KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
@valencia fulao si zestoko. Danilovic je Partizan izvukao iz Marjanske brazde. Kao covjek ima kazu mana, ali kao menadzer mozda je nadmasio i svoje igracke kvalitete (a po meni je bio najbolji kosarkas nakon Drazena)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Macvan jeste inteligentan igrac,koji svoje fizicke "nedostatke" nadomesta tom inteligencijom.
Danilovic,Vujosevic,Todoric uz jos par legendi jesu zasluzni za to da danasnji Partizan izgleda bas ovako.
Sada malo da se osvrnem za sutrasnji mec...Kljuc uspeha-eventualne pobede sutra lezi u odbrani pick and roll-a i pick and popa.Bice **** tesko ako Tunceri udje u ritam i bude lagano probijao nasu prvu liniju,to ce dovesti do skupljanja u odbrani,a onda smo **** jeza kad na povratnoj lopti budu Vujacic,Savanovic i ekipa.Ako odbranimo to i iskontrolisemo skok pobeda se ne sme dovesti u pitanje.Mislim da je red da nas i suterski krene,nadam se da ce to biti sutra u Istanbulu.Samo hrabro momci.
Danilovic,Vujosevic,Todoric uz jos par legendi jesu zasluzni za to da danasnji Partizan izgleda bas ovako.
Sada malo da se osvrnem za sutrasnji mec...Kljuc uspeha-eventualne pobede sutra lezi u odbrani pick and roll-a i pick and popa.Bice **** tesko ako Tunceri udje u ritam i bude lagano probijao nasu prvu liniju,to ce dovesti do skupljanja u odbrani,a onda smo **** jeza kad na povratnoj lopti budu Vujacic,Savanovic i ekipa.Ako odbranimo to i iskontrolisemo skok pobeda se ne sme dovesti u pitanje.Mislim da je red da nas i suterski krene,nadam se da ce to biti sutra u Istanbulu.Samo hrabro momci.
-
- Kontakt:
Veseli bi u Partizan
Čeh je u intervjuu datom jednom češkom novinaru kritkovao trenutno stanje u NBA ligi i izjavio da bi najlakše rešenje njegove situacije bilod a se vrati među crno-bele
objavljeno danas u 00:46; autor: Aco Lazarević
Ključni pojmovi:
Jan Veseli
"Treniram od juna, a sada mi je dosadno. Videćemo šta će se dogoditi. Tražimo tim gde bih mogao da igram", počeo je Jan Veseli.
Na pitanje da li ima ponuda odgovorio je:
"Ne mogu da kažem da imam nekih konkretnih ponuda, ali sam siguran da će to biti Evropa. Ne želim da idem u Kinu. Najlakše bi bilo da se vratim u Partizan. Još uvek sam njihov igrač i ne bih da se zamaram formalnostima, ačuo sam i da cela Srbija želi da se vratim."
Novinar je Jana podsetio na njegove reči da će kraj lok-auta sačekati u Americi.
"To sam rekao jer se očekivalo da liga počne krajem novembra ili početkom decembra, a dogovora još nema. Čak i da se sada dogovore proći će najmanje mesec dana do početka takmičenja. Možda sam napravio grešku što ranije nisam našao neki klub", imao je Čeh spreman odgovor.
Čeh je u intervjuu datom jednom češkom novinaru kritkovao trenutno stanje u NBA ligi i izjavio da bi najlakše rešenje njegove situacije bilod a se vrati među crno-bele
objavljeno danas u 00:46; autor: Aco Lazarević
Ključni pojmovi:
Jan Veseli
"Treniram od juna, a sada mi je dosadno. Videćemo šta će se dogoditi. Tražimo tim gde bih mogao da igram", počeo je Jan Veseli.
Na pitanje da li ima ponuda odgovorio je:
"Ne mogu da kažem da imam nekih konkretnih ponuda, ali sam siguran da će to biti Evropa. Ne želim da idem u Kinu. Najlakše bi bilo da se vratim u Partizan. Još uvek sam njihov igrač i ne bih da se zamaram formalnostima, ačuo sam i da cela Srbija želi da se vratim."
