FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 19 nov 2011, 22:50

Gledao sam uzivo danas OFK pa Partizan,pa Zvezdu basket tako da nisam stigao odgledati ovaj mec,cekam da se izbaci na YT kompletan snimak i da umiru sagledam ovu rutinski i ocekivanu pobedu u Palmogradu.
Vidim po izvestajima da je drama nastala ulaskom Lazovica sto je jos jedan pokazatelj koliko je samo jak ove sezone i koliko znaci za nasu igru,samo ga ne treba samo pustiti protiv onih picki iz Smedereva da igra,jer nece zaliti nista da ga povrede. :roll:
Delije jos jednom objasnile stvari,skupljen je prilog za jednog jedinog Miloja i ostvarili smo pobedu,kada sve zakljucimo uspesan dan u sred Palmograda. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 nov 2011, 13:13

Golovi sa utakmice.

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 13:46

Odgledah snimak i unisti mi isti sve nade da je Jagodina prijateljski klub i da sklanjala od lopte kako su to neki hteli da predstave. :roll:
Dva suportna poluvremena upotpunosti,prvo koje je bilo polose i drugo koje je bilo odlicno,najbolje ove sezone sigurno u ligi.Povrede za svaku ekipu predstavljaju veliki hendikep i peh,ali nama su danas te povrede pomogle,jer da nije bilo mucenog Vilotica Lazovic ne bi onako rano dobio priliku,niti bi Micko otisao na stopera,a pre toga usao umesto Kovacevica,niti Chava na zadnjeg.A da nije bilo povrede Reljica i narednih utakmica bi on bio siguran starter,ovako Petkovic usao i pokazao da je za dve klase bolji igrac nego Reljic.

Prvo poluvreme dosta lose,bez nekih pravih prilika,a golovi pali iz nicega.Prvo Arsenijevic centrira,a Vilotic pusta Mudrinskog da da gol,kao najrodjenijeg u svoju kucu. :roll: E moj Vilota,hvala ti sto se povredi. ;)
Mi dajemo gol jos komicnije,iz onoga sto nevidjamo cesto na nasim utakmicama,iz ofanzivnog prekida,a Kaludjerovic nekom reakcijom daje gol za 1:1.Mudrinski nam je zadavao najvise problema,taj Mudrinski koji je rekao bih nepravedno odbacen iz Vose,i u 35.minutu imao je lepu situaciju ali Bajko je pobednik.

Drugo poluvreme kao sto sam rekao fantasticno,Jagodina jedva da se sastaje sa loptom,pretimo iz svih pozicija,pokusavaju Lazovic i Borja ali neprecizno,pokusava Chava sjajnim sutem,ali Simic i danas izvanredno brani.I onda u 62.minuti skolski primer akcije u napadu,Lazovic-Mikic kombinacija,ovaj drugi izlazi na Simica i u maniru rasnog strelca pogadja blizi ugao.Odmah posle toga Lazovic glavom ali Simic odlicno brani.Tacku na I stavlja Evandro sa bele tacke,Borja je bio u prodoru stigao do lopte pre Simica koji ga rusi bez ikakvih dilema penal.

Da rezimiramo...
Bitna pobeda na psiholoskom planu,koja je u drugom poluvremenu vratila nadu Zvezdinim navijacima,nekoliko strasnih taktickih poteza je urodilo plodom,i uspeli smo da pobedimo Curane u Palmogradu.Hvala prijateljima iz Jagodine koji su nas lisili usluga Reljica i Vilotica za derbi,i kada im bude trebalo bodova za opstanak nasa uprava ce im izaci u susret.Uvek su nam pred derbi dolazile neke povrede,ali nikada ovako da se obradujem njima,nadam se da ce Ady da bude 100% fit jer je i on sepajuci zavrsio mec,te se nadam da ce Kadu biti spreman.
No pre toga sledi kup protiv Smedereva koji su se opet poneli jadnicki,ali nema veze,zna se i ko su i sta su oni,tako da nas to ne cudi od njih i treba i njih mucki dobiti sa 1:0 u 96.da imaju sta da pricaju u novinama pred derbi. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 nov 2011, 13:56

Stvarno neverovatno sto se tice ovih povreda,ako se ne varam Robi je izvrsio sve 3 izmene u prvih 45. minuta? :? Stef mogao si u Jagodinu juce :mrgreen: a ne da banzas po Karaburmi i JNA :mrgreen: :lol: ali izgleda nisi odoleo igri Radnickog te si morao da ih vidis ponovo uzivo. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 14:01

Tribalian je napisao/la:Stvarno neverovatno sto se tice ovih povreda,ako se ne varam Robi je izvrsio sve 3 izmene u prvih 45. minuta? :? Stef mogao si u Jagodinu juce :mrgreen: a ne da banzas po Karaburmi i JNA :mrgreen: :lol: ali izgleda nisi odoleo igri Radnickog te si morao da ih vidis ponovo uzivo. :mrgreen:
Ma mogao sam ali mrsko mi bilo. :D Ici cu na Banjicu,volim ta duza gostovanja. :mrgreen:
Jbg kada sam vec ostao red je bio da odem pogledati sta,juce je bio pravo kvalitetan sportski dan u Beogradu,planirao i danas ici gledati Rad,ali ovo vreme napolju me odvratilo od toga,ne bih isao da se smrzavam pa cak ni kada je fudbal u pitanju,a rekao bih da je jedna pristojna utakmica sada na terenima kraj VMA. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 nov 2011, 14:05

