NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

vidovitadjemila

Re: NK Travnik

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 nov 2011, 18:28

astra1922 je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Gledao sam nam malo raspored na proljece.Mi jednostavno moramo u polusezoni stvari staviti na svoje mjesto i dobiti na Piroti sve sto se moze.Od opasnih dolaze Sarajevo,Olimpik i Zvjezda .Sarajevo ce u tom trenutku biti u borbi za titulu i bice tesko veoma ,ali zato idemo vec sada otpisanoj Slaviji i tu se bodovi mogu nadoknaditi.
od ogromnog znacaja je tekma u sljedecem kolu sa Celikom.Dolazi u nezgodno vrijeme i Celik je u dobroj formi a mi smo pali totalno.
Znaci od danas Pirota mora biti Bastilja kao i proslih godina inace bit ce tesko ako i na proljece budemo gubili bodove ovdje.Nema znaci matematike.Dobiti sve na Piroti s rezervom za Sarajevo i ostajemo u ligi bez problema.Ako to nismo sposobni stvarno je ne trebamo ni igrati.
Cinjenica je da nismo sami u ovakvoj situaciji jer koliko god da si los ne mozes biti toliko los za ovu ligu.JBG ali tako je...
gotivim te druze,ali zar se fudbal igra da se samo kuci pobjeduje zar nije lakse napisati da trebate poceti pobjedivati i u gostima.u nasoj ligi i prvak a i ekipe koje se bore za opstanak svoje ciljeve ostvaruju pobjedama na strani a ne krkanskim pobjedama kod kuce :)
Ma svakako da si u pravu ali previse smo bodova izgubili na Piroti ovu polusezonu.Stvarno nam nije trebao remi sa Kozarom i Goskom npr.Jbg kad takve tekme ne dobijes normalno da si u problemu.
Moras se sloziti sa mnom da se tesko jos uvjek dobija u gostima,pogotovo mi manje ekipe.Evo mozda ste vi bas najbolji primjer .Sjeti se Grbavice pa Mostara a evo sad i Koseva zadnje kolo,uvjek se nateze protiv vas iako tvrdim da imate jednu od najboljih ekipa u ligi.Tesko mi mali mozemo dobijati tekme protiv tih timova .To me ponukalo da dodjem do zakljucka da nas samo Pirota moze spasit.Ni u snu ne potenciram bilo kakav krkanluk.Nego ipak je ovo nas teren i ovdje bar imamo ravnopravno koliko toliko sudjenje i htjeli to priznati ili ne igraci inace u nasoj ligi igraju slobodnije kod kuce .Ma znas o cemu pricam ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2011, 18:42

uredno slazem se,ali fudbal se i igra da bi bilo iznenadenja .liga nam je dosta izjednacena i dosta ekipa ima sanse da pobijedi na strani,ali nebitno je to sada,ja i ti smo nedavno raspravljali o selimovicu.eto on dize iskru a travnik pade dosta nisko izgleda da je on ipak dosta dobar trener ili se varam :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2011, 18:45

astra1922 je napisao/la:selimovic je ove sezone napravio pravo dobru i mladu ekipu i napokon su posli da igraju fudbala da se nadigravaju i dadose covjeku otkaz.mislim da sada dolaze teski dani za travnik borba za goli zivot moze da pocne ;)
izgleda da sam bio u pravu :?

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 nov 2011, 20:04

astra1922 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:selimovic je ove sezone napravio pravo dobru i mladu ekipu i napokon su posli da igraju fudbala da se nadigravaju i dadose covjeku otkaz.mislim da sada dolaze teski dani za travnik borba za goli zivot moze da pocne ;)
izgleda da sam bio u pravu :?
Pa sad iz ovoga ugla gledajuci ispada da jesi.Ali ja ti ponavljam i to ce ti reci bilo ko ko ima imalo veze o bilo cemu u klubu da je Nele bio samo poslusnik koji je izvrsavao ono sto mu se govorilio.Cim je digao glas protiv papaka iz rukovodstva i prvi put poceo da razmislja malo svojom glavom odmah je smjenjen.
Svima je poznato da je tip totalna neznalica bio kad je doveden za trenera.Zamisli trenera premijerligasa sa osmogodisnjim obrazovanjem.Je li ti sada jasno.Svi se smijali tome.Sarajcic je bio a i danas je zapravo onaj koji je i trener i donedavno igrac i onaj koji odredjuje sastav i jos puno toga.A najvise onaj koji odradjuje prljave poslove koji mu se narede.I kad bi isli u srz problema zavrsili bi u politici.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2011, 20:10

neznam sta da ti kazem.kada je travnik gostovao u gradaccu sve nas je iznenadio lijepom igrom i fizickom spremom samo neznam sta bi sa te ekipe koja ako se ne varam ima isti igracki kadar,uglavnom sretno u nastavku :D

