FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

eky
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la eky » 17 avg 2009, 16:26

ewo gledam sad owa emisija na BHT premijer liga BIH kaze owaj woditelj 4 kolo premijer lige u sub swe utakmice ...sad ne kontam ponowo kad je ...???
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 avg 2009, 16:33

eky je napisao/la:ewo gledam sad owa emisija na BHT premijer liga BIH kaze owaj woditelj 4 kolo premijer lige u sub swe utakmice ...sad ne kontam ponowo kad je ...???
Sve ce ti se samo kazati :?
@Seyo_TM
ako si clan orga posalji sanjinu da stavi u galeriju :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 17 avg 2009, 18:23

Ma siguran sam da cemo u nedelju uzeti 3 boda i onda imamo 9 bodova iz 4 kola što i nije tako loše ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 avg 2009, 18:28

culum tri zuta ili?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 avg 2009, 18:31

sorrow je napisao/la:Ma siguran sam da cemo u nedelju uzeti 3 boda i onda imamo 9 bodova iz 4 kola što i nije tako loše ;)
sto u opste nije lose ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 17 avg 2009, 23:19

Z A Z I V O T C I J E L I
Zadnja izmjena: belinea, dana/u 17 avg 2009, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 17 avg 2009, 23:24

belinea je napisao/la:ZA ZIVOT CIJELI
I poslije njega
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 17 avg 2009, 23:32

blueman-TM87 je napisao/la:
belinea je napisao/la:ZA ZIVOT CIJELI
I poslije njega
to se podrazumijeva 8-)

Harko_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Harko_TM87 » 18 avg 2009, 00:01

Pozdrav raja........eo moj prvi post.........da dobro dodjem ovdje!!!ZA ŽELJU I SRCE MRTVO KUCA!!!!ZELJO DO GROBA!!!

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 18 avg 2009, 00:04

Hej ti za zelju i mrtvo srce kuca to su samo suplje kolko bi vas "manijaka" voljelo samo da navija za fks al **** prevario vas neko dok ste bili mali!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 avg 2009, 00:07

hamid je napisao/la:Hej ti za zelju i mrtvo srce kuca to su samo suplje kolko bi vas "manijaka" voljelo samo da navija za fks al **** prevario vas neko dok ste bili mali!!
ziku ovog hajd sad iskreno reci koliko si smisljo ovu recenicu,al nemoj lagat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaghy
Kontakt:

Post Postao/la Zaghy » 18 avg 2009, 00:08

hamid je napisao/la:Hej ti za zelju i mrtvo srce kuca to su samo suplje kolko bi vas "manijaka" voljelo samo da navija za fks al **** prevario vas neko dok ste bili mali!!
Hahaha, pa ko tebe prevari crni nesretnice... bolan shvati da ima istine u onoj "ZA ZELJU SE NE NAVIJA, ZELJO SE VOLI", nego sretno tvome klubu u borbi za opstanak :oops:

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 18 avg 2009, 00:10

Nevjerovatno, drugi post pa na ŽELJINOJ stranici.Šta li je bilo s tobom dok si bio mali, pao iz dubka, šta li?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 avg 2009, 00:11

nemojte ga dirat postidit ce se,mali je on

Harko_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Harko_TM87 » 18 avg 2009, 00:30

Ako su ovi komentari upuceni za mene,da vam kazem:za zelju navijam od malih nogu,od kako znam za sebe,zeljo mi je u srcu to neka se zna!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 avg 2009, 00:39

Nisu za tebe pasa, pogledaj malo :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Harko_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Harko_TM87 » 18 avg 2009, 00:46

tanzla je napisao/la:Nisu za tebe pasa, pogledaj malo :D
Ok drug.......do mene je!!!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 18 avg 2009, 08:00

Prvo post na temi Željo pa tek onda ''voljeni'' klub, to samo pitari mogu.
SAMO ŽELJO

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 avg 2009, 10:37

Iz moje perspektive
Žujo i Osim dolaze u pravi čas!

