FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crnaguja

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crnaguja » 23 nov 2011, 18:35

ajde,ne sekirajte se,ima baraž :lol:
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 23 nov 2011, 18:36

adnanhz je napisao/la:strumfovi pus ite kura.c

Druga stvar samo kod nas ima da se poslije 90 minuta odma penali pucaju valjda ovi hadalji nisu u stanju dodatnih 30 minuta igrat al hajd nebitno ko da bi nam i to pomoglo jbg penali lutrija, samo mi smo kao i uvijek u zadnjih par godina kad u kupu dobijemo ove jace ekipe ispadamo tako da ovo ce biti jos jedna u nizu sezona bez titule-a...
Strumfovi su ispred nas i u ligi, a evo i ove godine i u kupu. Strumfovi su zadnje dvije godine dva trofeja, a mi k**a. Strumfovi su nas razvalili na derbiju. Strumfovi ce vjerovatno bit prvi nakon sljedeca 2 kola. I imaju pravo da nas ubijaju u mozak.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 23 nov 2011, 18:36

Druga stvar samo kod nas ima da se poslije 90 minuta odma penali pucaju valjda ovi hadalji nisu u stanju dodatnih 30 minuta igrat al hajd nebitno ko da bi nam i to pomoglo jbg penali lutrija, samo mi smo kao i uvijek u zadnjih par godina kad u kupu dobijemo ove jace ekipe ispadamo tako da ovo ce biti jos jedna u nizu sezona bez titule-a...
Hajde šta fali, već ste navikli. Mi vas osvećujemo. Bez brige :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 nov 2011, 18:38

hahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

ma to pasa,pocupaj to malo kose sto ti je ostalo od premijer lige.

hahahahaha koji kompleksi jbt

@svim gradskim pitarima- samo jedno mogu reci,je.biga,nadao sam se duplom derbiju u kupu

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 18:38

mma_hz je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.
ma nema tu izuzetaka pasha moj..kad kaznjavas ekipu moras sve kaznjavati jer tu suprotnom stvaras jos goru atmosferu u ekipi...ugl imamo dobre igrace ,al to sto se oni po rajvosa kurce s autima,sto su to zore po kafanama ...sto karaju ove nase kurvice(oce neku bolest nesrece dobit)...kad vidis bajraktarevica ,kojasevica ,maksu i jos neke u kafanama u 4 ujutru sve ti bude jasno ... :roll: :roll:
abs treba bit izuzetaka znaci ako neki igrac se fakat trudi i daje maximum njega treba kaznit jer imas par ostalih manekena :roll:

za sarajlijatm i ostale strumfove nez ja ko ovdje pokazuje kompleks vidim odma ste poletitli da date neke komentare tj. provokacije ,samo onda nez jesam li ja na temi selje il FK Sarajevo :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 nov 2011, 18:42

adnanhz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.
ma nema tu izuzetaka pasha moj..kad kaznjavas ekipu moras sve kaznjavati jer tu suprotnom stvaras jos goru atmosferu u ekipi...ugl imamo dobre igrace ,al to sto se oni po rajvosa kurce s autima,sto su to zore po kafanama ...sto karaju ove nase kurvice(oce neku bolest nesrece dobit)...kad vidis bajraktarevica ,kojasevica ,maksu i jos neke u kafanama u 4 ujutru sve ti bude jasno ... :roll: :roll:
abs treba bit izuzetaka znaci ako neki igrac se fakat trudi i daje maximum njega treba kaznit jer imas par ostalih manekena :roll:
Slazem se sa tvojom konstatacijom,mislim glupo bi bilo novcano kaznit celu ekipu a jedan Adilovic koji odbrani dva penala i daje sve od sebe svaku utakmicu i na kraju ispasta zbog manekena.
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 23 nov 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 23 nov 2011, 18:43

Ja bi volio da ste dosli do finala da igrate sa nama.. Kakav bi to dernek bio u Saraj'vu :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 nov 2011, 18:44

ma nema toga trudi se,brate samo jos veci problem pravis u ekipi ako ne kaznis sve vjeruj mi...
ljudi oni moraju kao ekipa...svi biti nagradzeni il svi zajedno biti kaznjeni..nema dobar ,los, zao. ;) .
usput kad pricamo o negativnosti,i ovo sranje sa naradzastim dresovima mi se ne svidja...kuci bordo u gostima bijeli. :twisted: :twisted:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 nov 2011, 18:46

adnanhz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

za sarajlijatm i ostale strumfove nez ja ko ovdje pokazuje kompleks vidim odma ste poletitli da date neke komentare tj. provokacije ,samo onda nez jesam li ja na temi selje il FK Sarajevo :roll: :lol:
lafe,nadji provocirajuci post od mojih haman 400,a ti izgleda samo preko teme sarajeva mozes vidjeti sarajevo :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2011, 18:48

slika

Kakvi su ovo dresovi , nije valjda proizvođač sportske opreme iz Kazahstana ? uprava Sarajeva očito ima loš ukus. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 nov 2011, 18:50

Napadajte me koliko hoćete, ali morate i priznati da vam ovi dresovi ni na šta ne liče.

Uostalom zar vi niste Argentinci?

Večeres ste bili Holanđani :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 23 nov 2011, 18:52

Saurman je napisao/la:slika

Kakvi su ovo dresovi , nije valjda proizvođač sportske opreme iz Kazahstana ? uprava Sarajeva očito ima loš ukus. :roll:

Joj nožica majko mila :shock:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 nov 2011, 18:52

ovo su pravo slicne boje zar se moze igrat ovako?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 nov 2011, 18:52

:lol: :lol: :lol:

Znatel' da ste vodili 5:4 i Stakic puco penal, pogodio stativu, lopta se odbila od Adilovica i usla u gol :mrgreen: Zatim je Dupovac fulio, pa Zeric pogodio od stativu :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 18:53

vi pored svega trazite dlaku u jajetu :roll: je.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 nov 2011, 18:55

adnanhz je napisao/la:vi pored svega trazite dlaku u jajetu :roll: je.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar
nije problem marka vec boja...
sarajevo je bilo i bice bordo bijelo... :? :? :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 nov 2011, 18:58

mma_hz je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:vi pored svega trazite dlaku u jajetu :roll: je.bo te dresovi ko da ih prvi put vidite , meni licno nisu losi a sad sto vi hocete nike,adidas neke sminke to je druga stvar
pa drug ovo je treca garnitura jel ti pratis nekad ove druge klubove da sad ne nabrajam pa mozes vidjet da su to pretezno neke skroz trece boje koje nemaju veze s bojama kluba jel tako

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 23 nov 2011, 18:58

Saurman je napisao/la:slika

3. dresovi
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 nov 2011, 19:00

mma_hz je napisao/la:
TO ti je isto ko prije par godina,kad je Zeljo imao zute i crne dresove.ma ne ide nikako.Mada je to sad nakav uvrnuti trend.Real crven,Arsenal plav,City crveno crni.Glupe furke.Niste imali srece 2 puta ste imali prednost.Lutrija cista.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2011, 19:00

Jbg, opet nismo imali srece..

Dvaput smo imali prednost, ali eto...bas srece nemamo...

Pokusati nadoknaditi ovo u prvenstvenoj utakmici, inace izvjesna je jos jedna godina bez trofeja.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google [Bot], laznokrilo, skoJaa i 36 gostiju.