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 18:14

http://hronika.ba/premijer-liga-bih-blo ... ault&page=" onclick="window.open(this.href);return false;

Bice ovo yajebana tekma.Cini mi se da nikad niko nije manje vjerovao u tim Travnika nego sto se trenutno vjeruje u ovaj.Mi smo sad u onoj situaciji gdje je Celik bio na pocetku sezone.Sudi Kaplan sto znaci da smo najeba.i.Zadnji put je bio protiv Zelje sudija i samo je nasa pobjeda pridonjela da se zaboravi njegovo objektivno sudjenje.Ali nije on bitan .Bojim se ja ne Celika nego nas samih...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 18:16

vidovitadjemila je napisao/la:http://hronika.ba/premijer-liga-bih-blo ... ault&page=

Bice ovo yajebana tekma.Cini mi se da nikad niko nije manje vjerovao u tim Travnika nego sto se trenutno vjeruje u ovaj.Mi smo sad u onoj situaciji gdje je Celik bio na pocetku sezone.Sudi Kaplan sto znaci da smo najeba.i.Zadnji put je bio protiv Zelje sudija i samo je nasa pobjeda pridonjela da se zaboravi njegovo objektivno sudjenje.Ali nije on bitan .Bojim se ja ne Celika nego nas samih...
valja zbiti redove,kakva je situacija pred veliki derbi :)

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 18:38

astra1922 je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:http://hronika.ba/premijer-liga-bih-blo ... ault&page=

valja zbiti redove,kakva je situacija pred veliki derbi :)
Ma ovo je nekad bio derbi srednjobosanski sigurno.Znas cini mi se da je ovo sve otislo nizbrdo i liga i kvalitet.Iskreno da ti kazem ako bude 200 Travnicana na tekmi dobro je .Mozda ce doci raja iz Zenice ali sumnjam da ce i njih biti kao inace .Jesi li vidio da ni u Zenici nema gotovo niko na tribinama.
Ali mozda se prevarim .Oni vole doci ovdje jer je u Travniku uzivanje gledati tekmu.Mozes biti opusten jer su Travnicani za razliku od nekih drugih vaoma dobri domacini :D .
Travnicani nezainteresovani totalno.A kako igramo nista me ne cudi.Cak se vidi iz aviona da nesto ne stima.Kao da su se nekako svi pomirili da cemo ispasti .Ma nesto se zna samo se javno ne govori.
Da budem iskren sad sam na prognozi tamo stavio keca rekao da je X najblizi ali me ni pobjeda Celika nikako nebi iznenadila.Samo je smjesno bas mi komentarisemo sinoc ,koliko se god trudimo da budemo najlosiji ne mozes da ga yebes od ovih Leotara Slavija Sloboda Kozara i sl... :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 18:48

ja se nadam da necete doci u situaciju da se borite za goli zivot nemogu reci da se borite za opstanak jer se od 7. mjesta svi borimo za opstanak.al jedna zalosna je da osim slavije se trazi jos jedan al bosnjacki klub znaci travnik zvijezda sloboda su najblize prvoj ligi.al to su price ispast ce ekipa koja ne bude imala para

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 18:54

astra1922 je napisao/la:ja se nadam da necete doci u situaciju da se borite za goli zivot nemogu reci da se borite za opstanak jer se od 7. mjesta svi borimo za opstanak.al jedna zalosna je da osim slavije se trazi jos jedan al bosnjacki klub znaci travnik zvijezda sloboda su najblize prvoj ligi.Al to su price ispast ce ekipa koja ne bude imala para
Ma dobro mi i nemamo bas neki los raspored na proljece.Pisao sam gore o tome ali i mene najvise brine to o cemu pricas.Vas ne bi ubrajao u borbu za opstanak.Znaci mi ili Sloboda.E sad Sloboda je tim koji ce biti zasticen sigurno a nama ne ide u prilog sto najvjerovatnije kakve informacije imam Vitez ulazi u premijer ligu ,iako je malo nevjerovatno ali je istinito.Znaci nikom ne trebaju 2 kluba iz srednjobosanskog kantona.a da ti budem iskren nije da kukam nesto,ovo kako se sudi ove sezone u Travniku itekako ukazuje da i savez gura pricu o ispadanju Travnika.I sam znas da smo prijetili da budemo najprijatnije iznenadjenje prvenstva ,a onda svi znaju sta se desilo....