Brate u Jagodini je bilo previse hladno. Kao sto sam napisao,neko odvratno vreme,jedva sa tribine na kojoj smo bili mi vidis suprotan gol.A ni danas nije bolje,sem sto magla nije kao juce.Ne sumnjam da se na Banjici trenutno igra dobar fudbal,ali brate ko da gleda to po ovoj hladnoci.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 nov 2011, 16:15

AK-99 dao do sad 5 golova a "novinari" ga odmah sele u Inchon :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 23:18

[youtube][/youtube]

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 23:30

Gdje bas kod onih sto imaju nuklearno oruzje? :lol: Ima rat da nam objave poslije prve utakmice.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 23:36

Nemaju Juzni, vec Sjeverni. Al Andro bi ih mogao ujediniti. Ma salim se. Nije on toliko los.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 23:43

E jbg, svejedno ce nas napasti. :lol:
Nije bas toliko los, ali mislio sam da bi samo jedna osoba na svijetu dala 1m+ za njega, a posto nam je ta osoba SD, ocekivao sam da ostane. Sreca pa sam pogrijesio. :)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 nov 2011, 20:06

Kad je gusto tu je Majo brat :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 nov 2011, 20:16

sasagmp je napisao/la:Kad je gusto tu je Majo brat :mrgreen:
Nesta vas Kragujevac i Banjica demantuju u toj prici. ;)
Jbg potrazite neku drugu pricu. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2011, 20:19

Stanoje: Nadam se poštenom suđenju :lol: Šta li za njega znači pojam pošteno?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 nov 2011, 20:27

@alane pa znaci da jednom i za nas sviraju penal! Vi stalno vrsite pritisak na sudije. Na taj nacin spremate alibi ako to ne upali.
Ako upali dobro i jeste
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 nov 2011, 20:31

Devile pa ne moze bas svaki put ;)
Specijalac je to....kad je Banjica bila tezak teren vama?ne zezajmo se :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 nov 2011, 20:36

sasagmp je napisao/la:Devile pa ne moze bas svaki put ;)
Specijalac je to....kad je Banjica bila tezak teren vama?ne zezajmo se :)
Eto tad,svake godine se tamo nekako provucemo,ali prosle godine posebno,da nije bilo Trifunovicevog neznanja nikada ga ne bi dali. ;)
Majo u poslednje 3-4 godine je doneo vise stete nego koristi. ;)
Ako aludiras na ono zaljenje Smedereva za to se obrati pomocnom sudiji a ne Maji,a taj pomocni sudija koliko se secam nije sada na listi za ovaj mec. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2011, 20:39

DANTES je napisao/la:@alane pa znaci da jednom i za nas sviraju penal! Vi stalno vrsite pritisak na sudije. Na taj nacin spremate alibi ako to ne upali.
Ako upali dobro i jeste
Jest, nama su ga svirali u 138. derbiju. Stanoje tad nije imao primjedbi. ;)
Kad smo kod pritiska na sudije pogledaj kako vaš trener grana pored aut linije i rukama i nogama na svaku nepoštenu sudijsku odluku ko da ga je trapp pravio. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 nov 2011, 23:19

slika-slika

CRVENA ZVEZDA-SMEDEREVO
Sreda, 23.novembar 18:00
Stadion:Marakana
Prenos:RTS

Pred utakmicu utakmica u Srbiji,utakmicu zbog koje za svakog normalnog coveka svaka radnja u tome prenutku staje,Crvena Zvezda u okviru 1/4 finala Kupa Srbije u hladnom Beogradu docekuje Smederevo.Dolazi nam Smederevo koje ce svom snagom zeleti da pomogne svome klubu i onesposobi nekog bitnije igraca za derbi.Za razliku od meca sa Jagodinom koja nam je pomogla grubom igrom i izbacivanjem Reljica i Vilotica sada nemamo neko zrtveno jagnje da im ponudimo i sa dosta opreza cemo morati odigrati.Ali zato ova utakmica je stvorena samo za jednog coveka,coveka koji ce Cerana mucki da izjebe po sred one retardirane bulje i da mu naplati za sve grehe sabanisanja sirom Srbije,covek zbog koga ce crnacku rasu da zamrzi do krajnjih granica. :mrgreen: Jedan jedini Savio.
Robi je odredio igrace koji ce biti u protokolu.
To su:
Bajkovic, Kirovski,Ignjatijevic, Adi, Mikic, Stojkovic, Petkovic,Savio, Mijailovic, Dimitrijevic, Lazovic,Evandro,Jeremic, Jankovic, Vešovic, Mezenga, Borha, Kaludjerovic.

Ja bih to izveo:
Kire na golu,desno Zule,levo Brigel,sredina Ady i Mika.Zadnji Savio i Chava,levo Borja,desno Vesovic u sredini Evandro i u napadu Mezenga.

MARAKANA DAL' JE PUNA IL' SMO SAMO MI,NASA CE TE PESMA UVEK ZVEZDO NOSITI....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 nov 2011, 23:49

Da li ce Brigel osigurati mjesto uz lijevu aut liniju za derbi, ostaje da se vidi :lol:

Kontam da ce Micko na stopera, taman test pred derbi. On je meni puno sigurniji od Vilotica, kojeg jos uvijek muci qrcobolja i u slabo cemu osim igre glavom je dobar (iako smo bas od Jagodine primili gol glavom) a Partizan i nema neke skakace.

Takodje mislim da ce Petko na beka, posto ce sigurno to igrati na derbiju, a fali mu utakmica...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.