Novinar je Jana podsetio na njegove reči da će kraj lok-auta sačekati u Americi.
"To sam rekao jer se očekivalo da liga počne krajem novembra ili početkom decembra, a dogovora još nema. Čak i da se sada dogovore proći će najmanje mesec dana do početka takmičenja. Možda sam napravio grešku što ranije nisam našao neki klub", imao je Čeh spreman odgovor.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Neno
A lopta je okrugla, svi imaju sanse pobjediti. Pobjedi i Liverpul MU, al' to ne znaci da su na istom nivou u posljednjih nekoliko godina. Nabrojani klubovi se nikako ne mogu porediti sa Partizanom. Nemoj me tjerati da navodim radi cega, stvari su vise nego ocigledne
.
Partizan pobjedio Pao i moze se smatrati da su u rangu sa njima!? To je besmisleno. Oni su daleko iza PAOa.
. Al' evo, navedi mi jednog igraca PAOa za kojeg smatras da ne bi im'o mjesta u Partizanu!
?
Nisu zadovoljni sto se ceka prva prilika da se prodaju najbolji igraci. Citao na JF forumu. Izgleda da je tu i neka netrepeljivost koja datira od Pariza, a ja nisam ne znam sta je tacno u pitanju.
Znaci, po tebi je nerealno traziti da nekog igra racionalnije
!?? Doduse, od likova kao Macvan i Tepic, jeste
.
Objasnio sam. Cak sam boldirao kljucni detalj u komentaru.Objasni mi sta je bilo prije dvije sedmice kada je taj superjaki Real gostovao u Pioniru? Gdje je svaki igrac Reala mogao da igra za Partizan? Sta se tada desilo, podsjeti me? Sta se desilo prosle godine sa Cajom? Sta se desilo prije dvije godine sa Olijem, Efesom, Panathom i to u Atini? Jesu li tada mogli da se porede ovi timovi, sta mislis?
A lopta je okrugla, svi imaju sanse pobjediti. Pobjedi i Liverpul MU, al' to ne znaci da su na istom nivou u posljednjih nekoliko godina. Nabrojani klubovi se nikako ne mogu porediti sa Partizanom. Nemoj me tjerati da navodim radi cega, stvari su vise nego ocigledne

Partizan pobjedio Pao i moze se smatrati da su u rangu sa njima!? To je besmisleno. Oni su daleko iza PAOa.
Moram priznati da ne znam u potpunosti. Malo sam poletio i vodio se logikomJe li poznajes roster npr. Panathe od ove godine, ili pricas napamet?

Kakve konkretno!? Kakve koristi ima Cibona sto su za njih igrali veliki igraci? Split? BosnaUspjeh koji su ostvarili Djordjevic i Danilovic itekakve veze ime, vjeruj mi znam po Bosninom primjeru. Ima velike, velike zasluge. Gdje to ti pratis da navijaci Partizana nisu zadovoljni Danilovicem![]()
![]()
![]()

Nisu zadovoljni sto se ceka prva prilika da se prodaju najbolji igraci. Citao na JF forumu. Izgleda da je tu i neka netrepeljivost koja datira od Pariza, a ja nisam ne znam sta je tacno u pitanju.
I ne ocekujem od nabrojanih da budu bolji nabrojanih. Falila mi rijec u proslom komentaru.To bi ti isto bilo da kazes da James nije veliki igrac jer samo zakucava![]()
![]()
Znaci, po tebi je nerealno traziti da nekog igra racionalnije

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Neno4, Maccabi jeste institucija, ali ako je neko placenicki klub to su oni 
Macvan igra dobro, mada velike zasluge pripadaju Pekovicu (citaj: Pekovic ga cini boljim vec sto on to stvarno jeste).
Nezahvalno je porediti Partizan s jednim Panathinaikosom, Barcelonom i ostalim...

Macvan igra dobro, mada velike zasluge pripadaju Pekovicu (citaj: Pekovic ga cini boljim vec sto on to stvarno jeste).
