 10 godine.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2011, 23:17

Neki od navijaca BVB-a poceli su mjesati kruske i jabuke. Niko ovdje neosporava vas uspjeh u Bundesligi, ali cinjenica je da dvije sezone zaredom niste od nikakve koristi sto se tice Bundeslige i popravljanja njenog koefcijenta.
Naravno sada nema oglasavanja Sammera i Rauballa i sada im uspjeh Bundeslige nije toliko bitan.

Da se razumjemo nemam nista protiv Dortmunda - uostalom to najbolje znaju @adnan24 i Hare_BVB - ali je cinjenica da je BVB dvije godine zaredom zakazao u Evropi i da se ti razlozi moraju ispitati.
U ovoj diskusiji Bundesligu ostavite po strani jer je to drugi par cipela.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2011, 23:20

Damir_BvB je napisao/la:Bavarci koji provocirate nabijem vas sve na po Karine od srca pronadjite se sami koji. Zaboravili ste kako vas je jedan Lyon gazio i samaro prije par godina . Igubili jesmo ispali jesmo razocarali jesmo ali hajde dosta sad s tim vadjenjem zivaca dosta vas je ba sad . Nismo mi glupi da ne znamo kako stvari stoje pa da nam vi dodjete oci otvarat vamo. Znamo mi od koga smo izgubili kako i na koji nacin. A SARMA I RIBERY mislim da vecih provokatora od vas nema Ribery se sad javlja, pa gdje si junace bio u subotu zasto nisi ovdje dosao reko cestitam a ne sad jedes **** a kifla bon ...
ZAto što nisam bio na forumu zadnjih 6-7 dana.Nisam ja ko pojedinci da spavam na ovom forumu.Ja provokator nisam.JA sam rekao šta mi je na duši da ste bruka i da vam treba zabraniti da igrate Evropu.Povedi računa kako mi se obraćaš jer si svakako na ignore.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 nov 2011, 23:20

adnan24 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Bender slomio čeljust na obe strane, operacija već večeras u Londonu, strašno. :cry: Sada su pokazali snimku i vidi se kako ga je Vermaelen pogodio kopačkom u glavu, to nisam ni vidio na početku.

Aaaa jbt. pa nije izgledalo tako strasno :twisted:

Ovog sam se najvise bojao veceras...bilo bi strasno ako bi ga izgubili na duzi period.

P.S.Bosco cestitke na prvom mjestu...
Nemoj me uzet baš za ozbiljno. Meni to kaže frend koji isto navija za Arsenal. Nadam se da nije istina. Ali povreda je izgledala baš ozbiljno. Hvala na čestitkama, ja sam se nadao da ćete vi bit drugi, ako se sjećaš prognozirao sam vam drugo mjesto i žao mi je što niste uspjeli, ja obožavam njemački fudbal za razliku od onog francuskog antifudbala.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 nov 2011, 23:25

Cuuuj ovog RIBERY ....ko koga bruka , ako koga brukamo brukamo sebe ....Sta ima slucaj(no ) :lol: :lol:
A istina da i Vas brukamo jedino kad igramo medjusobno...
Sad se svi uhvatili koeficijenta...mogli smo bolje, a nismo i sta sad ? A i osigurano ti je 3 mjesto...barem za jos 3 sezone !
Istina je da 3 sezone ne mozemo nista u Europi ! Naviknite se na to i onda kad nesto napravimo gledajte na to kao BONUS !

Samo ne moze se nama igra mijenjati od srijede do subote kao toplo hladno...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.