Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baboitata
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la baboitata » 22 nov 2011, 04:23

Mislim da bi Susic najozbiljnije trebao razmisliti o Ibrahimu Sehicu kao prvom vrataru bar kada Hasagic nije potpuno zdrav. Ovog ucjenjivaca poslati tamo odakle je dosao, kostao nas je evrospskog prvenstva, sve sto je islo u gol taj propusti. Cuj kriv zivi zid????? Koliko su samo ljudi zaslijepljenu da odbrane ocito bolesnu teoriju, to je nevjerovatno. Sta je krivi zivi zid, lopta bila plasirana za polovinu tijela preko zivog zida, da ga yebem koji moze toliko skociti. Da su kojim slucajem svi skocili po po metra a ovaj dao po zemlji onda bi opet yebavali zivi zid. Lopta je bila jos malo pa kao vracena golmanu, sve sto je trebalo je da napravi par koraka i uhvati loptu, idiot stoji dok je lopta putovala i putovala i ondas e baca kada ju je od gol linije djelilo par cm. Drugi gol je bas levatski, stoji u praznom niti naprijed, niti nazad...haman da nije imao pojma gdje se nalazi. Meni se cinilo da se bacio bar 30 secundi posle nego je lopta pogodila mrezu. O petom golu da ne pricam, pa samo mu je falio jedan step i da ispruzi ruku, ali on gleda kao Alisa u zemlji cuda. Koda covjek i to ne bilo kakav vec Ronaldo ide sam od pola igralista prema golmanu ne mozes nista ocekivati, ali kad si vec izasao pred njega sta si se stisno ko neka fufica... Asmire, yeba ti nas, bolje da si Kanadu, ali eto valjda se i mi opametimo.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 22 nov 2011, 06:25

baboitata je napisao/la:Mislim da bi Susic najozbiljnije trebao razmisliti o Ibrahimu Sehicu kao prvom vrataru bar kada Hasagic nije potpuno zdrav. Ovog ucjenjivaca poslati tamo odakle je dosao, kostao nas je evrospskog prvenstva, sve sto je islo u gol taj propusti. Cuj kriv zivi zid????? Koliko su samo ljudi zaslijepljenu da odbrane ocito bolesnu teoriju, to je nevjerovatno. Sta je krivi zivi zid, lopta bila plasirana za polovinu tijela preko zivog zida, da ga yebem koji moze toliko skociti. Da su kojim slucajem svi skocili po po metra a ovaj dao po zemlji onda bi opet yebavali zivi zid. Lopta je bila jos malo pa kao vracena golmanu, sve sto je trebalo je da napravi par koraka i uhvati loptu, idiot stoji dok je lopta putovala i putovala i ondas e baca kada ju je od gol linije djelilo par cm. Drugi gol je bas levatski, stoji u praznom niti naprijed, niti nazad...haman da nije imao pojma gdje se nalazi. Meni se cinilo da se bacio bar 30 secundi posle nego je lopta pogodila mrezu. O petom golu da ne pricam, pa samo mu je falio jedan step i da ispruzi ruku, ali on gleda kao Alisa u zemlji cuda. Koda covjek i to ne bilo kakav vec Ronaldo ide sam od pola igralista prema golmanu ne mozes nista ocekivati, ali kad si vec izasao pred njega sta si se stisno ko neka fufica... Asmire, yeba ti nas, bolje da si Kanadu, ali eto valjda se i mi opametimo.
Sta bi ti to trebalo znacit "opametimo" pa da pustamo svoj igrace da igraju za druge zemlje.
Zao mi je procitat ovakav post od tipicnog navijaca BIH , samo pljuvanje nakon poraza a nakon pobjede dizanje u nebesa.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 nov 2011, 08:07

