Ne znam kako je na ovom FM-u ali na starom je prvo trebalo loadat sve igrače iz Bosne pa tek onda moš uzet repku.Martex je napisao/la:Mozes, kad biras koji ces tim uzeti klines na ''national teams'' i onda uzmes Bosnu ja mislim da je tako...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Mogu li kako uzeti našu reprezentaciju?????
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Da, zaboravio sam i to napomenutiBosco je napisao/la:Ne znam kako je na ovom FM-u ali na starom je prvo trebalo loadat sve igrače iz Bosne pa tek onda moš uzet repku.Martex je napisao/la:Mozes, kad biras koji ces tim uzeti klines na ''national teams'' i onda uzmes Bosnu ja mislim da je tako...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Mogu li kako uzeti našu reprezentaciju?????

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hvala, a kako loadati sve igrače iz Bosne? ????
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja mislim da kad biras ono "database size" tu ides na custom i imas npr.load all player of nationality : Bosnian...Al nisam 100% siguran...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hvala, a kako loadati sve igrače iz Bosne? ????

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Jeste takoArsenalisation je napisao/la:Ja mislim da kad biras ono "database size" tu ides na custom i imas npr.load all player of nationality : Bosnian...Al nisam 100% siguran...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hvala, a kako loadati sve igrače iz Bosne? ????

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A gdje se bira database size? ????

Kad biraš koje ćeš lige i to.Unica_Liverpool_ je napisao/la:A gdje se bira database size? ????
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Uspio sam jutros, uzeo Srbiju da vidim reko može li nešto tako i onda vidim ono Database Size i stavio sam na Large..... I onda uspio uzeti samo ima onih nekih igrača dodatnih..... Hvala svima.....
Moze li kakav patch za BIH Ligu cijelu i reprezentaciju ali da radi ili koji je najbolji !! mislim ako postoji hehehe ne razumijem se u te patchove pm...
>>No body likes us but we dont care<<
- pintol_TM87
- Kontakt:
druze sem large ( imas u postovima prije ja postavio ima u huge database gdje bude jos vise igrača) moras da odaberes jos i iz koje zemlje zelis da ti se učita jos igrača mozes da uzmes zemalja koliko ti hočes...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uspio sam jutros, uzeo Srbiju da vidim reko može li nešto tako i onda vidim ono Database Size i stavio sam na Large..... I onda uspio uzeti samo ima onih nekih igrača dodatnih..... Hvala svima.....
nadam se da kontas sta hoču da ti kazem...pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
imas nekoliko strana prije postavljene pačeve..imaju dva ja ti preporučujem ovaj denyboy ...D€LUX je napisao/la:Moze li kakav patch za BIH Ligu cijelu i reprezentaciju ali da radi ili koji je najbolji !! mislim ako postoji hehehe ne razumijem se u te patchove pm...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- harebianconero
- Kontakt:
Namjeravam da pocnem sa nekim talijanskim timom iz zadnje lige, pa ako ima neka preporuka ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Perugia , čini mi se da su 3. liga , ako nisu i lošiji...harebianconero je napisao/la:Namjeravam da pocnem sa nekim talijanskim timom iz zadnje lige, pa ako ima neka preporuka ?
Zanimljivo igrati s njima, strasna povijest ...
- harebianconero
- Kontakt:
Jel imaju nekog poznatog igraca2343 je napisao/la:Perugia , čini mi se da su 3. liga , ako nisu i lošiji...harebianconero je napisao/la:Namjeravam da pocnem sa nekim talijanskim timom iz zadnje lige, pa ako ima neka preporuka ?
nezz sad koliko poznat može biti u tim ligama , stavit cu ti SS kasnije pa vidi ...harebianconero je napisao/la:Jel imaju nekog poznatog igraca2343 je napisao/la:Perugia , čini mi se da su 3. liga , ako nisu i lošiji...harebianconero je napisao/la:Namjeravam da pocnem sa nekim talijanskim timom iz zadnje lige, pa ako ima neka preporuka ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odbio sam ponudu Stokea
**** premiership u cetvrtoj ligi je spica 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
harebianconero je napisao/la:Jel imaju nekog poznatog igraca2343 je napisao/la:Perugia , čini mi se da su 3. liga , ako nisu i lošiji...harebianconero je napisao/la:Namjeravam da pocnem sa nekim talijanskim timom iz zadnje lige, pa ako ima neka preporuka ?

- harebianconero
- Kontakt:
Poceo sam sa Perugiom 
Imate li kakvih staraca da preporucite iz Italije, 35+ godina da bi mi lahko dosli u klub ?

Imate li kakvih staraca da preporucite iz Italije, 35+ godina da bi mi lahko dosli u klub ?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
probaj s Brazilcima i Argentincima, kod njih imas igraca da su im ocjene glava boli, a besplatni i moze se nac da netko oce doc, naravno svi oni imaju skoro 40harebianconero je napisao/la:Poceo sam sa Perugiom

- harebianconero
- Kontakt:
Joj koji S H I T !
Igram sa Perugiom i dodje mi poruka kao Safet Susic zaposlio nekog trenera za u19 i kliknem ja na Susica da vidim sta pise o njemu, kad me izbaci iz igre, error i nisam spasio
Pocecu sa nekim Engleskim nizeligasem, sta mislite sa Dover-om ??
Igram sa Perugiom i dodje mi poruka kao Safet Susic zaposlio nekog trenera za u19 i kliknem ja na Susica da vidim sta pise o njemu, kad me izbaci iz igre, error i nisam spasio

Pocecu sa nekim Engleskim nizeligasem, sta mislite sa Dover-om ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.