Nezahvalno je porediti Partizan s jednim Panathinaikosom, Barcelonom i ostalim...
-
- Kontakt:
Po svim parametrima,Partizan je u TOP 8 Eurolige zadnjih 5 sezona,to nema dvojbe...pa samo kad pogledamo rezultate 2008 i 2009 1/4(play-off) sa TAU 1-2 i CSKA 0-3,pa 2010 Final-four(4.mjesto,oba meča izgbjena na produžetke),2011 TOP16 ,tekuća sezona znamo i sami kako ide...u tih 5 sezona ,zaključno sa utakmicom u Milanu Partizan ima omjer od 40-45 u Euroligi.A još kad dodamo kakve je sve igareč Partizan lansirao,napravio,te koji su igrali u tom periodu 2007-danas (palasio,tepić,kecman,tripković,božić,veličković,ekovi,rašić,lazme,veseli,mekejleb,marić,roberts,gist...dule vujošević-institucija
)...i sve to uz mizeran budžet u Evroligaškim okvirima...Pa kvalitet Partizana je i sam ULEB prepoznao,tako da su sve veće šanse,skoro i gotova stvar da se sprema A licenca za iduću godinu,koju je Partizan stekao(steće) upravo po rezultatima u minulim sezonama...a zaslužio je.
A sutra,to jest već danas pobjeđujemo EFES...već viđeno

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Valencia odgovoricu ti ja na neka pitanja umesto Nene,ako smem.
Da nije Danilovica i svih tih velicina na celu kluba da li mislis da bi Partizan imao isti kriterijum u Ulebu kakav bi imao bez njih?da li mislis da bi domaci talenti i dobri stranci dolazili u klub da je neko drugi u klubu,a ne on-oni?
Zasluzan je Danilovic sto je doveo Duleta,sto mu je dao odresene ruke i sto su zajedno gradili i izgradili ovakvog Partizana kakav danas jeste,bolje receno vratili su ga na stare staze slave.
Cibona nema koristi,Bosna isto,ali Partizan ima i to govore rezultati iza kojeg stoje ti ljudi i igraci.
A sto se tice ovih nezadovoljnih,poserem se da izvines svakom od njih...sta su hteli karte za dz da dobiju?na ruke?e pa gospodo to mozete kod Djurica dobiti?ne veruje JF forumasima,stara su to da ne kazem sta...agent do agenta.Pravi JF odavno ne postoji.Da vole Partizan otisli bi sami u Pariz i snasli se za karte,ovako su hteli da se izdrkavaju,ali kod Danilovica to ne prolazi.
Da se ne prodaju igraci klub ne bi mogao da funkcionise,jer kosarka nije profitabilan sport kao fudbal,gde kad udjes u LS dobijes 10milki...u kosarci toga nema,pobednik Eurolige kao nagradu dobije 250 hiljada ako se ne varam(toliko dobije klub koji ucestvuje u kvalifikacijama fudbalske LS).Da ne prodaju igrace poput Tripka,Novice,Tepica,Marica....ne bi mogli sastaviti budzet samo od sponzora.
Nadam se da ce doci bolja vremena po tom pitanju,do tada nema ni grama sumnje u postenje ljudi iz KKP-a.Dokazali si x puta ko su sta su i kakvi su.Alal im vera i nek im Bog da i zdravlja da se sto duze zadrze na sadasnjim pozicijama.
Da nije Danilovica i svih tih velicina na celu kluba da li mislis da bi Partizan imao isti kriterijum u Ulebu kakav bi imao bez njih?da li mislis da bi domaci talenti i dobri stranci dolazili u klub da je neko drugi u klubu,a ne on-oni?
Zasluzan je Danilovic sto je doveo Duleta,sto mu je dao odresene ruke i sto su zajedno gradili i izgradili ovakvog Partizana kakav danas jeste,bolje receno vratili su ga na stare staze slave.
Cibona nema koristi,Bosna isto,ali Partizan ima i to govore rezultati iza kojeg stoje ti ljudi i igraci.
