Nabrojati barem 5 igrača koji su su prešli iz Leverkusena u Bayern.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ballack, lucio, ze roberto eto tri, nek dodaju jos 2, ja ne mogu se sjetiti visegeronimo je napisao/la:Ostajem u istim okvirima (gle čuda).
Nabrojati barem 5 igrača koji su su prešli iz Leverkusena u Bayern.
Evo ja ću, da ne zaštopam temu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ballack, lucio, ze roberto eto tri, nek dodaju jos 2
sir alex, lucescu jos 3Sheyi je napisao/la:Nabrojati 5 trenera koji trenutno vode neki klub vise od 5 godina ?
Pogodio si da je teniser,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nishikori ?
Bravo maliReuf je napisao/la:Paradorn Sričapan
Ja kontao samo fudbaleri,sad tek vidjeh da pise sportasiReuf je napisao/la:![]()
Neobicno mi da nisam cuo Mario Ancic da je iko spomenu,inace to su godinama komentatori na Sport Klubu isticali.
Odgovor je Mervana-Jugic Salkic,posto vidim da nema niko ni da pokusakelner je napisao/la:Ja kontao samo fudbaleri,sad tek vidjeh da pise sportasiReuf je napisao/la:![]()
Neobicno mi da nisam cuo Mario Ancic da je iko spomenu,inace to su godinama komentatori na Sport Klubu isticali.![]()
Evo od mene jedno:Koju je teniserku 2004 godine u prvom kolu Roland Garosa porazila Elena Dementieva(viceprvak te godine),iako je njena protivnica osvojila vise gemova,vise poena,te imala vise winnera u tom mecu?