Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mandra, pintol hvala na odgovoru...
Jos jedna stvar. Ako znate, je li se može odmah uplatiti na online račun ili treba čekati da kartica bude gotova.
Jos jedna stvar. Ako znate, je li se može odmah uplatiti na online račun ili treba čekati da kartica bude gotova.
Ja danas bio u wiliamsu i reko da uplatim na lajv i kazem curi user name i 4 znak sifre, i pita koliko ces, reko 3,50.. kaze ne mozes, minimalno 10..Livnobet je napisao/la:Tamo na njihovoj stranici pise da nema minimalne uplate, pa valjda možeš koliko hoćeš.adis.p je napisao/la:Koja je min. uplata na wwin preko poslovnice?
A sad ja imam isto pitanje, ali za premier kladionicu.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Imas dobar osjecaj, jer ja sam par puta uplatio 7-8 maraka, i to prije par dana sam uplatio 7adis.p je napisao/la:Ja danas bio u wiliamsu i reko da uplatim na lajv i kazem curi user name i 4 znak sifre, i pita koliko ces, reko 3,50.. kaze ne mozes, minimalno 10..Livnobet je napisao/la:Tamo na njihovoj stranici pise da nema minimalne uplate, pa valjda možeš koliko hoćeš.adis.p je napisao/la:Koja je min. uplata na wwin preko poslovnice?
A sad ja imam isto pitanje, ali za premier kladionicu.![]()
![]()
imam osjecaj ko da me zahebala..

Kad praviš račun mislim da je minimalno 10 KM, dok sljedeći put možeš i 2 KM (barem sam ja mogao 2 KM uplatit). 

Doc ce Adis sutra sa ceneromLivnobet je napisao/la: Imas dobar osjecaj, jer ja sam par puta uplatio 7-8 maraka, i to prije par dana sam uplatio 7

- pintol_TM87
- Kontakt:
ako je kaka dobra dodji sa stojomadis.p je napisao/la:Doc ce Adis sutra sa ceneromLivnobet je napisao/la: Imas dobar osjecaj, jer ja sam par puta uplatio 7-8 maraka, i to prije par dana sam uplatio 7![]()
![]()

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Vjerovatno za Premier pitas, ja sam odmah uplatio cim sam aktiviro racun, i kaze mi teta da ce kartica biti gotova za cca 30dana.Livnobet je napisao/la:Mandra, pintol hvala na odgovoru...
Everybody lies!
Da mislio sam za Premier. Hvalaadoom je napisao/la:Vjerovatno za Premier pitas, ja sam odmah uplatio cim sam aktiviro racun, i kaze mi teta da ce kartica biti gotova za cca 30dana.Livnobet je napisao/la:Mandra, pintol hvala na odgovoru...

- Eric Cartman
- Kontakt:
Tako je, cim vidi stojadina ima da bude tvojapintol_TM87 je napisao/la:ako je kaka dobra dodji sa stojomadis.p je napisao/la:Doc ce Adis sutra sa ceneromLivnobet je napisao/la: Imas dobar osjecaj, jer ja sam par puta uplatio 7-8 maraka, i to prije par dana sam uplatio 7![]()
![]()

Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
Sta je ovo sam mecom Estudiantes - Banfield imam dvicu i prelaz 2/2 ovi povedose i na rezultati com sad stoji da je napusteno ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Luis Antonio
- Kontakt:
Utakmica je prekinuta..golman Banfielda pogodjen nekim predmetom sa tribina..ne zna se da li će utakmica biti nastavljena 

"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
Nekim pirotehnickim sredstvom je pogodjen, nece biti nastavljena skoro pa sigurno.Luis Antonio je napisao/la:Utakmica je prekinuta..golman Banfielda pogodjen nekim predmetom sa tribina..ne zna se da li će utakmica biti nastavljena
Everybody lies!
Albinolefe 1..promasio samo njih za 150 KM-ova ,,skinuo Cotbuss - 2 ,,,Malaga -2 i St Gallen - X
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
E sad znam na čem sam pao za 300 kerma...iako je 2:0 bilo već u 40. min.tepsija je napisao/la:Danas
Bohemians-Sparta 2
Rapid B-Gaz Metan 1
Đoković-Berdych 1
Tottenham-A.Villa (-3+) x2
Sparta R-Emmen (-3+) x2
Sundsvall-Vasteras 2
Aarau-St. Gallen (-3+) x2
Ja ne znam na čem ću pasti

Sparta-Emenn prekinuto pri rezultatu 0:1 već u prvom poluvremenu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
da vas pitam imao sam u subotu listic dobitni al ga izgubio e sad prepostavljam da je to zavrseno mislim mahanje parama
medjutim neko mi rece da mogu otici u kladionicu i da kazem sta sam igrao taj dan i oni pronadju listic onaj dobitni pa ako se niko ne javi u roku 15 dana da mogu podici pare
mislim sanse za to male al eto da pitam jel imao ko iskustva stim ...

Mislim da to moze samo ako si odigro u premieru i ako si njihov clan..bob je napisao/la:da vas pitam imao sam u subotu listic dobitni al ga izgubio e sad prepostavljam da je to zavrseno mislim mahanje paramamedjutim neko mi rece da mogu otici u kladionicu i da kazem sta sam igrao taj dan i oni pronadju listic onaj dobitni pa ako se niko ne javi u roku 15 dana da mogu podici pare
Da , može u premieru , pod uslovom da si igrao preko članskog brojaadis.p je napisao/la:Mislim da to moze samo ako si odigro u premieru i ako si njihov clan..bob je napisao/la:da vas pitam imao sam u subotu listic dobitni al ga izgubio e sad prepostavljam da je to zavrseno mislim mahanje paramamedjutim neko mi rece da mogu otici u kladionicu i da kazem sta sam igrao taj dan i oni pronadju listic onaj dobitni pa ako se niko ne javi u roku 15 dana da mogu podici pare
Ako listić ne bude isplaćen u roku 15 dana, odeš sa članskom u kladionicu i uzmeš lovu

ma bet live2343 je napisao/la:Da , može u premieru , pod uslovom da si igrao preko članskog brojaadis.p je napisao/la:Mislim da to moze samo ako si odigro u premieru i ako si njihov clan..bob je napisao/la:da vas pitam imao sam u subotu listic dobitni al ga izgubio e sad prepostavljam da je to zavrseno mislim mahanje paramamedjutim neko mi rece da mogu otici u kladionicu i da kazem sta sam igrao taj dan i oni pronadju listic onaj dobitni pa ako se niko ne javi u roku 15 dana da mogu podici pare
Ako listić ne bude isplaćen u roku 15 dana, odeš sa članskom u kladionicu i uzmeš lovu![]()

nakon koliko danas se moze isplatit novac u premieru??ja dobio u nedelju a nisam jos digo a mislim sutra otic,ja mislim da nisam zakasnio
mislim 15 danazenicanin je napisao/la:nakon koliko danas se moze isplatit novac u premieru??ja dobio u nedelju a nisam jos digo a mislim sutra otic,ja mislim da nisam zakasnio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.