Ja nisam pobornik dojava,prepisivanja...ja volim onako sam da mozgam

Šta mislite da li je ovo jučer odigrano?
Aha,kako da ne

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
omdmah mozes..zapamti onu sifru?xxl basket je napisao/la:jel neko isplacivao s racuna premierovog , kad podnesem zahtjev za isplatu jel cekam da mi odobre pa tek sutra isplacujem ili mogu odmah dole sici po pare???
Ja nisam, prošao APOEL 2x.Bianconeri1988 je napisao/la:Opet sam pao na prvom paru.
Zenit jadni!
pintol_TM87 je napisao/la:jedan mora da izda...predpostavljam ovo su sve favoriti za sutrasnju ponudu?Hard Bass je napisao/la:Zenit 1 , Barcelona 2 , Arsenal 1 , Valencia 1 , Marseille GG
e ako ne prodje.....
Može bez tog'.Radioglava je napisao/la:Zbog čega se mora poslati slika ličnog dokumenta na WWinu? Je li se može isplaćivati, a da se ovo ne uradi?
Pa ionako ce ti proci hendikep,ovaj set ce zavrsit 6-3adis.p je napisao/la:Joj koji je ovaj fererer narkoman jbt.. igram ga u hend +4,5 i prvi set dobije 6-1, a u drugom evo gubi 1-4.. cc![]()
jbt,poceo sam i rezultate setova pogadjatkelner je napisao/la:Pa ionako ce ti proci hendikep,ovaj set ce zavrsit 6-3adis.p je napisao/la:Joj koji je ovaj fererer narkoman jbt.. igram ga u hend +4,5 i prvi set dobije 6-1, a u drugom evo gubi 1-4.. cc![]()
ma 4 , ovaj me konstatno obaraSPY je napisao/la:N.Batum koliko je koševa dao do sad?
a fora glavni kandidat za MVP.glupa crncugabob je napisao/la:ma 4 , ovaj me konstatno obaraSPY je napisao/la:N.Batum koliko je koševa dao do sad?
dva puta ga igram i dva puta padam , danas samo on opet jucer siena prekucer mancester ma kad nece nece a lik jos igrao oko 35 minuta a samo dva suta za dva poena imao ,ma segaTuborgGreen je napisao/la:a fora glavni kandidat za MVP.glupa crncugabob je napisao/la:ma 4 , ovaj me konstatno obaraSPY je napisao/la:N.Batum koliko je koševa dao do sad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.