NK Zvijezda Gradačac

mirza_rd
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mirza_rd » 21 nov 2011, 17:51

evo vam prava situacija mada se nemoze iz ovog ugla presudit

slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2011, 18:18

gotovo ispusili ga i to je to treba se okrenuti zadnjem jesenjem kolu na banji i pobijediti,samim tim zavrsiti 7-8 sto nakon loseg starta bio odlican plasman.mislim da nema kartoniranih a i vracaju nam se dva bitna igraca samo da snijeg ne zaroka do subote.vjerujem da ce momci iz ovoga izaci jaci i ostvariti pobjedu,.sretno :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 21 nov 2011, 18:32

slika
Momenat kada Hamzić gura loptu prema golu a do koje kasnije dolazi Delić i daje gol, tako da nema govora o ofsajdu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 nov 2011, 18:43

mačak u čizmama je napisao/la:slika
Momenat kada Hamzić gura loptu prema golu a do koje kasnije dolazi Delić i daje gol, tako da nema govora o ofsajdu
PA COVJECE POVUKO SI CRTU I IGRAC KOJI DAJE GO JE ISPRED NJE I TI KAZES NIJE OFSAJD .NEMOGU VJEROVAT DA NEVIDITE

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 21 nov 2011, 18:55

Vidis da je covjek lijepo rekao da nije ofsajd, a ti coro coravi nemoj gledati gore kako je na slici linija jer ne moze covjek u 3D varijatni napraviti da vidis da je noga i to lijepa koja je ispred desne nazad iza crte spusti crtu na noge pa ces vidjeti strucnjak....Go je bio regularan, a vi mozete pricati sta hocete i sa ovom temom sam zavrsio jer se dokazalo da je go i nemam sta vise pricati sa bilo kim ko ne mislis da je go....to su coravi, glupi ....itd ljudi...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 nov 2011, 19:03

Gradacac je napisao/la:Vidis da je covjek lijepo rekao da nije ofsajd, a ti coro coravi nemoj gledati gore kako je na slici linija jer ne moze covjek u 3D varijatni napraviti da vidis da je noga i to lijepa koja je ispred desne nazad iza crte spusti crtu na noge pa ces vidjeti strucnjak....Go je bio regularan, a vi mozete pricati sta hocete i sa ovom temom sam zavrsio jer se dokazalo da je go i nemam sta vise pricati sa bilo kim ko ne mislis da je go....to su coravi, glupi ....itd ljudi...
NIJE OFSAJD JA SAM GLUP TI SI PAMETAN ETO AKO TI JE LAKSE,AL NEMOGU VJEROVAT DA LJUDI NEVJERUJU SVOJIM OCIMA DOVIDJENJA PRIJATNO

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 21 nov 2011, 19:05

bordobijeli je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:slika
PA COVJECE POVUKO SI CRTU I IGRAC KOJI DAJE GO JE ISPRED NJE I TI KAZES NIJE OFSAJD .NEMOGU VJEROVAT DA NEVIDITE
Pogledaj malo bolje pa ćeš vidjeti da je Hamzina noga i lopta ispred linije a da je Delić u momentu šutanja iza linije. Tako da smo s tim završili i dokazali vam da nije bio ofsajd. :D :D :D :D :D Budi pozdravljen i dođi nam u Gradačac

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 nov 2011, 20:09

Nisam skuzio da je igrac dvaput igrao loptom... Ovako ne izgleda kao zaledje, ukoliko stoji ova linija kao takva i ovo moment upucivanja lopte prema gola. Rekao bih da je u liniji sa suigracem u momentu suta, dakle, nije zaledje. Ali tesko je ovo vidjeti u sekundi...
...Život za Široki...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2011, 20:14

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam skuzio da je igrac dvaput igrao loptom... Ovako ne izgleda kao zaledje, ukoliko stoji ova linija kao takva i ovo moment upucivanja lopte prema gola. Rekao bih da je u liniji sa suigracem u momentu suta, dakle, nije zaledje. Ali tesko je ovo vidjeti u sekundi...
mogu ti samo jedno rec i tebi i svima mi se evo dva dana lomimo jel ofside ili ne pregledavamo po deset puta snimak, a samo zamislimo kako je to bilo pomocnom vidit tesko ,znaci nijanse su radile on je procijenio tako i gotovo.ja sam prebolio :) jeam li u pravu recite eto

