Nije Smajić kriv za golove. Labus je krivac za prvi gol, kada mu je lopta izmigoljila, nakon šuta glavom Haskića, i ušla u mrežu. Golman koji je zamjenio Labusa, sasvim korektno branio.Gradacac je napisao/la:Ej moj Smajicu evo molim te ko sugradana i prijatelja ovako javno daj molim te daj otkaz u zvijezdi i idi nesto drugo radi.Molim te ko Boga.Ti si meni drag mojs si jbg, gradanin grada Gradacca ali drug moj nije ba za tebe fudbal.Znas ono ne pada kruska ispod jabuke, eh kod tebe je bas takva situacija da ti si ti ta kruska ispod jabuke... Molim te otidi olaksaj nam svima.Drug moj, kada igrate kuci i kada si ti na golu, bilo koja ekipa da igra sa nama i krene preko pola centra ja ne smijem vise ni gledati jer ne daj Boze neko ce ti sutnuti sa 30-40 metara primit ces go.Labus je jako dobar, ali i najveci padnu, a kod Smaje je to svakodnevnica.Ili Samjicu shvati to kao posao i kao nesto sto volis i radis i zaradujes DOBRU SFOTU NOVCA eh onda budi odgovoran za to sto te placaju, budi fin covjek u "firmi"... Pozdrav
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nema potrebe se raspravljati sa pojedincima koji su sa brda sišli i misle da su sarajlije, pogotovo sa ovom romom. On da je neki navijač sarajeva i nick bi mu bio u vezi sarajeva a ne roma koja nema veze sa sarajevom. Mi da smo vodili i tri razlike mi bi izgubili, jer sarajevo izgleda nije smjelo izgubiti. Ali nema veze, barem neka svi znaju da zvijezdu ne mogu tako lako pobijediti i da ne mogu unaprijed upisat tri boda. Okrenimo se mi narednoj utakmici i akobogda da dobijemo kozaru i učvrstimo se u sredini tabele.
Durg moj hoces reci da je Smajic odlicno branio? ? ? ? Slazem se ja za Labusa, ali i najveci padnu.Vidio sam to kada je ispustio loptu.Smajic je najlosiji golman u premijer ligi BiH.Ne znam za tebe ali ja imam oci.Ti eto drug otidi ko sto nas svijet kaze rasčerečise na go bolje ces od njega braniti.Mislim da je red da se nade jos jedn golman kvalitetan da mu Labus bude zamjena, ali Labus ide na polusezoni, mislim da je tako ugovor potpisan?avlami97 je napisao/la:Nije Smajić kriv za golove. Labus je krivac za prvi gol, kada mu je lopta izmigoljila, nakon šuta glavom Haskića, i ušla u mrežu. Golman koji je zamjenio Labusa, sasvim korektno branio.Gradacac je napisao/la:Ej moj Smajicu evo molim te ko sugradana i prijatelja ovako javno daj molim te daj otkaz u zvijezdi i idi nesto drugo radi.Molim te ko Boga.Ti si meni drag mojs si jbg, gradanin grada Gradacca ali drug moj nije ba za tebe fudbal.Znas ono ne pada kruska ispod jabuke, eh kod tebe je bas takva situacija da ti si ti ta kruska ispod jabuke... Molim te otidi olaksaj nam svima.Drug moj, kada igrate kuci i kada si ti na golu, bilo koja ekipa da igra sa nama i krene preko pola centra ja ne smijem vise ni gledati jer ne daj Boze neko ce ti sutnuti sa 30-40 metara primit ces go.Labus je jako dobar, ali i najveci padnu, a kod Smaje je to svakodnevnica.Ili Samjicu shvati to kao posao i kao nesto sto volis i radis i zaradujes DOBRU SFOTU NOVCA eh onda budi odgovoran za to sto te placaju, budi fin covjek u "firmi"... Pozdrav
e ovako..prvo da vam cestitam na dobro odigranoj utakmici..da ste pobjedili bilo bi potpuno zasluzeno ,al imate te stvarno lose golmane...ja sam i na temi svog kluba napisao da me nebi cudilo da pobjedite jer ste stvarno ekipe koja u ovom trenutku ne odg FK Sarajevu..imate mlade ,brze igrace koji su zeljni dokazivanja i koji su nam pravili dosta problema...
