avlami97 je napisao/la:U pozadini piramida(e).sikirica je napisao/la:

A mislim da je ovo photoshop jer ovakva trava nije 100 %.Mnogo je losija,al nema veze,kako god valja slika.
avlami97 je napisao/la:U pozadini piramida(e).sikirica je napisao/la:
ne znam od kad je slika i jesil ti ikad bio na tom stadionu i kad si bio, al ja sam gore igrao u kadetima i juniorima, znaci cetiri sezone, igrao sam do prije 2 godine i u Visokom je jedan od boljih terena, bolji i od Kosevasikirica je napisao/la:avlami97 je napisao/la:U pozadini piramida(e).sikirica je napisao/la:![]()
![]()
A mislim da je ovo photoshop jer ovakva trava nije 100 %.Mnogo je losija,al nema veze,kako god valja slika.
Da to je famozna dvorana sportskog centra Pirota poceta sa izgradnjom prije vise od 20 godina,sramota ovog grada.Devil je napisao/la:Ovo do natrkivene tribine,je li to nova dvorana u Travniku sto se gradi ?![]()
Lep stadion jos baciti jednu tribinu za gostujuce navijace prema ovome brdu do jedno 1000 mesta,staviti semafor i bice to jedan odlican stadionicic taman dovoljan za BH prilike,a onda u kasnijem stadiju izgradnje i neki reflektori bi dobodosli.
9 terasa osim na djelu za goste,gdje je 8 jer na zadnjem redu nema sjedalica.Zapad ukupno ima oko 2000 mjesta.Istok ima 700.Zauzima puno prostora ,to je tacno ali sta je tu je .da je jos zavrsiti istok i bar jednu tribinu iza gola i nebi bilo tako lose...Pasha je napisao/la:fakat sam uvijek mislio da ima više sjedalica. sad sam brojao na slici. koliko sam uspio izbrojati. ima samo 8 redova na zapadu. al' brate ko je projektovao terase stvarno nije ok. previsoke su. čovjek može "svratat'". ja kad sjednem na stolicu, jedva nogom dodirujem terasu ispod.
jednostavnog imena "Stadion Goal"bagrcavi je napisao/la:Ima li neko dobre slike stadiona u Orašju, čini mi se da je tamo bio dobar stadion ?
bagrcavi je napisao/la:Ima li neko dobre slike stadiona u Orašju, čini mi se da je tamo bio dobar stadion ?
jesul ovo popravili krov?? prije 2 sezone kad smo igrali gore sjedenje na tribinama je bilo opasno po zivotv_b_8_9 je napisao/la:Stadion Jaklic u Bugojnu (cijelu sliku mozete vidjeti - desni klik pa copy image location pa paste u novi prozornaravno za one koji ne znaju...)
Ovdje sam odigrao najtezu utakmicu karijere do sada . Bilo je nekih +40 °C . Gorilo sve , al jbg igrati se morakatalinski je napisao/la:
Uploaded with ImageShack.us
http://img411.imageshack.us/img411/997/ ... 037011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu, popravili krov i postavili stolice, kad su najavljivali juris na PL hahah...gospodin Seljakovic je napisao/la:jesul ovo popravili krov?? prije 2 sezone kad smo igrali gore sjedenje na tribinama je bilo opasno po zivotv_b_8_9 je napisao/la:Stadion Jaklic u Bugojnu (cijelu sliku mozete vidjeti - desni klik pa copy image location pa paste u novi prozornaravno za one koji ne znaju...)
Mislim da ne . Ima tu kao neki nasip izmedju stadiona i rijeke , jedino kad bi bas ciljano gadjao preko ali ovako , moze se desiti ali ne vjerujemDevil je napisao/la:Ovaj stadion u Teslicu,moze li lopta u ovu reku otici.![]()
![]()
Kad smo kod takvih stadiona,cuo sam za neke anegdote cini mi se sa gradskog stadiona u Rudom gde se pre nekih 10-ak godina igralo samo sa jednom loptom,i kada gostujuca ekipa vodi,obavezno nabija loptu u tu reku kao slucajno,i utakmica se prekida pri trenutnom rezultatu.U pitanju je juniorski sampionat.
prije par sezona mi smo igrali s nekim dole u Foci il Zvorniku, nisam bas siguran, znam da je daleko i stadion je uz rijeku odmah i jedna lopta nam je otisla u rijeku, al bomacini su bili spremni s nekim dugim stapom koji je imao na vrhu nesto kao obruc od kosa za kosarku i mrezu te su u to hvatali loptu...kod njih je to vjerovatno svakodnevnicabavarian_bk je napisao/la:Mislim da ne . Ima tu kao neki nasip izmedju stadiona i rijeke , jedino kad bi bas ciljano gadjao preko ali ovako , moze se desiti ali ne vjerujemDevil je napisao/la:Ovaj stadion u Teslicu,moze li lopta u ovu reku otici.![]()
![]()
Kad smo kod takvih stadiona,cuo sam za neke anegdote cini mi se sa gradskog stadiona u Rudom gde se pre nekih 10-ak godina igralo samo sa jednom loptom,i kada gostujuca ekipa vodi,obavezno nabija loptu u tu reku kao slucajno,i utakmica se prekida pri trenutnom rezultatu.U pitanju je juniorski sampionat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.