Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

džakailibu
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la džakailibu » 13 avg 2009, 16:28

ne moze, gdje ce onda radeljic, damjanovic, pandža i nurkovic-klupa je njihovo carstvo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 avg 2009, 18:34

Zalosno je da se Ciro bori za nekog Sharbinija koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom da zaigra za reprezentaciju iste. A Stilic koji je za Anasa izmislio nogomet, ne moze skupiti ni 10 minuta nastupa :oops:
100% sportski i krajnje opušten potpis

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 13 avg 2009, 18:37

RiNo je napisao/la:Zalosno je da se Ciro bori za nekog Sharbinija koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom da zaigra za reprezentaciju iste. A Stilic koji je za Anasa izmislio nogomet, ne moze skupiti ni 10 minuta nastupa :oops:
jasta.. neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je eurocard mastercard

starmo76
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la starmo76 » 13 avg 2009, 19:10

fabio je napisao/la:NE vidim razlog zasto ce SASA PAPAC u temi za repku ,,bezveze
zato sto je nas reprezentativac...hoces da ti nacrtamo????

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 avg 2009, 02:49

RiNo je napisao/la:Zalosno je da se Ciro bori za nekog Sharbinija koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom da zaigra za reprezentaciju iste. A Stilic koji je za Anasa izmislio nogomet, ne moze skupiti ni 10 minuta nastupa :oops:
Ako da sansu Stilicu, ovaj se pokaze to ne valja, znas ? Kako ce Ciro imati mjesta u repki za svog sina Ibru ? Ibro mora imati mjesta.

Ciro samo nama maze oci s' nekim Palestinicma tamo.......a nece da zove Mujdzu, to ce on ostaviti svom Bilicu da pozove jer to je kvalitet. A poznato je da mi od komsija samo mozemo uzeti prosjek i ispod prosjeka.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 14 avg 2009, 16:46

Ja ne znam sto neki ovde na forumu od Sase prave heroja iskrenog patriotu sto nije pogazio rijec . Pa jel kontate vi sta pisete znaci Sasa je heroj a Misimovic, Dzeko, Salihovic, Ibisivec, i ostali reprezentativci ispadose izdajice i anti patriote.

PS: Papac i Salihamidzic imaju svoje teme na forumu "Reprezentacija" a tema o standardnom reprezentativcu Ibricicu se dva puta uklanja sa foruma. Bravo za administraciju :oops:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 avg 2009, 16:57

Ja Sašu Papca vidim kao jednog interesdžiju koji je igrao za reprezentaciju dok mu je trebala da napravi privatnu karijeru ,
Kada je stekao ˝ime˝ u fudbalskom svijetu okrenuo joj je leđa , to famozno pismo i potpis mu je poslužio kao dobar alibi ..desilo se u pravo vrijeme , i tada je skuzio da se na račun toga može izvući , a da ne ispadne IZDAJICA ,
čak štovise , evo upravo ovde ga neki smatraju HEROJEM zbog toga , a on je to upravo i predvidio ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 avg 2009, 17:04

Saša je King...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 avg 2009, 19:21

travnik je napisao/la:Ja ne znam sto neki ovde na forumu od Sase prave heroja iskrenog patriotu sto nije pogazio rijec . Pa jel kontate vi sta pisete znaci Sasa je heroj a Misimovic, Dzeko, Salihovic, Ibisivec, i ostali reprezentativci ispadose izdajice i anti patriote.

PS: Papac i Salihamidzic imaju svoje teme na forumu "Reprezentacija" a tema o standardnom reprezentativcu Ibricicu se dva puta uklanja sa foruma. Bravo za administraciju :oops:

Potpisujem...
I "fabio" je dobro rekao da uopste ne treba njegova podtema medju reprezentacijom

MUFC

Post Postao/la MUFC » 15 avg 2009, 00:37

ma sta vam je ljudi ciro je majstor ! :twisted:

eto vam vaseg cire ! al obavezno skandirajte ciro majstore ..ovaj put je zasluzio , konacno je pokazao svoje lice , i da ima veoma razvijenu komunikaciju i cula , dok je stigao da telefonira s 'njegovim' vatrenim u dalekoj zemlji !

ciro majstore :evil: :evil:
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 avg 2009, 04:51

Dok Ciro poziva nekakve Sadovice,Radeljice ni u mislima mu nisu igraci tipa Torlak,Silic koju su bez obzira sto su iz nase lige puno kvalitetniji fudbaleri.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 15 avg 2009, 07:18

greuther furth fsv frankfurt 4 0...

jasmin fejzic i ante serdarusic sjedili na klupi furtha,dok je mirko hrgovic igrao 90 minuta...na drugoj strani benjamin pintol (19 god) je takodzer sjedio na klupi

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 avg 2009, 15:57

znatel igra li Bajramovic danas za Frankfurt?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 15 avg 2009, 16:05

adnan_nanda je napisao/la:znatel igra li Bajramovic danas za Frankfurt?

ima ga u sastavu ali ne igra vec je na klupi, ali kakav je zlatan majstor on ne mora ni igrati da bi bio i dalje klasa za vecinu reprezetativaca ovih stosu igrali protiv irana i po mom misljenju uvijek ima mjesta u prvoj postavi nase repke.
U ime Gospodara...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 avg 2009, 22:45

Senijad Ibričić, Danijel Subašić, Josip Skoko, Hrvoje Vejić, Ivan Strinić, Goran Rubil, Ivo Smoje i Anthony Šerić jutros su radili odvojeno od ostatka momčadi. S kondicijskim trenerom Boškom Božinovićem trenirali su na Marjanu, pokušavajući podići razinu fizičke spreme koja se, očito je već, pokazala značajnim problemom tijekom uvodnih utakmica ove sezone.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 18 avg 2009, 00:03

koji ovo levati kupise radeljica..ccc..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 avg 2009, 00:58

jocker123 je napisao/la:koji ovo levati kupise radeljica..ccc..
:lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 01:15

Eto vise nema potrebe da ga Ciro zove,nasli su mu klub,prodo se i dovidjenja 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 avg 2009, 01:24

upravo tako... eh sad me strah koga ce zovnut protiv armenije,kome sad treba klub...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 18 avg 2009, 12:27

miky_hz je napisao/la:
Eto vise nema potrebe da ga Ciro zove,nasli su mu klub,prodo se i dovidjenja 8-)
Upravo tako...misija je završena i uspješna. Povraća mi se na ovo šta se radi :x :evil:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 21 gost.