eh sto se tice sudzenja...bilo je klasicno sudzenje u korist domacina na nasim terenima...tu prvenstveno mislim na ona obostrana guranja koje je dosudzivao u nasu korist,kao i neke prekrsaje koji to nisu bili al ih je svirao..takodzer bilo je nekih sumnjivih ofsajda ,a za onaj vas gol koji je ponsiten vam nmg 100 posto nista reci jer nisam dobor vidjeo.
al takvu sudzenje se desava mom klubu gdje god da gostuje...od nepostojecih ofsajda do ponistavanja golova..tako da me nista ne cudi ...
da su vam golmani bar malo prisebniji bili vi bi 3 boda glat uzeli..
ugl ono sto sam vidjeo od Zvijezde je odlicno i zelim vam svu srecu u nastavku lige i nadam se vasem nastupu u evropi u sto skorije vrijeme jer to zasluzujete...

eh sto se tice sudzenja...bilo je klasicno sudzenje u korist domacina na nasim terenima...tu prvenstveno mislim na ona obostrana guranja koje je dosudzivao u nasu korist,kao i neke prekrsaje koji to nisu bili al ih je svirao..takodzer bilo je nekih sumnjivih ofsajda ,a za onaj vas gol koji je ponsiten vam nmg 100 posto nista reci jer nisam dobor vidjeo.
al takvu sudzenje se desava mom klubu gdje god da gostuje...od nepostojecih ofsajda do ponistavanja golova..tako da me nista ne cudi ...

ugl ono sto sam vidjeo od Zvijezde je odlicno i zelim vam svu srecu u nastavku lige i nadam se vasem nastupu u evropi u sto skorije vrijeme jer to zasluzujete...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
lijepo si sve napiso i hvala ti.i kad bolje razmislim sami smo krivi.pises u svom postu da je sudenje bilo klasicno u korist domacina,sve je to u redu al nas hebe sto mi i neznamo sta je klasicno domacinsko sudenje odkad smo usli u pl.primjer cist je skoro mi vodimo 4-1 protiv slavije kod kuce a pilav se sturi otimajuci .mislim da zvijezda nema podrsku ljudi u crnom i savezu zato sto je sve po ps-u kod nas nema stela niti mita sudijama ko sto radi 90% ekipa u pl.krivo mi je sto nas je sarajevo na takav nacin pogotovo sto za sarajevo navijam cak kad je zvijezda kuburila po trecim ligama.sve u svemu sretno samo bi volio da vam i mi otmemo sa ovakvim sudenjem na proljece i to kad vam bodovi budu prijeko potrebnimma_hz je napisao/la:e ovako..prvo da vam cestitam na dobro odigranoj utakmici..da ste pobjedili bilo bi potpuno zasluzeno ,al imate te stvarno lose golmane...ja sam i na temi svog kluba napisao da me nebi cudilo da pobjedite jer ste stvarno ekipe koja u ovom trenutku ne odg FK Sarajevu..imate mlade ,brze igrace koji su zeljni dokazivanja i koji su nam pravili dosta problema...
al takvu sudzenje se desava mom klubu gdje god da gostuje...od nepostojecih ofsajda do ponistavanja golova..tako da me nista ne cudi ...![]()
ugl ono sto sam vidjeo od Zvijezde je odlicno i zelim vam svu srecu u nastavku lige i nadam se vasem nastupu u evropi u sto skorije vrijeme jer to zasluzujete...![]()

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Blagoje Bratić
Zvijezda ima finu ekipu,neće vazda pitarima ni sudije pomagat,evo već u srijedu pa u subotu ćemo vidjet kako će odigrati,a što se tiče svaki navijač Zvijezde treba biti ponosan na svoj klub,tradiciju i istoriju istog za razliku od pitara svi dobro znamo kako su i na koji način nastali,tako da su oni zadnje osobe u fudbalu da mogu kome držat prodike. 

