Nemoj bola, bolje je Fletchera gledat'PIRKE33 je napisao/la:nak.enjam se ja u usta ovima sa ftv, i naguram nogom da vise stane.....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemoj bola, bolje je Fletchera gledat'PIRKE33 je napisao/la:nak.enjam se ja u usta ovima sa ftv, i naguram nogom da vise stane.....
znaci gledamo OtakmicuYuto je napisao/la:Igra Džeko veceras![]()
Aguero na klupi
šta sam rekaoooo, edin i balo po prvi put ove sezone od pocetka!!!emir_ je napisao/la:Veceras smatram da pocinju Balo i Edin od pocetka.... Mancini sprema iznenadjenje, Edin je odmarao prethodnu a Balo mora igrati u Italiji!!!
panties je napisao/la:ne!hodža je napisao/la:igral' Džeko
FTV ih daje u snimku, znaci City nece biti u okviru multiprenosa, gledajte snimku, ja cu Federeramoram_materemi je napisao/la:koje nase..ko prenosi city? mislim da ce city bit u okviru mulitprenosa...Edin TM87 je napisao/la:Na Areni2 se nece ukljucivati na utakmice dva Manchestera zato sto ih prenose nase televizije.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Na AreniSport 2 ima Multiprenos, eh sad šta će prenositi..... Ali u 23:00 piše Napoli - Manchester City , vjerovatno snimak.....
hahaahahlegenda reala je napisao/la:hodža
Ja sam ga odigro da daje gol![]()
Sad je do njega
To lave, evo Zola komentarisetwostepsfromhell je napisao/la:http://www.adthe.us/streams/CreepyTV4.html
Odlican prijenos, odlicna grafika, prijenos vec poceo... MOzete tu gledati !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.