A sto se tice ovih nezadovoljnih,poserem se da izvines svakom od njih...sta su hteli karte za dz da dobiju?na ruke?e pa gospodo to mozete kod Djurica dobiti?ne veruje JF forumasima,stara su to da ne kazem sta...agent do agenta.Pravi JF odavno ne postoji.Da vole Partizan otisli bi sami u Pariz i snasli se za karte,ovako su hteli da se izdrkavaju,ali kod Danilovica to ne prolazi.
Da se ne prodaju igraci klub ne bi mogao da funkcionise,jer kosarka nije profitabilan sport kao fudbal,gde kad udjes u LS dobijes 10milki...u kosarci toga nema,pobednik Eurolige kao nagradu dobije 250 hiljada ako se ne varam(toliko dobije klub koji ucestvuje u kvalifikacijama fudbalske LS).Da ne prodaju igrace poput Tripka,Novice,Tepica,Marica....ne bi mogli sastaviti budzet samo od sponzora.
Nadam se da ce doci bolja vremena po tom pitanju,do tada nema ni grama sumnje u postenje ljudi iz KKP-a.Dokazali si x puta ko su sta su i kakvi su.Alal im vera i nek im Bog da i zdravlja da se sto duze zadrze na sadasnjim pozicijama.
Barca, Real, Tau, Siena, CSKA, Maccabi, Olympiakos, Panathinaikos...mnogo_smo_jaki je napisao/la:Po svim parametrima,Partizan je u TOP 8 Eurolige zadnjih 5 sezona,to nema dvojbe...pa samo kad pogledamo rezultate 2008 i 2009 1/4(play-off) sa TAU 1-2 i CSKA 0-3,pa 2010 Final-four(4.mjesto,oba meča izgbjena na produžetke),2011 TOP16 ,tekuća sezona znamo i sami kako ide...u tih 5 sezona ,zaključno sa utakmicom u Milanu Partizan ima omjer od 40-45 u Euroligi.A još kad dodamo kakve je sve igareč Partizan lansirao,napravio,te koji su igrali u tom periodu 2007-danas (palasio,tepić,kecman,tripković,božić,veličković,ekovi,rašić,lazme,veseli,mekejleb,marić,roberts,gist...dule vujošević-institucija)...i sve to uz mizeran budžet u Evroligaškim okvirima...Pa kvalitet Partizana je i sam ULEB prepoznao,tako da su sve veće šanse,skoro i gotova stvar da se sprema A licenca za iduću godinu,koju je Partizan stekao(steće) upravo po rezultatima u minulim sezonama...a zaslužio je.
Partizanu se nema sta zamjeriti, svaka im cast za sve sto su uradili i sto ce uraditi - za moj ukus najbolji sportski kolektiv na podrucju ex Yu.
@retro Po budzetu i davnoj istoriji i nicemu vise. Pitam se sta bi sve Partizan, pa i Bosna, Cibona, Zvezda osvojili da su imali Realov budzet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Upravo tako, samo po budzetu i jeste.
Real ima isti broj F4 kao i Partizan u zadnjih 10 godina, a na F4 kojem su igrali izgubili dvije utakmice, jednu 19, drugu 18 razlike.
Partizan izgubio obje u produzetcima, a imali su i napad za finale.
Realno, CSKA, Maccabi, PAO i Barca su krema kosarke zadnjih 10 godina.
Pokusao je nesto Oly, ali ni sa ogromnim budzetom i velikim trenerom nisu mogli nista, Siena i Caja(Tau) su uvijek tu negdje bili, ali nikako da naprave iskorak.
Usudio bi se reci da su trenutno i ispred Olya i Caje, koji odavno nisu imali slabije ekipe, ali ugurat ce se nekako u TOP 16.
Maccabi, CSKA, PAO, Barca, Real, Siena, Partizan.
Ove placenicke ekipe, ekipe bez hemije, Armani i Efes, nikada nista nece napraviti, bez obzira na pare.
Real ima isti broj F4 kao i Partizan u zadnjih 10 godina, a na F4 kojem su igrali izgubili dvije utakmice, jednu 19, drugu 18 razlike.