Naš čitatelj iz Sarajeva J.V, u redovnoj rubrici 'Iz moje perspektive' piše o povratku dvojice vrijednih ljudi, Sabahudina Žuje i Amara Osima, u Fudbalski klub Željezničar, ocjenjujući da je na osnovu rezultat koje su postigli u prošlosti, njihov povratak pravi potez u momentu kada se treba 'vaditi kestenje iz vatre'

Samo neupućeni ne znaju da je pod ovim dvojcem FK Željezničar ostvario najkvalitetnije rezultate u svojoj poslijeratnoj istoriji, da je igrao u trećem pretkolu Lige šampiona, dva puta osvojio prvenstvo i Kup BiH.

Amar Osim je gotovo najuren iz kluba bez valjanog objašnjenja. Nezvanično u pitanju je bio previsok procenat koji je tražio od prodaje igrača, a mnogi obojici zamjeraju pretjerano finansijsko zaduženje kluba.

Nakon njihovog odlaska, klub pada u rezultatsku letargiju, razočarava armiju svojih navijača, a posjete su reducirane na stotinjak gledalaca po utakmici dok je kvalitet fudbalskih utakmica sveden na nivo koji se ne komentariše iz respekta prema fudbalskoj igri.

Dakle povratak ova dva čovjeka na čelo kluba je sada jako bitan, mnogo bitniji nego što se to može zamisliti. Osnovna zamisao je da se maksimalno iskoriste svi Željezničarovi kapaciteti zbog ostvarenja vrhunskog rezultata uz minimalizaciju prijetnji i opasnosti.

Velika prednost Željezničara je u imidžu i rejtingu koji gradi i posjeduje već godinama u fudbalskoj javnosti BiH i što je najveći mamac za mlade talente. Ukoliko mladi talenti budu dobili kvalitetnu materijalnu motivaciju klub ne mora brinuti o budućnosti.Također u Željezničaru bi rado igrali svi najkvalitetniji igrači naše lige ukoliko bi naravno dobili zadovoljavajuća primanja. Žujo i Osim znaju namaknuti novac a što je još bitnije Osim nema "promašenih" izbora, tj.Osim nikada nije doveo igrača koji je klubu više oduzeo nego dao.

Željezničar također ima stadion kao vlastitu imovinu.To nema niti jedan klub iz velikih gradova bivše Jugoslavije i taj stadion itekako može poslužiti kao osnova za hipotekarni kredit (ukoliko bi se razmatralo finansiranje na takav način). Uprava je dolaskom naznačila da ukoliko i bude donesen zakon o privatizaciji fudbalskih klubova, stadion neće biti privatizovan odnosno prodat zajedno sa klubom.

Dolaskom Žuje i Osima Željezničar je spašen jer bi naredna rezultatski neuspješna sezona klub dovela u katastrofalnu situaciju, odnosom navijača, nedostatkom sponzora pa se vrlo lako moglo desiti da doživi drugoligaški status koji bi bi prouzrokovao katastrofalno-negativne, gotovo razorne posljedice u budućnosti.

Već je dugo "u vazduhu" prijedlog o smanjenju lige na 12 klubova. U takvoj ligi, sa dosadašnjim radom i rezultatima, Željezničar ne bi mogao opstati.

Osim i Žujo su stigli u posljednji čas da "vade kestenje iz vatre". Pred njima je nimalo lagan zadatak koji treba finansijski nagraditi ukoliko ga izvrše uspješno. Pet godina Željezničar stagnira, moraju raditi sistemski, moraju osvajati titule i vratiti navijače i sponzore na Stadion Grbavica.

Svi mi koji volimo Željezničar poželimo im sreću.
Piše: J.V., Sarajevo

Text je sa "sa x"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 avg 2009, 10:53

Text na mjestu, nema sta..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 37 gostiju.