FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haskic je pogodio,Sesar,Bajraktarevic i Dupovac su fulili.Adi 2 penala odbranio. 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo je pravi navijacedinedin je napisao/la:Dajemo obećanje: OSVETIT ĆE MO VAS ! ! ! !

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ocekivano smo ispali..samo mi je zao sto smo ispali na ovakav nacin..jbg bolja koncentracija igraca Borca i to je to...
svaka cast Zeljinim igracima jer se bore za Zelju dok nase limbo racku...sve dok u timu zagarantovano mjesto budu imali pojedinci ,nikad mi necemo napredovat makar nam guss hidink dosao...i svako pravo imaju da nas zajebaju strumfovi...kurcev smo tim i to sto prije prihvatimo lakse ce nam biti...

pise da je Sesar pogodio--
svaka cast Zeljinim igracima jer se bore za Zelju dok nase limbo racku...sve dok u timu zagarantovano mjesto budu imali pojedinci ,nikad mi necemo napredovat makar nam guss hidink dosao...i svako pravo imaju da nas zajebaju strumfovi...kurcev smo tim i to sto prije prihvatimo lakse ce nam biti...

pise da je Sesar pogodio--

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tarikhordas
- Kontakt:
Haskic je zabio.Buducnost je napisao/la:Sad ce drvlje i kamenje na Haskica a niko nece spomenuti ovu dvojicu sto su fulali prije njega.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Ko ce pametan optuzivati koga zbog penala.To je cista lutrija to i budala zna.Buducnost je napisao/la:Sad ce drvlje i kamenje na Haskica a niko nece spomenuti ovu dvojicu sto su fulali prije njega.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 nov 2011, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nista drugo od njih nismo ni navikli!!! FUJ!!!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- ultra_CImanija
hahahaah joj pitari ne sekiraj te se puno... imat ce te ZELJU opet u finalu na bht-u pa pogledajte

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Do ss.ba je, tamo citam pise Haskic al eto dobro je da je ipak Haska pogodio inace bi bio protjeran iz Sarajeva od nekih.
Dvije mec lopte profulati, stvarno neznam. Ovo treba po dzepu..
Dvije mec lopte profulati, stvarno neznam. Ovo treba po dzepu..
Nemozes vjerovati kod nas sve i jedan defanzivac puca penale,Torlak,Belosevic,Zrnanovic,Dupovac...cudan izbor al hajd,jbg nemozemo kriviti Dupovca nista manje nego ovu dvojicu drugoh sto su fulili,al eto i borac je dao ta neka dva gola od stativu...neda se usranom do potoka i to ti je to,a i ako smo isli tamo da cuvamo tu nulu a ocito po ovom sto sam ja slusao,onda nek i nismo prosli ako smo igrali pickasto...grozim se te misije igre cuvanja gola
Bravo Adi macko
Bravo Adi macko
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 nov 2011, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
joj koji su to odroni...realno mi smo nula ba ****...pa nekom Borcu ne mozemo dat gola na kosevo a hocemo nesto...fujj
-
- Kontakt:
Ovi podaci nisu tacni.Dupovac je fulio zadnji.
Adi je od 6 penala na 5 procito stranu ali nije imao srece, ni on ni mi.Dva penala su im usla od stativu.****, bice bolje nekad...hem sto ne znamo nemamo ni srece
Adi je od 6 penala na 5 procito stranu ali nije imao srece, ni on ni mi.Dva penala su im usla od stativu.****, bice bolje nekad...hem sto ne znamo nemamo ni srece
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nije fazon u penalima nego sto su oni karine u svemu , izuzev Adija !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
ode i kup.neznam sta da kazem samo pobjeda u banja luci nas ostavlja u igri za titulu. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO
- tarikhordas
- Kontakt:
Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nije Haskic promasio penal vec DUPOVAC ... Puu 2x od stativu daju gol...Nek se ne vracaju u Sarajevo bez tri boda iz BL !
ponadao sam se tekmi Sarajevo - Velež u polufinalu, da gledamo istinski derbi, šteta, očekivao sam da Sarajevo Borca izbaci, više sreće slijedeći put...
ma nema tu izuzetaka pasha moj..kad kaznjavas ekipu moras sve kaznjavati jer tu suprotnom stvaras jos goru atmosferu u ekipi...ugl imamo dobre igrace ,al to sto se oni po rajvosa kurce s autima,sto su to zore po kafanama ...sto karaju ove nase kurvice(oce neku bolest nesrece dobit)...kad vidis bajraktarevica ,kojasevica ,maksu i jos neke u kafanama u 4 ujutru sve ti bude jasno ...tarikhordas je napisao/la:Ma sve ba' opalit po dzepu a ne obezbjedjivat da se kupjau na termama..Cast nekima kao Adi, Sesar, Torlak i mozda Haskic (ipak se bori). Ostalo sve odbit od plate.

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 nov 2011, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Još možda tufahiju da dobijete da se zasladite. Čuj pobjedabordobijeli je napisao/la:ode i kup.neznam sta da kazem samo pobjeda u banja luci nas ostavlja u igri za titulu. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO

Sto je najgore vi ni u ligi ne mozete dobiti te jace kluboveadnanhz je napisao/la:strumfovi pus ite kura.c
Druga stvar samo kod nas ima da se poslije 90 minuta odma penali pucaju valjda ovi hadalji nisu u stanju dodatnih 30 minuta igrat al hajd nebitno ko da bi nam i to pomoglo jbg penali lutrija, samo mi smo kao i uvijek u zadnjih par godina kad u kupu dobijemo ove jace ekipe ispadamo tako da ovo ce biti jos jedna u nizu sezona bez titule-a...

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Giallorossi
- Kontakt:
Vec vidim Pliseka kako daje izjave tipa nismo imali srece,loshi uslovi itd. Pa kako ces imat srecu kad se cjelu utakmicu branis,ko da je Borac neznam ti kakva bolja ekipa

Bice dobro ako opucamo na njihov gol.Bod bi bio plafon sa ovakvom formom.HZ_ilidzaa je napisao/la:Nije Haskic promasio penal vec DUPOVAC ... Puu 2x od stativu daju gol...Nek se ne vracaju u Sarajevo bez tri boda iz BL !
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 23 nov 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.