Partizan izgubio obje u produzetcima, a imali su i napad za finale.
Realno, CSKA, Maccabi, PAO i Barca su krema kosarke zadnjih 10 godina.
Pokusao je nesto Oly, ali ni sa ogromnim budzetom i velikim trenerom nisu mogli nista, Siena i Caja(Tau) su uvijek tu negdje bili, ali nikako da naprave iskorak.
Usudio bi se reci da su trenutno i ispred Olya i Caje, koji odavno nisu imali slabije ekipe, ali ugurat ce se nekako u TOP 16.
Maccabi, CSKA, PAO, Barca, Real, Siena, Partizan.
Ove placenicke ekipe, ekipe bez hemije, Armani i Efes, nikada nista nece napraviti, bez obzira na pare.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ti si manje vise sve u pravu. Nemam sta osporiti u tvome komentaru.sasagmp je napisao/la:Valencia odgovoricu ti ja na neka pitanja umesto Nene,ako smem.
Samo trebas imati na umu da uvijek moze bolje i da uvijek ima neko bolji,.. Stvari nisu uvijek crno - bijele

A citao sam kako pljuju po Pekovicu. Navodno se izdrkavao po Partizanu kada su igrali sa PAOm u Atini. Krvnicki zakucavao i svaki poen slavio kao pobjedonosni. Tako pisu

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
- Kontakt:
Izvini, ali dosta si stvari pogresno napisao, da ne kazem neku goru rijec.Valencia je napisao/la:Ja pri tome ostajem. Isto su mi se tako smijali kada sam napisao da je Kosta Perovic 'udaren u mozak',.. Kao 'sta pricas ti, momak je potpisao za najbolji tim u Evropi,..'. A kada sam ponovio svoje davne procjene na temi o EP u Litvaniji, nije bilo tih koji su me svojevremeno ismijavali. Isto sam pisao za Tepica i Markovica. Isto i za Macvana.neno#4 je napisao/la:Zasto? Neki me ubjedjuju da Macvan nema mozga sekunde, drugi me ubjedjuju da ce Real da ugazi Partizana, a onda ih nema. Ne postojeDevil je napisao/la:@Neno sve mozes,samo nemoj da se citiras tako ti Bukve i KK Bosna.![]()
![]()
Oni ne mogu uspostaviti ravnotezu izmedju svojih mogucnosti i realnih dometa. Primjer racionalnosti je Dusan Kecman. Momak nije kosarkaski velemajstor (kao Navaro ili Fernandez), al' igra mozgom i tacno poznaje svoje mogucnosti. Nakon njegovog poteza nisam nikad lupio 'pljesku od glavu', dok sam nakon suludih pokusaja Tepica, Markovica, Macvana i Perovica znao cesto nastetiti svojoj glOvi.
Oni nikada nece postati igraci kao sto su mnogi ocekivali. Oni mogu igrati u nekim 'srednjim' evropskim klubovima, al' za najbolje klubove nisu i nikada nece biti.
Ti ne shvatas razliku izmedju skolovanog i neskolovanog igraca. Izmedju covjeka koji ima takve fizikalije, da je neko na njegovom mjestu ne bi vjerovatno dogurao ni do prve lige u Srbiji. A Macvan je taj tip. On sve sto je postigao u kosarci, je zahvaljujuci tome sto "zna" kosarku.
Ona navodis primjer Tepica? Je li se sjecas sezone kada je Tepic igrao za Partizan? A taj Tepic ima titulu prvaka Evrope u svojim rukama/nogama. Je li mislis da bi njega Robija doveo tek onako?Realni dometi. Eh, to su ti realni dometi. Macvan ima 22 godine, iza sebe vec ima jedan F4 Eurolige, odlicnu igru u NLB ligi (nesrecu sto je igrao za FMP, i nesrecu sto je Dule izabrao Velickovica umjesto njega), srebro sa EP u Poljskoj, cetvrto mjesto na SP. Malo li je.
