Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Veceras Dzekovski potapa Napoli, dohakace im Dijamant, P. Cannavaro je izjavio kako ga se boji, a on im je kapiten pa zamisli. Dzekondo veceras utrpava 2 komada najmanje. Zivi bili pa vidjeli.
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
To ti odlucujes ko kome treba da bude drazi? Meni licno Rooney nije drazi od Dzeke, ali ima igraca iz Uniteda koji jesu. I sta sad?mandraX je napisao/la:Pa eto ti Rooney-a sad pa gledaj, svakako ti je draži od Edina. Sramoto...majestic24 je napisao/la:Ma nek ne prenose...vise mi je pun qrac Dzeke i Manchester Cityja. Neplacam im da gledam uvjek jedno te isto
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
znas ti dobro sta sadCartman je napisao/la:To ti odlucujes ko kome treba da bude drazi? Meni licno Rooney nije drazi od Dzeke, ali ima igraca iz Uniteda koji jesu. I sta sad?mandraX je napisao/la:Pa eto ti Rooney-a sad pa gledaj, svakako ti je draži od Edina. Sramoto...majestic24 je napisao/la:Ma nek ne prenose...vise mi je pun qrac Dzeke i Manchester Cityja. Neplacam im da gledam uvjek jedno te isto

Sa ili bez Dzeke, City je mnogo vise zasluzio da se prenosi na bilo kojoj televiziji. Pokazuju visestruko bolji fudbal od Uniteda. Uzivanje ih je gledati, za razliku od Uniteda.
Niko ne mora voliti Dzeku. Bitno je samo da takvi nisu medju aktivnijim na ovoj temi jer pretezno provociraju, a to koga ce voliti je njihova stvar.
Niko ne mora voliti Dzeku. Bitno je samo da takvi nisu medju aktivnijim na ovoj temi jer pretezno provociraju, a to koga ce voliti je njihova stvar.
Jah, razumijem...Cartman je napisao/la:To ti odlucujes ko kome treba da bude drazi? Meni licno Rooney nije drazi od Dzeke, ali ima igraca iz Uniteda koji jesu. I sta sad?mandraX je napisao/la:Pa eto ti Rooney-a sad pa gledaj, svakako ti je draži od Edina. Sramoto...majestic24 je napisao/la:Ma nek ne prenose...vise mi je pun qrac Dzeke i Manchester Cityja. Neplacam im da gledam uvjek jedno te isto
[youtube][/youtube]
btw, jesam se ja tebi obratio?
offtopic: Ne daj se @mandrax 
ontopic: nadam se da dzeko danas zabije.

ontopic: nadam se da dzeko danas zabije.
Veceras smatram da pocinju Balo i Edin od pocetka.... Mancini sprema iznenadjenje, Edin je odmarao prethodnu a Balo mora igrati u Italiji!!!
4-IN-A-ROW
Koji je ovaj Mandrax pacijent. Nevidjeno.
Sretno Dzeki, neka postigne gol uz poraz.
Da mu zelis srecu, pozelio bi mu da u finalu LP postigne gol a ne da veceras ispadne.Cartman je napisao/la:Koji je ovaj Mandrax pacijent. Nevidjeno.

(poraz je ispadanje, cak i sa golom Dzeke

Jedan ovakav Edine večeras
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Daj reci koji su molim te, pa da se svi smijemo!Cartman je napisao/la:To ti odlucujes ko kome treba da bude drazi? Meni licno Rooney nije drazi od Dzeke, ali ima igraca iz Uniteda koji jesu. I sta sad?mandraX je napisao/la:Pa eto ti Rooney-a sad pa gledaj, svakako ti je draži od Edina. Sramoto...majestic24 je napisao/la:Ma nek ne prenose...vise mi je pun qrac Dzeke i Manchester Cityja. Neplacam im da gledam uvjek jedno te isto

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Na AreniSport 2 ima Multiprenos, eh sad šta će prenositi..... Ali u 23:00 piše Napoli - Manchester City , vjerovatno snimak.....
Ko ima siptarski na eutelu supersport 1,oni isto prenose..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Na AreniSport 2 ima Multiprenos, eh sad šta će prenositi..... Ali u 23:00 piše Napoli - Manchester City , vjerovatno snimak.....
Recimo Giggs koji mi je drazi od svakog naseg igraca, osim Barbareza.mozak je napisao/la:Daj reci koji su molim te, pa da se svi smijemo!Cartman je napisao/la:To ti odlucujes ko kome treba da bude drazi? Meni licno Rooney nije drazi od Dzeke, ali ima igraca iz Uniteda koji jesu. I sta sad?mandraX je napisao/la:
Pa eto ti Rooney-a sad pa gledaj, svakako ti je draži od Edina. Sramoto...
Još jedan foteljaš 

Na Areni2 se nece ukljucivati na utakmice dva Manchestera zato sto ih prenose nase televizije.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Na AreniSport 2 ima Multiprenos, eh sad šta će prenositi..... Ali u 23:00 piše Napoli - Manchester City , vjerovatno snimak.....
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
koje nase..ko prenosi city? mislim da ce city bit u okviru mulitprenosa...Edin TM87 je napisao/la:Na Areni2 se nece ukljucivati na utakmice dva Manchestera zato sto ih prenose nase televizije.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Na AreniSport 2 ima Multiprenos, eh sad šta će prenositi..... Ali u 23:00 piše Napoli - Manchester City , vjerovatno snimak.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
StreamovacmandraX je napisao/la:Još jedan foteljaš

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nak.enjam se ja u usta ovima sa ftv, i naguram nogom da vise stane.....
Ima prenos na Aljazeeri sport +5, komentar na arapskom ili na engleskom, pa vi izaberite! 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 31 gost.