Ko je gledao utakmicu Široki -Zrinjski mogao je vidjeti kako se brani stečena prednost od jednog gola.Sanse koje je imao Široki,da je Zvijezda bila umjesto Zrinjskog, najmanje bi dva gola oba nasa golmana primila posebno Smajić.Ljudi su ginuli u odbrani i znali zaustaviti sve napade Širokog zahvaljujući sjajnoj taktici Slavena Muse.Ako preslikamo jučerašnju utakmicu Zvijezde i Sarajeva jasno se može zaključiti da je Jovićeva taktika nakon 2-0 bila katastrofalna,da su nam golmani nula,p.s. Smajić te da na tako nesto ako dodamo onakvo sudjenje poraz je bio neminovan.Zaključak,koliko su nam sudije krive nista manje i mi smo sebi sami krivi.
Što se tiče prvaka po prikazanom do sada Široki i Željoi zaslužuju tu utrku.Za ispadanje Slavija i Travnik.Ostale ekipe su sve izjednačene i sam plasman na tabeli će ovisiti o nečem što nema veze sa fudbalom.
nadam se da je jovicu poslije ove utakmice sve puno jasnije.sam je rekao da nije zadovoljan izmjenama to znaci nadam se da mu je jasnije kome ce dati kartu u jednom pravcu i vjerujem da je doslo vrijeme da se napokon dovedu ciljana pojacanja.molim nurdu da se ne mijesa u dovodenje igraca i da sve prepusti jovicu.masic i hasic na transfer listu veznjaka kao masic ima cak i u drugoj ligi.matko mesi i ristic moraju dobiti jos jednog kvalitetnog kolegu u napadu i onda bi se svi vise trudili .velika vjerovatnoca je da ce i gavaric otici jer ima ugovor do zime ali otom potomzvjezdas je napisao/la:Ko je gledao utakmicu Široki -Zrinjski mogao je vidjeti kako se brani stečena prednost od jednog gola.Sanse koje je imao Široki,da je Zvijezda bila umjesto Zrinjskog, najmanje bi dva gola oba nasa golmana primila posebno Smajić.Ljudi su ginuli u odbrani i znali zaustaviti sve napade Širokog zahvaljujući sjajnoj taktici Slavena Muse.Ako preslikamo jučerašnju utakmicu Zvijezde i Sarajeva jasno se može zaključiti da je Jovićeva taktika nakon 2-0 bila katastrofalna,da su nam golmani nula,p.s. Smajić te da na tako nesto ako dodamo onakvo sudjenje poraz je bio neminovan.Zaključak,koliko su nam sudije krive nista manje i mi smo sebi sami krivi.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ti nisi svjestan kako se omaložavaš a i svoj veliki klub. Ti našao poredit jedan mali BH gradić koji ima klub od 1922 godine sa vašom metropolom i klubom koji postoji od, kada ono vi nastadošte mislim 1945 godineaS_Roma je napisao/la:husein veličanstveni je napisao/la:Ne pada mi napamet da gledam gluposti. Izgleda u tvojoj glavi nema ni 10 grama mozga. Nađi sebi šta interesantno na temi sarajeva i tamo piši. Ja dok sam gledao sarajevo na koševu prije dvadesetak i više godine ti nisi bio ni rođen. Zato uživaj u ovoj svojoj pobjedi i čekaj novi debakl za koji dan. A ako te interesuju moje analize vrati nekoliko postova unazad i čitaj pa onda piši nešto o meni. A sad balavac jedan nađi sebi nešto i cuclaj. Izgleda da si opterećen zvijezdom čim stalno ovu temu posjećuješ. Ti si izgleda jedan mali navijač koji želi postati veliki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ee tugo moja ...
Ovo sam samo komentarisao na ovoj temi, JER SI MENE PROZVAO (gdje je onaj navijac njanjeva koje je govorio da cemo 5 komada primiti) zato sam se nadovezao na tvoje to sto si pisao, a tebi ako je Sarajevo krivo, sto vas golman nema ruke, onda idi prati nesto drugo, fudbal za tebe nije.
I da ps mali: Naravno da si Sarajevo pratio ako tako kazes, jer samo se veliki klubovi prate

Dragon Town
- admir_ze1982
- Kontakt:
Huseine, strasan komentar, i apsolutno se slazem sa tobom...
Ne samo glede Sarajeva, nego i jos par klubova koji ocito jos zive na lovorikama stare slave i kojima je vecinom od kluba ostalo samo ime...