Kazes da je Rudi kosarkaski velemajstor. Rudi i Navarro ne mogu u istu recenicu. Rudy igra na energiju, igra na "misice", sto se kaze. Ima vrhunske atletske sposobnosti, odlicno djeluje iz drugog plana.
Kecman je covjek koji nesto slicno radi kao Macvan. Jer i Kecman nije atletski jak, ali zato igra glavom
Po tebi, Partizan & Maccabi nisu vrhunski evropski klubovi. Koji su to onda? Zalgiris, Rytas, Roma, Prokom mozda.
Ako i dalje mislis da je Macvan prosjecan igrac pogledaj ovo http://www.euroleague.net/competition/p ... ubcode=PAR" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
mačvan jeste kvalitetan igrač,ali u partizanu nema baš neku konkurenciju na svojoju poziciji i zato ima veliku minutažu,a u makabiju je bio zakovan za klupu
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:
Statistika solidna. Izvini, ali na ovo moram da se nasmijem. Statistika od 15 poena i 8 skokova, i index korisnosti od 20 u prosjeku, nije solidna nego vrhunska. Macvan je dosada igrao/igra za dva od osam najvecih klubova Evrope u ovom trenutku. Pusti mi se Efesa, Fenera, Milana, i ostalih placenickih klubova.
vjerovatno znaš koliko je mačvan igrao za makabi,kakvu minutažu je imao?
Ne ulijeci u raspravu kada nemas sta pametno reci. Macvan je i dalje igrac Macabija, a to mnogi zaboravljaju. Uostalom evo i veceras kada je Pekman bio los, tj. kad su ga sudije unakazile, i nijedan mu faul nisu svirali, Macvan je bio vrlo vrlo dobar. Najbolji u Partizanu.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:
Statistika solidna. Izvini, ali na ovo moram da se nasmijem. Statistika od 15 poena i 8 skokova, i index korisnosti od 20 u prosjeku, nije solidna nego vrhunska. Macvan je dosada igrao/igra za dva od osam najvecih klubova Evrope u ovom trenutku. Pusti mi se Efesa, Fenera, Milana, i ostalih placenickih klubova.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Poraz. Steta. Toliko su se nudili. Ali suta nema pa nema. A kad ce doci ne znamo! A kriterijum sudjenja na Pekmenu je bio bezobrazan.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ne ulijeci u raspravu kada nemas sta pametno reci. Macvan je i dalje igrac Macabija, a to mnogi zaboravljaju. Uostalom evo i veceras kada je Pekman bio los, tj. kad su ga sudije unakazile, i nijedan mu faul nisu svirali, Macvan je bio vrlo vrlo dobar. Najbolji u Partizanu.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:
ti ćeš mi reći hoću li ili neću ući u raspravu?
nisi relevantan da kažeš šta je pametno a šta ne,mačvan je u makabiju bio 12-13 . igrač,rezerva rezervine rezerve
Napisi nekada post koji sadrzi vise od tri recenice. A nemoj samo da nadjes dio koji ti se svidja ili ne svidja i da samo njega citiras.ti ćeš mi reći hoću li ili neću ući u raspravu?
nisi relevantan da kažeš šta je pametno a šta ne,
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Napisi nekada post koji sadrzi vise od tri recenice. A nemoj samo da nadjes dio koji ti se svidja ili ne svidja i da samo njega citiras.ti ćeš mi reći hoću li ili neću ući u raspravu?
jbg,nisam od velikog pisanja,ne volim da pametujem po forumu
Izvini, ali nacin na koji ti pises je totalno neozbiljan. Pokusavas da nadjes neku gresku u tudjim postovima, i onda se kacis za taj dio. Sve bi to bilo uredu, da si ti upravu, ali evo npr. utakmica protiv Panathe u finalu covjek je igrao 12 minuta. Sto ipak nije malo za najznacajniju utakmicu sezone, zar ne.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Napisi nekada post koji sadrzi vise od tri recenice. A nemoj samo da nadjes dio koji ti se svidja ili ne svidja i da samo njega citiras.ti ćeš mi reći hoću li ili neću ući u raspravu?
jbg,nisam od velikog pisanja,ne volim da pametujem po forumu
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.