Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Spaho je dobar za Ski skokove,ali i tu brsti
- spielführer_21
- Kontakt:
to je izjavio jer je gospodin i na funkciji je kojoj ne priliči stvaranje tenzija među navijačima... nije mu uspjelo jbga, oni su se odlučili osvetiti za naš primitivizam i pošlo im je za rukom...skyisthelimit je napisao/la: evo sta je izjavio predsjednik FSPortugala nakon utakmice
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dragi DevileDevil je napisao/la: Zar i ti dragi @Emire.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
kaze danas nermin bise na utakmici velez sloboda..na tribinama malo gledatelja moze se na prste nabrojat otprilike 100

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- harebianconero
- Kontakt:
Šuko ne može ubosti ko je Balotelli, a ko Yaya Toure nema šanse. Sedmi put ih miješa.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Joj Mirze Vilića, valjda se tako covjek zove, sto je rukomet danas na Areni prenosio, pa ja mislim da on ne zna ni koga je danas prenosio, a kamoli da zna imena igraca, al je najjaci bio, kada je barcelona vodila 37 15 cini mi se, i bosna postigla 16 gol, a on ce na to, evo ipak bosne na pristojnih 11 razlike, minutu kasnije, uh dragi gledaoci, ja sam se malo preracunao, ipak je 21 razlike, tezak udarac za studente 

Za zivot cijeli!
Ne znam nisam gledao,ali Mirza nikada nije bio za komentatora,i tu je verovatno jer neko nije mogao stici pa je on uskocio,jer na svaki sport tako uskoci kada treba.
Ali zato kao menadzer TV kuce je doktor,vidimo kakav je OBN bio dok je on bio tu,dok nije dosao onaj Zan,JAn kako se vec zove koji od OBN-a pokusava da napravi BH Novu.Dok kod Mirze to je bilo sve sjajno,sve zastupljeno od sporta,preko muzike,filmova,politike...dok su sada turske serije i tracevi nesta najvaznije a onda po nekih 5% na kvalitetne filmove i sport zajedno.
Ali zato sa Arenom vec od samog starta ponovo dokazuje sposobnosti.
Ali zato kao menadzer TV kuce je doktor,vidimo kakav je OBN bio dok je on bio tu,dok nije dosao onaj Zan,JAn kako se vec zove koji od OBN-a pokusava da napravi BH Novu.Dok kod Mirze to je bilo sve sjajno,sve zastupljeno od sporta,preko muzike,filmova,politike...dok su sada turske serije i tracevi nesta najvaznije a onda po nekih 5% na kvalitetne filmove i sport zajedno.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- underground
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ne znam nisam gledao,ali Mirza nikada nije bio za komentatora,i tu je verovatno jer neko nije mogao stici pa je on uskocio,jer na svaki sport tako uskoci kada treba.
slazem se
nikad nije znao komentarisat i kad je bio NBA na OBN-u izvlacili su ga hadzic i avdic, ali covjek je nevjerovatno sposoban menader, pa on je jedini menscini u regionu prije par godina uspio na male ekrane dovesti najjacu kosarkasku ligu svijeta (kad kazem u regionu mislim na normalne komercijalne televizije koje nisu okupirane samo jednom vrstom programa npr.sport muzika i sl.)
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Kadar je totalno loš općenito na tv-u , to se loše pripremi ,čestih lapsusa ispadne da ne mamo čovjeka stručnog educiranog da zna kvalitetno odradit posao.
Ne samo u fudbalu-nogometni prijenos većina sportova.Žalosno,kad slušaš to sve,te pitanja komunikacija.
Ne znam da li ti ljudi gledaju snimke i uče greške ,mozda sam prestroga u ocjenama ali fakat cirkus od emisija zna bit!
Ne samo u fudbalu-nogometni prijenos većina sportova.Žalosno,kad slušaš to sve,te pitanja komunikacija.
Ne znam da li ti ljudi gledaju snimke i uče greške ,mozda sam prestroga u ocjenama ali fakat cirkus od emisija zna bit!

Mozda sam ja tutkun al' de nek mi neko objasni,gledam sad na areni snimak Chelsea:Liverpool i komentator je "nas" (balkanac
) kad ono on za Liverpool prica "trebali smo,imali smo dobru priliku,sljedece kolo igramo sa" jel to zbog onog LFCTV ili on navija za LFC pa tako komentarise ? 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- harebianconero
- Kontakt:
Zato sto je LFC TVLudLo 4 je napisao/la:Mozda sam ja tutkun al' de nek mi neko objasni,gledam sad na areni snimak Chelsea:Liverpool i komentator je "nas" (balkanac) kad ono on za Liverpool prica "trebali smo,imali smo dobru priliku,sljedece kolo igramo sa" jel to zbog onog LFCTV ili on navija za LFC pa tako komentarise ?

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
muchos grasios

||| FKZeljeznicar |||
Inače, nešto sam skonto..pokvare mi atmosferu utakmice i sve, neznam kako uspiju u tome!bambina je napisao/la:Kadar je totalno loš općenito na tv-u , to se loše pripremi ,čestih lapsusa ispadne da ne mamo čovjeka stručnog educiranog da zna kvalitetno odradit posao.
Vlada totalni amaterizam, od samih fudbalskih pravila, pa do samog komentarisanja utakmice!
Mislim da im je način rada...
- kada je opasno pred nečijim golom ( podigni glas )
- kada neko da gol ( vrišći )
- ako je naš igrač ( stalno ga spominji )
- spomeni ko prenosi utakmicu swanse - blackburn (samo na BHT).
Moj je prijedlog da raspišu takmičenje komentatora amatera i da naprave kakav televizijski show od toga!
Nije mi jasno kako niko nema nikakvih ideja na toj televiziji!
Umjesto da naprave kakav studio sa publikom, malo opušteniju atmosferu, a jok..to sve utegnuto, ukočeno!
I da , onaj alispahić je na svakoj televiziji kao stručnjak..Bože, imal još ko?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
ima Muhmed Konjic 

Ma cijeli nas javni servis je dno dna, sta imamo pricat o komentatorima onda 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Radi se o Miloradu Milinkoviću (radi i na ES-u, sa Bajčetićem čini tzv. "eurosportov legendardni dvojac"). Inače, veliki je navijač Liverpoola...LudLo 4 je napisao/la:Mozda sam ja tutkun al' de nek mi neko objasni,gledam sad na areni snimak Chelsea:Liverpool i komentator je "nas" (balkanac) kad ono on za Liverpool prica "trebali smo,imali smo dobru priliku,sljedece kolo igramo sa" jel to zbog onog LFCTV ili on navija za LFC pa tako komentarise ?
Tekma nije ni pocela a gigant sa FTV-a vec zanimljiv. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
haha skupljaj provaleRooney88 je napisao/la:Tekma nije ni pocela a gigant sa FTV-a vec zanimljiv.

nabijem im politiku i FTV koji su to idoli ...
Seljkakluk vidi se ko iz mahale svi, užas!
Šta ćeš nema profi ljudi sve amaterizam.
Otužno fakat.
Šta ćeš nema profi ljudi sve amaterizam.

Otužno fakat.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.