Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
moze li malo konkretnije ako neko zna biografiju njega i njegove porodice?
pomenuste 4 grada,pa tek sad nista ne znam,a zanima me to
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Stara mu je od Gacka tacnije Fazlagica Kula.Stariji znaju za to mjesto''vrlo zayeban shor''nick je napisao/la:gacko ili trebinje mislimDule 078 je napisao/la:ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?

Ovaj Dzeko nemaju nikakve veze sa familijom Dzeko iz Doboja ili Jasmina Dzeke koji igrao u Osijeku i Dinamu prije rata.Samo isto prezime ih veze,nista drugo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 nov 2011, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dule 078 je napisao/la:moze li malo konkretnije ako neko zna biografiju njega i njegove porodice?
100% gacko, mislim fazlagica kula,spahiceva mama isto tako
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nema poznatije osobe na svijetu a da je teze saznati bilo sta o njegovom porijeklu nego edin dzeko...cak je i google tu nemocan
,svega na jedno ili dva mjesta se pominje da je uopste i on rodjen u sarajevu,a pogotovo nema nista odakle je porijeklom....kao da njegovo postojanje pocinje patnjama u ratnom sarajevu,sve price krecu odatle,a prije toga nista....ali eto,ovo mi je isto neka informacija,mada haris kaze da mu je majka iz gacka,a po nickovim postovima povezujem da mu je otac otuda (ili oboje)...bio je neki dzeko i u iskri iz bugojna,to je sigurno ovaj koga haris pominje

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
gacko,fazlagica kula, ali mislim da su se prije svi iz tog djela radjali u trebinju, najbliza bolnica, zato sam napiso...Dule 078 je napisao/la:nema poznatije osobe na svijetu a da je teze saznati bilo sta o njegovom porijeklu nego edin dzeko...cak je i google tu nemocan,svega na jedno ili dva mjesta se pominje da je uopste i on rodjen u sarajevu,a pogotovo nema nista odakle je porijeklom....kao da njegovo postojanje pocinje patnjama u ratnom sarajevu,sve price krecu odatle,a prije toga nista....ali eto,ovo mi je isto neka informacija,mada haris kaze da mu je majka iz gacka,a po nickovim postovima povezujem da mu je otac otuda (ili oboje)...bio je neki dzeko i u iskri iz bugojna,to je sigurno ovaj koga haris pominje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Prijeklo porodice Dzeko .. 99.9 % ljudi u BH je selo Fazlagica Kula (zaseok Dzeci) ..Donekle povrdjuje to i Edinova konstitucija.... Iz neposredine blizine dolazi i Spahiceva majka .. Odatle im onaj fakinluk na terenu
al koliko vidim i stari Edinov prica sa Sarajevskim akcentom tako da nema sanse da je Edin dole rodjen ... samo je pitanje koja je generacija i kada doselila u Sa ?

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Eno ga citava prepirka odakle je Dzeko?
E kuku meni sa vama. I Edin i stara mu i stari imaju pravo Sarajevski naglasak tako da iz Sarajeva su. Eh sad odakle mu je dedo, nena, pradedo, pranena mene ne briga a ne b i trebalo ni Vas. Pocece se ljudi u grobu prevrtati zbog forumasa.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Džeke su 100% iz Gacka,dakle hercegovci.
Ipak,Edin ja pravi sarajlijica,ima original akcent i nekako meko priča
Ma,Edin je naš,Edin je BiH.
Ipak,Edin ja pravi sarajlijica,ima original akcent i nekako meko priča

Ma,Edin je naš,Edin je BiH.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Hajde ba kakve veze ima odakle je.Nego hoce li pocet trasu,ja mislim da nece i da ce tek za vikend zaigrat protiv Norvica.E onda ce ovima dobro guzove da odere.
Naravno da ce aBd igrati od pocetka, Balo prošlu, on ovu, pa on je prvi strijelac klubaAlipasino je napisao/la:Hajde ba kakve veze ima odakle je.Nego hoce li pocet trasu,ja mislim da nece i da ce tek za vikend zaigrat protiv Norvica.E onda ce ovima dobro guzove da odere.
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ed ... 15287.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da vam zagolicam mastu, mozda sad jos vise budete sumnjali u njegov identitet.
Sta rekoste Gacko?
Da vam zagolicam mastu, mozda sad jos vise budete sumnjali u njegov identitet.

Sta rekoste Gacko?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ed ... 15287.html
Da vam zagolicam mastu, mozda sad jos vise budete sumnjali u njegov identitet.![]()
Sta rekoste Gacko?

Unica grande amore
- Cincinnatus
- Kontakt:
Jel to za onaj masakar nad Crottenhamu? 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
mozda onda i bude igraoAllAbout je napisao/la:steta za veceras samo stream ili snimak tekme

...
- Principatus
- Kontakt:
Momci, mislim da vam je ova "sala" iznad veoma neslana.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
dobro onda 

Zadnja izmjena: panties, dana/u 22 nov 2011, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
...
- Principatus
- Kontakt:
Mislio sam na pocetak stranice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Hoce li biti prijenosa na BHT 1 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.