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 21 nov 2011, 21:17

bordobijeli je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Gradacac je napisao/la:ŠB_Fidelis upravu si drug.Ja o tome nisam ni pisao nista kontajuci da oni na to i mislise..Sta ima odbrambeni igrac njihov sa ofsajdom kada je nas igrac KOJI JE SUTIRAO ZNACI IMAO LOPTU bio iza njihove odbrane odmah odbrana otpada za ofsajd...Treba gledati nasa dva igraca i ja vam garantujem svojim zivotom da nije bio ofsajd...
Da, u tome je stvar, pretrcao je obranu, kao i suigrac mu, nebitna je obrana i golman, al sad, da mogu reci jel ili nije u liniji sa suigracem, ne znam, nezgodan je kut kamere, zaustavih par puta, al i dalje nezgodno, treba povuci kosu liniju, najprije il u liniji il je malo ispred svog suigraca, al se ne vidi jednostavno ovako...
ja sam gledao 100puta i mislim da je ofsajd jos sam nesto uocio malo je smjesno al moze pomoc pogledaj sjenku igraca kad zaustavis na 2,31i vidi se da je igrac koji daje gol ispred svih ostalih to jest njegova sjenka ha ha ha ovo ko oko sokolovo
HA HA,jel sunce bilo u liniji da gledas po sjenci,onda jeste bio i to 3 metra.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 nov 2011, 21:29

Okrenite ploču,jedno je sigurno,Sarajevo je moralo pobijediti.To sam već pisao kod rezultata 2-2.Da su nam morali priznat i treći gol ,do kraja meča bi Sarajevo dalo dva,dal iz penala ili bi se igralo 100.minuta.Kozaru razvaliti za učinjenu nepravdu i čini mi se da kad god imamo dobar gostujući rezultat kući gubimo bodove.Bolja je i sladja pobjeda pred domaćom publikom.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 nov 2011, 22:11

Evo ja ću prvi :D
Sarajevo je zasluženo pobijedilo veoma slabu Zvijezdu, u svim segmentima igre su nadigrali veoma slabu Zvijezdu. Sudija ove utakmice je bio na viskom nivou, tj sudio je kao za ligu prvaka. Čestitam ekipi Sarajeva na ZASLUŽENOJ pobjedi.
Eto Sarajlije jel sada uredu i hoćemol vas sada pošteno dočekat u Gradačcu na proljeće. Ništa vam više ne obećajemo nego iste aršine kao što smo mi imali u Sarajevu. Nadam se da ćete takodje na proljeće našu temu naprintat makar tri stranice komentarisajući kako ste oštećeni :mrgreen:
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2011, 22:15

zmaj_Bosne je napisao/la:Evo ja ću prvi :D
Sarajevo je zasluženo pobijedilo veoma slabu Zvijezdu, u svim segmentima igre su nadigrali veoma slabu Zvijezdu. Sudija ove utakmice je bio na viskom nivou, tj sudio je kao za ligu prvaka. Čestitam ekipi Sarajeva na ZASLUŽENOJ pobjedi.
Eto Sarajlije jel sada uredu i hoćemol vas sada pošteno dočekat u Gradačcu na proljeće. Ništa vam više ne obećajemo nego iste aršine kao što smo mi imali u Sarajevu. Nadam se da ćete takodje na proljeće našu temu naprintat makar tri stranice komentarisajući kako ste oštećeni :mrgreen:
amin :mrgreen: :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 nov 2011, 08:49

dobro Sarajevo je prošlo, na proljeće nam dolazi prezadnje kolo kada će im puno značiti , možda za titulu ili za Europu, ne treba zaboraviti ni Željinu krađu i nedosuđeni penal i njima će trebati bodovi, treba lijepo ljude dočekati i pošteno odigrati te im pokazati kako bi oni to trebali biti korektni kao "veliki" klubovi, a ne otimati od " sirotinje" :lol:

