Znam brate branimo taj trofej !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pristajem ja na opkladu. Samo da utvrdimo uslove. Dakle u 20 KM - ti kažeš Gotze najkasnije na ljeto 2012. u Bayernu, a ja kažem da neće preć u Bayern.secer je napisao/la: nego, drug secko kaze da ce lijepi goco od naredne sezone nositi lijepi curveni dres. ep se blizi a svajni i kompanija dokazase da su majstori u muntanju i nagovaranju![]()
pristaje l neko na opkladicu? ev drug seco ulaze cvaju
Mi smo već ove godine osvojili T-Home Cup. To je već jedna titula
Kada se uopšteno gleda, tu je Lahm ispred, isto kao što je i Holger ispred Hummija, ali prošla sezona, kao i ova je otlrila veliki kvalitet Poljaka, dobar u oba pravca, neko reče da je potcijenjen, i jesteSemir bvb je napisao/la: Najbolji bek je Piszczek ispred Lahma, a ukupno najbolje ocijenjen igrač je Gotze (koji će vam bit nedosanjani san)
Da nam je trebao mi bi ga svakako doveli, ali već imamo 3 provjerena - klasna štopera, koja su uz to sve izuzetno mladi, a imamo i 2 štopera koja nastupaju za mladu repku, Hornschuh i Sobiech (posuđen u St.Pauli), s tim da će ovaj drugi bit kad-tad nezamjenjiv u prvoj postavi. Momak je supertalenat.Damir_BvB je napisao/la:Leverkuzen doveo wollscheida , Od sledece sezone je njihov steta promako nam je dobar igrac ali kod nas svakako ne bi igrao u prvoj ... tako da je to vjerovatno bila samo alternativa u slucaju da prodamo hummelsa ili subotica .
Ak BvB dobije danas, bilo koja pobjeda od 4 razlike protiv Marseja, BvB vodi dalje...Eto jednostavno moro sam ti to objasniti umjesto da ti velim glupaneHzBvB je napisao/la:Veceras nemoramo pobijediti i da pobijedimo mora nam se milion stvari poklopiti...jer imamo -4 gol razliku a Marseille +3 i ako vcrs oni pobijede to je minimalno +4 a mi ne mozemo pobijediti vise od 2 razlike i da dodjemo na -2 morali bi Marseilla dobiti 6:0 sto je opet nemoguce... Ja sam iskreno halalio ovu lp...
I to je nemoguce !!!!! a hvala ti sto si objasnio...anton 1983 je napisao/la:Ak BvB dobije danas, bilo koja pobjeda od 4 razlike protiv Marseja, BvB vodi dalje...Eto jednostavno moro sam ti to objasniti umjesto da ti velim glupaneHzBvB je napisao/la:Veceras nemoramo pobijediti i da pobijedimo mora nam se milion stvari poklopiti...jer imamo -4 gol razliku a Marseille +3 i ako vcrs oni pobijede to je minimalno +4 a mi ne mozemo pobijediti vise od 2 razlike i da dodjemo na -2 morali bi Marseilla dobiti 6:0 sto je opet nemoguce... Ja sam iskreno halalio ovu lp...![]()
Inaće jel fakat moguće da je Bvb napravio UMSATZ od 150 milja bez para od LP-a i Sahinove prodaje?
Klare je napisao/la:Borusiji želim sreću večeras, vjerujte obradovao bi se njihovoj pobjedi, više nego li sinoćnoj Bayernovoj.![]()
Mogu iznenaditi Arsenala, sam nek' uštopaju Persija, a odbrana Arsenalova nije neki vrag.![]()
Dakle svi Bavarci vam drži fige, cijela Njemačka javnost je uz vas, imate kvalitetu, nemojte da puknete pod pritiskom.![]()
Kako vas volimo.![]()
SRETNO! :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.