mozda ne vaze posto je kup, ali pokusaj uci, neces znati ako ne pokusas, ako ne mogne, nije ti valjda mrsko dati 5 km za svog zeljugavran je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Imamo šanse za prolaz u kupu.![]()
A onda protiv Leotara odraditi kartone i to je to.
vaze li godisnje u srijedu??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel istina ili je patka?
Svi na trening sutra u 14:30 ??????
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- bistrikboy
- Kontakt:
true story...pintol_TM87 je napisao/la:Jel istina ili je patka?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- pintol_TM87
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;bistrikboy je napisao/la:true story...pintol_TM87 je napisao/la:Jel istina ili je patka?
:p trebalo se onda malo to da razglasi al ajd

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
u koliko je sati tekma sa leotarom?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... na_trening" onclick="window.open(this.href);return false;
Čolić: Dupla kruna realan je domet
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/co ... n-je-domet" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/co ... n-je-domet" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
o čem ti bola laprdas:partibrejker1921 je napisao/la:Žiri je sam slao pozivnice ali ne svima već onima koji ispunjavaju sve predviđene kriterije. Očito da su tu samo oni najbolji.Kevin je napisao/la:jest al ianjbolja od prijavljenih..ko zna kakvih sve ima koji se nisu priajvili, odnosno nisu ni čuli za ovo natjecanje..iskreno i ja prvi put čujem..partibrejker1921 je napisao/la:Jučer su neke pameti pokušale napasti Željin web ( http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;) poredeći ga s nekim drugim portalima. Ako je i bilo šta nejasno, pročitajte tekst na zvaničnoj, možda progledate. Ugledna agencija Apriori izvršila je izbor i selekciju i među stotinama klupskih i sportskih portala generalno, klupski portal Željezničara ušao je u ''top 3'' s velikim šansama da večeras u kamernom teatru osvoji ovu vrijednu nagradu! Sretno nam!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... a-u-drzavi
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... a-u-drzavi" onclick="window.open(this.href);return false;
uz to što se sam prijavljuješ još moraš i platiti učešće..toliko o tomeENTRY FEE / NAKNADA ZA UČEŠĆE
Imajući u vidu da je kompjuterizacija društva u BiH još uvijek na početku zahvaljujući sponzorima ovog projekta, medijskim pokroviteljima, naknadu za učešće prilagodili smo, pa je tako ona prema našim analizama najmanja i na svjetskoj razini.
Nakon što se prijavite, organizator će analizirati Vašu web stranicu i najkasnije u roku od 72 sata dati Vam potvrdu za učešće, te će biti slobodan kontaktirati Vas i izdati Vam račun.
Ukoliko želite možete Vaše ućešće prijaviti i u više kategorija. Proces učestvovanja ispunjavanjem online obrazca za prijavu, ali Vaša prijava postaje važeća nakon izvršene analize i zaprimljene uplate o čemu Vas informiramo, te Vam dostavljamo Candidate Stamp.
Na ovaj način ste stekli pravo učešća u WebAward.Me takmičenju za izbor najbolje web stranice u Bosni i Hercegovini.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- SarajlijaTM
ljubomora je čudo...
Idemo dalje...KAZNENA EXPEDICIJA!!!

ako si mislio na moj post nisi u pravu jer ja se slazem da imate drama stranicu, ali isto tako i fksarajevo ima ok stranicu..samo sam htio reć da nisam gledao od ostalih klubova pa nemože se onda reć da je najbolja željina (iako po meni i jest od onoga sto sam vidio), ali ima i ostalih, dobra je sad i od nk siroki, dobra je od sarajeva, olimpicova nije losa, leotar ima novu iako nije nesto, zrinjskog je okSarajlijaTM je napisao/la:ljubomora je čudo...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Svi na trening!
Nemoj da vas sanjam!

Nemoj da vas sanjam!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jer oni to zasluzujuBianconeri1988 je napisao/la:Svi na trening!
Nemoj da vas sanjam!![]()
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Iako su u prvom susretu odigranom na Grbavici izgubili sa 2:0 iz tabora Čelika vjeruju da prednost Željezničara mogu nadoknaditi u sutrašnjem duelu.
ja sto me nasmija, cuj mogu nadoknaditi, sta da zabiju tri a mi nijedan.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Valjda obrunuto mi tri oni jedan ili ni jedan, kao i prosle godine kad su pricali "kvaliteniji smo tim od Zelje" pa tri komada primili, penal promasili.BLU SKY je napisao/la:Iako su u prvom susretu odigranom na Grbavici izgubili sa 2:0 iz tabora Čelika vjeruju da prednost Željezničara mogu nadoknaditi u sutrašnjem duelu.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Ja mislim da će pobijediti ekipa čiji bude trener ljepši 

Zadnja izmjena: mačak u čizmama, dana/u 22 nov 2011, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Krenut odma otvoreno od samo pocetka,dati gol i to je to...

cuj igrace ofanzivno...
pa ne gine im onda ponovo trica ako budu tako igrali...
samo nek zeljo ne izgubi... da amar nastavi niz bez poraza u kupu

pa ne gine im onda ponovo trica ako budu tako igrali...
samo nek zeljo ne izgubi... da amar nastavi niz bez poraza u kupu

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Dešavala su se u fudbalu i veća iznenađenja nego da npr sutra Čelik pobjedi 2-0 i prođe na penale. Ne kažem da je to baš realno,ali nije ni nemoguće,a pogotovo nije smiješno što se ljudi nadaju. To je sportski. Šta bi po tebi oni trebali izjavljivati?BLU SKY je napisao/la:Iako su u prvom susretu odigranom na Grbavici izgubili sa 2:0 iz tabora Čelika vjeruju da prednost Željezničara mogu nadoknaditi u sutrašnjem duelu.![]()
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, ErosViverosViv, Proximic i 45 gostiju.