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 nov 2011, 09:11

kinder_jaje je napisao/la:jbt ovaj golman je gori od Hasagica :lol: :lol: iz zenice sam al zvijezda mi je drag klub i zao mi je sto je danas ovako ispalo al bit ce bolje abda vi ste jedna zdrava sredina sto je rijetkost u nasoj ligi ;)
mi smo jedna zdrava sredina i zato nas k a r a j u svi odreda yebem i ovaj savez novi i komitet za normalizaciju i sve koji imaju bilo kakvim namjestanjem sudija to vazi i za moj klub ako ikad ovako budete pobjedjivali ima da gore svi pa ljudi dokle vise gledat i nista ne poduzimat kazete stop huliganstvu pa vi ste ti koji to izazovete ljudi iz saveza vi ste najodgovorniji za sve probleme u ovoj prljavoj ligi pricate nesto o politicarima a vi ste gore krvopije od njih dabogda vam trebalo za lijekova te pare sto tako dobijate kazete nasu repku kradu sto smo mala drzava a jeli a sta vi to radite u BiH isto to radite samo vas pare interesuju a doce dan kada ce svako za svoja djela odgovarat ako ne na ovom svijetu i ovom sudu ima drugi svijet i drugi sud to me tjesi i molio bi malo realnosti od strane sarajeva i da odgovore a jeli bio ponisten cist gol i da kazem sami sebi smo krivi sto imamo golmana Smajica lijep pozdrav za raju a ko je se nasu uvrijednjenim neka se .... ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 nov 2011, 15:49

bog te vidio hajde sto nam otese utakmicu i sto ostadosmo bez bodova,nakon gostovanja u sarajevo dobili smo jos dvojicu u gipsu djelmicu noga a labusu ruka jos plus neza u gipsu,samo je sreca sto je kraj polusezone.kako cujem bit ce dosta burno sto se tice prelaznog roka mogli bi nas par vaznih igraca i napustit :)

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 nov 2011, 16:53

astra1922 je napisao/la:bog te vidio hajde sto nam otese utakmicu i sto ostadosmo bez bodova,nakon gostovanja u sarajevo dobili smo jos dvojicu u gipsu djelmicu noga a labusu ruka jos plus neza u gipsu,samo je sreca sto je kraj polusezone.kako cujem bit ce dosta burno sto se tice prelaznog roka mogli bi nas par vaznih igraca i napustit :)
Pa šta je to bilo, nisu na izvještajima ništa prikazivali a niti se u novinama spominjalo. Jesu li povrede uzrok grube igre ili nešto drugo.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 nov 2011, 17:17

husein veličanstveni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bog te vidio hajde sto nam otese utakmicu i sto ostadosmo bez bodova,nakon gostovanja u sarajevo dobili smo jos dvojicu u gipsu djelmicu noga a labusu ruka jos plus neza u gipsu,samo je sreca sto je kraj polusezone.kako cujem bit ce dosta burno sto se tice prelaznog roka mogli bi nas par vaznih igraca i napustit :)
Pa šta je to bilo, nisu na izvještajima ništa prikazivali a niti se u novinama spominjalo. Jesu li povrede uzrok grube igre ili nešto drugo.
djelmic je dobio udarac od igraca sarajeva a labus se izgleda povrijedio prilikom prvog gola sarajeva

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 nov 2011, 21:08

Bez obzira ko bi dosao u Zvijezdu na polusezoni lično nisam za velike promjene.Ekipa je solidna i na kraju može ostati na 7,8 mjestu.Pod svaku cijenu zadržati sve osim golmana,Jusića,Mašića,Hasića.Dovest dobrog golmana,stopera i jednog napadača.Te promjene nisu dobre za ekipu jer dok se adaptiraju treba dosta utakmica a znamo kako se bodovi tesko osvajaju na proljeće a uz to ako dodamo ove iz saveza sto rade protiv nas proljeće bi bas moglo biti burno.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 nov 2011, 21:40

u zadnje vrijeme na treninzima milanovic me iznenadio podigao je formu dosta vise igra kolektivno ima dobar dribling i pas.momak ima 19 godina ,po meni ako nije skup ja bi ga ostavio do kraja sezone kad smo sencija trpili dvije sezone mozemo i njega jos pola mlad je i mozda i bude sta od njega.sa zvjezdasem se slazem,gomilanje igraca samo bi nas unazadilo.sjetimo se pocetka sezone novi igraci halil, ivan ,labus, omic, gavara i matko i cini mi se da su se tek sada kolko toliko uigrali.nadam se ostanku svih igraca na koje racuna jovic a ostalo popunit sa ciljanim i provjerenim pojacanjima :)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.