FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ajde,ne sekirajte se,ima baraž 

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
- tarikhordas
- Kontakt:
Strumfovi su ispred nas i u ligi, a evo i ove godine i u kupu. Strumfovi su zadnje dvije godine dva trofeja, a mi k**a. Strumfovi su nas razvalili na derbiju. Strumfovi ce vjerovatno bit prvi nakon sljedeca 2 kola. I imaju pravo da nas ubijaju u mozak.adnanhz je napisao/la:strumfovi pus ite kura.c
Druga stvar samo kod nas ima da se poslije 90 minuta odma penali pucaju valjda ovi hadalji nisu u stanju dodatnih 30 minuta igrat al hajd nebitno ko da bi nam i to pomoglo jbg penali lutrija, samo mi smo kao i uvijek u zadnjih par godina kad u kupu dobijemo ove jace ekipe ispadamo tako da ovo ce biti jos jedna u nizu sezona bez titule-a...
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Hajde šta fali, već ste navikli. Mi vas osvećujemo. Bez brigeadnanhz je napisao/la:strumfovi pus ite kura.c
Druga stvar samo kod nas ima da se poslije 90 minuta odma penali pucaju valjda ovi hadalji nisu u stanju dodatnih 30 minuta igrat al hajd nebitno ko da bi nam i to pomoglo jbg penali lutrija, samo mi smo kao i uvijek u zadnjih par godina kad u kupu dobijemo ove jace ekipe ispadamo tako da ovo ce biti jos jedna u nizu sezona bez titule-a...

- SarajlijaTM
hahahahahahahahahahaadnanhz je napisao/la:strumfovi pus ite kura.c

ma to pasa,pocupaj to malo kose sto ti je ostalo od premijer lige.
hahahahaha koji kompleksi jbt
@svim gradskim pitarima- samo jedno mogu reci,je.biga,nadao sam se duplom derbiju u kupu
abs treba bit izuzetaka znaci ako neki igrac se fakat trudi i daje maximum njega treba kaznit jer imas par ostalih manekenamma_hz je napisao/la:ma nema tu izuzetaka pasha moj..kad kaznjavas ekipu moras sve kaznjavati jer tu suprotnom stvaras jos goru atmosferu u ekipi...ugl imamo dobre igrace ,al to sto se oni po rajvosa kurce s autima,sto su to zore po kafanama ...sto karaju ove nase kurvice(oce neku bolest nesrece dobit)...kad vidis bajraktarevica ,kojasevica ,maksu i jos neke u kafanama u 4 ujutru sve ti bude jasno ...tarikhordas je napisao/la:Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.![]()

za sarajlijatm i ostale strumfove nez ja ko ovdje pokazuje kompleks vidim odma ste poletitli da date neke komentare tj. provokacije ,samo onda nez jesam li ja na temi selje il FK Sarajevo

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Giallorossi
- Kontakt:
Slazem se sa tvojom konstatacijom,mislim glupo bi bilo novcano kaznit celu ekipu a jedan Adilovic koji odbrani dva penala i daje sve od sebe svaku utakmicu i na kraju ispasta zbog manekena.adnanhz je napisao/la:abs treba bit izuzetaka znaci ako neki igrac se fakat trudi i daje maximum njega treba kaznit jer imas par ostalih manekenamma_hz je napisao/la:ma nema tu izuzetaka pasha moj..kad kaznjavas ekipu moras sve kaznjavati jer tu suprotnom stvaras jos goru atmosferu u ekipi...ugl imamo dobre igrace ,al to sto se oni po rajvosa kurce s autima,sto su to zore po kafanama ...sto karaju ove nase kurvice(oce neku bolest nesrece dobit)...kad vidis bajraktarevica ,kojasevica ,maksu i jos neke u kafanama u 4 ujutru sve ti bude jasno ...tarikhordas je napisao/la:Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.![]()
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 23 nov 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ja bi volio da ste dosli do finala da igrate sa nama.. Kakav bi to dernek bio u Saraj'vu 

ma nema toga trudi se,brate samo jos veci problem pravis u ekipi ako ne kaznis sve vjeruj mi...
ljudi oni moraju kao ekipa...svi biti nagradzeni il svi zajedno biti kaznjeni..nema dobar ,los, zao.
.
usput kad pricamo o negativnosti,i ovo sranje sa naradzastim dresovima mi se ne svidja...kuci bordo u gostima bijeli.