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 nov 2011, 19:02

E vala kako godinama dajete bodove sirokom i borcu,a zapnete protiv Zelje,Celika,ili malenih komsija ko da vam je zadnje u zivotu,nije mi ni mrsko da ispadnete,i da vam i o glavi rade,pa se lizite sa njima,Nane vam sve zavrsava...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 nov 2011, 19:07

Vozdra komšije,ajde neka mi neko kaže kolko je upad kod vas za tekmu ?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 19:13

Monci je napisao/la:E vala kako godinama dajete bodove sirokom i borcu,a zapnete protiv Zelje,Celika,ili malenih komsija ko da vam je zadnje u zivotu,nije mi ni mrsko da ispadnete,i da vam i o glavi rade,pa se lizite sa njima,Nane vam sve zavrsava...
Mozda ti to tako vidis ,ali bez namjere da provociram bilo koga ja ti tvrdim da je Zeljo ekipa koja jednostavno na Piroti godinama gubi iskljuvcivo iz gluposti koje prave.I nemoj ti o stimaljkama majke ti.Nemoj da ja sad pricam kako Zeljo pobjedjuje.Znaju Zvjezdini navijaci npr...Oni jednostavno prije dolaska u Travnik trebaju otici malo do vjerskih objekata pomoliti se dati koju kintu jer Pirota je jednostavno njima izbaksuzirana.Ono sto su oni ovdje uspjevali izgubiti stvarno je znalo biti i komicno.Nije to do nas.S Celikom nije tako kako pricas.Jbg mi smo ovu polusezonu na Piroti dobili samo Zelju i Slaviju pa ti vidi koliko ti ta prica stoji...
A to za Naneta si ubo samo tako svaka ti cast.E jest nam valjo u P:M:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 19:15

chily-rz je napisao/la:Vozdra komšije,ajde neka mi neko kaže kolko je upad kod vas za tekmu ?
5 km jarane...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2011, 19:24

vidovitadjemila je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Vozdra komšije,ajde neka mi neko kaže kolko je upad kod vas za tekmu ?
5 km jarane...
uf daje uci dzabe a pojest cevape za petaka neprocjenjivo :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 19:29

uf daje uci dzabe a pojest cevape za petaka neprocjenjivo
Pa ima i djabe .Udjes narucis cjelu i 10 s lukom spucas to i onda ga zadas na vrata.Placas samo ako te uhvate. :lol: A kod nas je na jugu uvjek besplatno.... :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 nov 2011, 19:31

kod mene je to standardna praxa. prvo negdje na ćevape, pa tekma.

volim doći u Travnik, pa kako god Čelik na kraju završio...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 nov 2011, 19:34

Pasha je napisao/la:kod mene je to standardna praxa. prvo negdje na ćevape, pa tekma.

Vjerovatno odes kod Harija .Ako nisi bio otidji obavezno .I ja u zadnje vrijeme stalno idem dole .Najbolji su u carsiji trenutno bez konkurencije....

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 nov 2011, 19:36

Ma i ja uzmem cenera u papir,koju pivu,i na tribinu iza one škole,ima neko igralište :D

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 24 nov 2011, 22:14

vidovitadjemila je napisao/la:
Pasha je napisao/la:kod mene je to standardna praxa. prvo negdje na ćevape, pa tekma.

Vjerovatno odes kod Harija .Ako nisi bio otidji obavezno .I ja u zadnje vrijeme stalno idem dole .Najbolji su u carsiji trenutno bez konkurencije....

Ne forsiraj Harija druze moj
Tu su i Karalic i Tenic
Ukusi sviju nas su razlici ti ,tako i cevapi

Ja kod Harija ne bih pojeo vise cevape kad bi me maljem udaralo

Haaaa sta cemo sad
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 8 gostiju.