baboitata je napisao/la:Mislim da bi Susic najozbiljnije trebao razmisliti o Ibrahimu Sehicu kao prvom vrataru bar kada Hasagic nije potpuno zdrav. Ovog ucjenjivaca poslati tamo odakle je dosao, kostao nas je evrospskog prvenstva, sve sto je islo u gol taj propusti. Cuj kriv zivi zid????? Koliko su samo ljudi zaslijepljenu da odbrane ocito bolesnu teoriju, to je nevjerovatno. Sta je krivi zivi zid, lopta bila plasirana za polovinu tijela preko zivog zida, da ga yebem koji moze toliko skociti. Da su kojim slucajem svi skocili po po metra a ovaj dao po zemlji onda bi opet yebavali zivi zid. Lopta je bila jos malo pa kao vracena golmanu, sve sto je trebalo je da napravi par koraka i uhvati loptu, idiot stoji dok je lopta putovala i putovala i ondas e baca kada ju je od gol linije djelilo par cm. Drugi gol je bas levatski, stoji u praznom niti naprijed, niti nazad...haman da nije imao pojma gdje se nalazi. Meni se cinilo da se bacio bar 30 secundi posle nego je lopta pogodila mrezu. O petom golu da ne pricam, pa samo mu je falio jedan step i da ispruzi ruku, ali on gleda kao Alisa u zemlji cuda. Koda covjek i to ne bilo kakav vec Ronaldo ide sam od pola igralista prema golmanu ne mozes nista ocekivati, ali kad si vec izasao pred njega sta si se stisno ko neka fufica... Asmire, yeba ti nas, bolje da si Kanadu, ali eto valjda se i mi opametimo.
Jesi ti svjestan da je pucao Krstijano Ronaldo, a ne Varupa iz Travnika. Pricas o Ibrahimu Sehicu koji je tek poceo braniti, 6 mjeseci nije branio tekmu. One golove niko ziv ne brani, NIKO ! Imaju svi priliku, u Spaniji, Engleskoj, Ligi prvaka, pa jedna Spanije od njih primi 4 komada a mi sa igracem manje 6.
Ukoliko mislis da mozes bolje braniti, bujrum na gol, ali Asmira ne diraj, da nije njega vec bi u Zenici se oprostili od bilo kakve nade.
Cuva Bog Zelju svog!

bilalx

Post Postao/la bilalx » 22 nov 2011, 08:29

:lol: nego fakat hajd', ziv nam i zdrav bio, ti sljedeci put stani izmedju stativa :roll:

p.s. dje da se vrati? u Trebinje? tu si vala u pravu....i ja sam za to da se svi vrate tamo odakle su dosli ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2011, 09:31

mirzza je napisao/la: Jesi ti svjestan da je pucao Krstijano Ronaldo, a ne Varupa iz Travnika. Pricas o Ibrahimu Sehicu koji je tek poceo braniti, 6 mjeseci nije branio tekmu. One golove niko ziv ne brani, NIKO ! Imaju svi priliku, u Spaniji, Engleskoj, Ligi prvaka, pa jedna Spanije od njih primi 4 komada a mi sa igracem manje 6.
Ukoliko mislis da mozes bolje braniti, bujrum na gol, ali Asmira ne diraj, da nije njega vec bi u Zenici se oprostili od bilo kakve nade.
Da je samo Ronaldo,ko god je cestito odvalio taj je i zabio na Ljuzu.Dobro,Asmir je siroke ruke i dobre duse pa ko veli kad idem u goste da ne idem praznih ruku
Sto se tice Zenice,gdje je onaj busen sto se prodao za deset tisuca.
P.S kako rekoh da je Kenan onakve golove primio,bio bi objesen za primjer,ovako ko biva moRe proci.Ronaldo i ti folovi.Sto je sut isao za Doboj a Begovic za Mostar, manje vise.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 nov 2011, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 22 nov 2011, 09:35

Sve sami fudbalski stručnjaci a veze nemaju o fudbalu.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 22 nov 2011, 11:54

golove ne primaju golmani nego citava ekipa.
inace bi rezultat bio

rui patricio 2 - 6 asmir begovic

da smo primili samo dva gola za koja krive asmira, mi bismo sad bili na euru. a ja se ne slazem da je ista od onoga mogao odbraniti.
...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 nov 2011, 12:49

Kumar je napisao/la:Sve sami fudbalski stručnjaci a veze nemaju o fudbalu.
Harishp iz nekog razloga mrzi Begovica. Nakon prve utakmice u Zenici je se posutio, jer je Begovic bio majstor. Onda je doletio odma nakon Lisabona. Nije Beg napravio nijednu gresku, ali isto tako je mogao odbranit par golova. Ali on je najmanje kriv za debakl. Pricat o Sehicu kao prvom golmanu je cista komedija. Ipak treba da bude tu umjesto Avdukica kao treci golman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 nov 2011, 14:51

