Odgledah snimak i unisti mi isti sve nade da je Jagodina prijateljski klub i da sklanjala od lopte kako su to neki hteli da predstave.
Dva suportna poluvremena upotpunosti,prvo koje je bilo polose i drugo koje je bilo odlicno,najbolje ove sezone sigurno u ligi.Povrede za svaku ekipu predstavljaju veliki hendikep i peh,ali nama su danas te povrede pomogle,jer da nije bilo mucenog Vilotica Lazovic ne bi onako rano dobio priliku,niti bi Micko otisao na stopera,a pre toga usao umesto Kovacevica,niti Chava na zadnjeg.A da nije bilo povrede Reljica i narednih utakmica bi on bio siguran starter,ovako Petkovic usao i pokazao da je za dve klase bolji igrac nego Reljic.
Prvo poluvreme dosta lose,bez nekih pravih prilika,a golovi pali iz nicega.Prvo Arsenijevic centrira,a Vilotic pusta Mudrinskog da da gol,kao najrodjenijeg u svoju kucu.

E moj Vilota,hvala ti sto se povredi.
Mi dajemo gol jos komicnije,iz onoga sto nevidjamo cesto na nasim utakmicama,iz ofanzivnog prekida,a Kaludjerovic nekom reakcijom daje gol za 1:1.Mudrinski nam je zadavao najvise problema,taj Mudrinski koji je rekao bih nepravedno odbacen iz Vose,i u 35.minutu imao je lepu situaciju ali Bajko je pobednik.
Drugo poluvreme kao sto sam rekao fantasticno,Jagodina jedva da se sastaje sa loptom,pretimo iz svih pozicija,pokusavaju Lazovic i Borja ali neprecizno,pokusava Chava sjajnim sutem,ali Simic i danas izvanredno brani.I onda u 62.minuti skolski primer akcije u napadu,Lazovic-Mikic kombinacija,ovaj drugi izlazi na Simica i u maniru rasnog strelca pogadja blizi ugao.Odmah posle toga Lazovic glavom ali Simic odlicno brani.Tacku na I stavlja Evandro sa bele tacke,Borja je bio u prodoru stigao do lopte pre Simica koji ga rusi bez ikakvih dilema penal.
Da rezimiramo...
Bitna pobeda na psiholoskom planu,koja je u drugom poluvremenu vratila nadu Zvezdinim navijacima,nekoliko strasnih taktickih poteza je urodilo plodom,i uspeli smo da pobedimo Curane u Palmogradu.Hvala prijateljima iz Jagodine koji su nas lisili usluga Reljica i Vilotica za derbi,i kada im bude trebalo bodova za opstanak nasa uprava ce im izaci u susret.Uvek su nam pred derbi dolazile neke povrede,ali nikada ovako da se obradujem njima,nadam se da ce Ady da bude 100% fit jer je i on sepajuci zavrsio mec,te se nadam da ce Kadu biti spreman.
No pre toga sledi kup protiv Smedereva koji su se opet poneli jadnicki,ali nema veze,zna se i ko su i sta su oni,tako da nas to ne cudi od njih i treba i njih mucki dobiti sa 1:0 u 96.da imaju sta da pricaju u novinama pred derbi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))