ljudi oni moraju kao ekipa...svi biti nagradzeni il svi zajedno biti kaznjeni..nema dobar ,los, zao.

usput kad pricamo o negativnosti,i ovo sranje sa naradzastim dresovima mi se ne svidja...kuci bordo u gostima bijeli.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SarajlijaTM
lafe,nadji provocirajuci post od mojih haman 400,a ti izgleda samo preko teme sarajeva mozes vidjeti sarajevoadnanhz je napisao/la:abs treba bit izuzetaka znaci ako neki igrac se fakat trudi i daje maximum njega treba kaznit jer imas par ostalih manekenamma_hz je napisao/la:ma nema tu izuzetaka pasha moj..kad kaznjavas ekipu moras sve kaznjavati jer tu suprotnom stvaras jos goru atmosferu u ekipi...ugl imamo dobre igrace ,al to sto se oni po rajvosa kurce s autima,sto su to zore po kafanama ...sto karaju ove nase kurvice(oce neku bolest nesrece dobit)...kad vidis bajraktarevica ,kojasevica ,maksu i jos neke u kafanama u 4 ujutru sve ti bude jasno ...tarikhordas je napisao/la:Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.![]()
za sarajlijatm i ostale strumfove nez ja ko ovdje pokazuje kompleks vidim odma ste poletitli da date neke komentare tj. provokacije ,samo onda nez jesam li ja na temi selje il FK Sarajevo![]()

Kakvi su ovo dresovi , nije valjda proizvođač sportske opreme iz Kazahstana ? uprava Sarajeva očito ima loš ukus.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Napadajte me koliko hoćete, ali morate i priznati da vam ovi dresovi ni na šta ne liče.
Uostalom zar vi niste Argentinci?
Večeres ste bili Holanđani
Uostalom zar vi niste Argentinci?
Večeres ste bili Holanđani

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- zubanovic89
- Kontakt:
ovo su pravo slicne boje zar se moze igrat ovako?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Znatel' da ste vodili 5:4 i Stakic puco penal, pogodio stativu, lopta se odbila od Adilovica i usla u gol

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
vi pored svega trazite dlaku u jajetu
je.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar

nije problem marka vec boja...adnanhz je napisao/la:vi pored svega trazite dlaku u jajetuje.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar
sarajevo je bilo i bice bordo bijelo...

FK SARAJEVO.
pa drug ovo je treca garnitura jel ti pratis nekad ove druge klubove da sad ne nabrajam pa mozes vidjet da su to pretezno neke skroz trece boje koje nemaju veze s bojama kluba jel takomma_hz je napisao/la:nije problem marka vec boja...adnanhz je napisao/la:vi pored svega trazite dlaku u jajetuje.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar
sarajevo je bilo i bice bordo bijelo...![]()
![]()
- Hordas Doboj
- Kontakt:
3. dresovi
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
TO ti je isto ko prije par godina,kad je Zeljo imao zute i crne dresove.ma ne ide nikako.Mada je to sad nakav uvrnuti trend.Real crven,Arsenal plav,City crveno crni.Glupe furke.Niste imali srece 2 puta ste imali prednost.Lutrija cista.mma_hz je napisao/la:nije problem marka vec boja...adnanhz je napisao/la:vi pored svega trazite dlaku u jajetuje.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar
sarajevo je bilo i bice bordo bijelo...![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg, opet nismo imali srece..
Dvaput smo imali prednost, ali eto...bas srece nemamo...
Pokusati nadoknaditi ovo u prvenstvenoj utakmici, inace izvjesna je jos jedna godina bez trofeja.
Dvaput smo imali prednost, ali eto...bas srece nemamo...
Pokusati nadoknaditi ovo u prvenstvenoj utakmici, inace izvjesna je jos jedna godina bez trofeja.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], jurisicduska, kogmagie46, mire971, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, said i 69 gostiju.