Cartman je napisao/la:
Harishp iz nekog razloga mrzi Begovica. Nakon prve utakmice u Zenici je se posutio, jer je Begovic bio majstor. Onda je doletio odma nakon Lisabona. Nije Beg napravio nijednu gresku, ali isto tako je mogao odbranit par golova. Ali on je najmanje kriv za debakl. Pricat o Sehicu kao prvom golmanu je cista komedija. Ipak treba da bude tu umjesto Avdukica kao treci golman.
Ma mogao je sigurno odbraniti sve golove, samo da je mogao znati gdje će lopta ići da tamo stane.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 22 nov 2011, 16:07

NoName je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ma mogao je sigurno odbraniti sve golove, samo da je mogao znati gdje će lopta ići da tamo stane.
kloc pravi! ko da je to tesko uradit! :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 nov 2011, 17:28

nekima je begovic zaista trn u oku, al' neka biti ce im trn u oku dugo dugo vremena ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 nov 2011, 17:38

Vidi ovo, svu zezanciju na stranu.

Hajmo par objektivnih statistika o Begovicu i da sve ostale price i pricice zaboravimo, nek me neko ispravi ako grijesim:

1) Begovic je standardni golman u svom klubu. On brani na vecini utakmica svog kluba.
2) On je standardni golman u ligi koja je najjaca ili barem jedna od 2 najjace lige na svijetu.
3) On je mlad i tek je dospio u najjace godine za jednog sportistu.
4) On je zdrav i ne povrijedjuje se cesto - sto znaci da je stalno u top formi stalno moze da igra i trenira.
5) Osim njega, BiH trenutno nema standardnog golmana niti u jednoj od 5 najjacih liga svijeta.

Sve ostale price o ostalim "alternativama" na golu BH repke su suvisne. Nije to kao da imamo 3 golmana u Spanskoj i Engleskoj ligi pa mozemo pricat koji je bolji - imamo jednog, ali na srecu vrijednog.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 nov 2011, 18:33

Da je Iker Casillas Bosanac onda bi se omisljao o prvom golmanu nase Repke.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 nov 2011, 19:43

E cuj Sehic da bude prvi golman. :lol: :lol:
Svasta pod kapom Bozijom !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 nov 2011, 20:25

amar osim selektor
ibrahim sehic prvi golman
dialiba prvi sastav
visca prvi sastav
kerla nasljednik spahica
cocalic prvi sastav

dokle vise ? :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2011, 23:17

Cartman je napisao/la:
Iz nekog razloga,sta ti mislis Herlok Solms.Mada vi sjeverni ribari :mrgreen: mrziti rijec upotrebite ko i tariguz u cenifi.
Da nekoga zamrzis mora dobro zaraditi a ne zbog obicnog sporta ili tih sitnica.
Kazes nije napravio ni jednu gresku ali je mogao odbraniti par golova.Nema dalje :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 22 nov 2011, 23:38

Begovic je nas #1 golman, sve drugo je nebitno!
Ima ih koji i Dzeku pokusavaju ocrniti kad god slabije odigra, ali cinjenica je da je on nas #1 igrac.
Begovic ima punu podrsku od pravih navijaca BiH, kao i Edin Dzeko.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 25 nov 2011, 23:11

Thomas Sorensen is expected to remain in goal with Robert Huth and Ryan Shawcross both featuring in the heart of defence.
opet nema begovica na golu sutra :roll:
...

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 26 nov 2011, 00:55

Na Begovica ne treba vise racunati, ne mozes se osloniti na golmana koji ne brani u svom klubu. Bolje je uzeti nekoga iz kantonalne lige ( a kamoli zmaja Sehica koji je medju prva tri golmana Turske - broj jedan je naravno Keno) koji redovno brani nego Begovica. Asmire, vidi ti je li kasno da se vratis u Kanadu, ne trebas nam vise posle one blamaze protiv Portugala kada su te busili kako i odakle su htjeli.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 nov 2011, 01:04

baboitata je napisao/la:Na Begovica ne treba vise racunati, ne mozes se osloniti na golmana koji ne brani u svom klubu. Bolje je uzeti nekoga iz kantonalne lige ( a kamoli zmaja Sehica koji je medju prva tri golmana Turske - broj jedan je naravno Keno) koji redovno brani nego Begovica. Asmire, vidi ti je li kasno da se vratis u Kanadu, ne trebas nam vise posle one blamaze protiv Portugala kada su te busili kako i odakle su htjeli.
totalno.
djaba sto je ostalhih 10 igraca bilo na nivou, kad je asmir sve uprskao!
...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Zglavkar i 32 gosta.