Pri tome da ne ispadne da sam anti-sarajlija, smatram da klubovi poput u prvom redu mog Celika, pa potom Slobode i Veleza ali i Sarajeva, itekako , nisu ni blijeda sjena klubova koji su nekada predstavljali ono najbolje sto je BH nogomet imao. Realno u svim tim klubovima odreda se radi kampanjski, prodaje se magla a ono sto se desava ove godine Tuzlanskom sportu uopce a samim tim i FK Sloboda, samo je na neki nacin slika onog sto ce da se desi i Velezu, Celiku a i Sarajevu...jednostavno u upravama i organima tih klubova je najmanje sportista i sposobnih ljudi i sve je vise onih koji srozavaju ime, rejting i sve vezano z anavedene klubove.
Po meni jedini klub koji je nekad nesto znacio u Yu okvirima a koji sada na neki nacin pokusava da oprava rejting je Zeljeznicar, iako su meni licno ne bas dragi to je realnost.
Sto se tice Zvijezde i Gradacca, zelim vam svako dobro, pitomi ljudi, zdrava sportska sredina i najbolji trener u BiH su i garancija pozitivnih desavanja u buducnosti...pozz
Ne samo glede Sarajeva, nego i jos par klubova koji ocito jos zive na lovorikama stare slave i kojima je vecinom od kluba ostalo samo ime...
Pri tome da ne ispadne da sam anti-sarajlija, smatram da klubovi poput u prvom redu mog Celika, pa potom Slobode i Veleza ali i Sarajeva, itekako , nisu ni blijeda sjena klubova koji su nekada predstavljali ono najbolje sto je BH nogomet imao. Realno u svim tim klubovima odreda se radi kampanjski, prodaje se magla a ono sto se desava ove godine Tuzlanskom sportu uopce a samim tim i FK Sloboda, samo je na neki nacin slika onog sto ce da se desi i Velezu, Celiku a i Sarajevu...jednostavno u upravama i organima tih klubova je najmanje sportista i sposobnih ljudi i sve je vise onih koji srozavaju ime, rejting i sve vezano z anavedene klubove.
Po meni jedini klub koji je nekad nesto znacio u Yu okvirima a koji sada na neki nacin pokusava da oprava rejting je Zeljeznicar, iako su meni licno ne bas dragi to je realnost.
Sto se tice Zvijezde i Gradacca, zelim vam svako dobro, pitomi ljudi, zdrava sportska sredina i najbolji trener u BiH su i garancija pozitivnih desavanja u buducnosti...pozz
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
jooj sta smo mi prosuli bodova majko mila kad mi samo naumpadne prijedor celik siroko gosk velez zeljo sarajevo pa brat bratu makar smo jos pet bodova trebali imat

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ljudi sta ima za ovog novog sponzora????kako cujem jos nista nije sigurno
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Ljudi isto tako sam nacuo da bi se mogao Savici vratiti, zna li ko sta o tome ? ?
cisto sumnjamGradacac je napisao/la:Ljudi isto tako sam nacuo da bi se mogao Savici vratiti, zna li ko sta o tome ? ?
Bijelo-crvena polja zvijezdina
o imenima je rano govoriti samo se zna da ce ovaj prelazni rok biti jedan od boljih odkad smo u premijer ligi.nece biti puno ali ce biti kvalitetnoGradacac je napisao/la:Ljudi isto tako sam nacuo da bi se mogao Savici vratiti, zna li ko sta o tome ? ?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ne vjerujem, on je izabrao svoj put a to nije Zvijezda.Gradacac je napisao/la:Ljudi isto tako sam nacuo da bi se mogao Savici vratiti, zna li ko sta o tome ? ?
Dragon Town
savic ce izgleda u slavijuzmaj_Bosne je napisao/la:ne vjerujem, on je izabrao svoj put a to nije Zvijezda.Gradacac je napisao/la:Ljudi isto tako sam nacuo da bi se mogao Savici vratiti, zna li ko sta o tome ? ?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ljudi moji jeste3 gledali sada "Ofsajda" za 3:2 zvijezde.....jaooo tek sada sam ljut ali bas ljut.Stid vas i sram bilo, ako ste jacina o kojoj govorite puste sudije nek rade kako treba i sta treba....jaoooo majko mila ovo nigdje nisam vidio.........
Ja sam za opciju da se dovede manje igraca ali kvalitetnijih...Treba nam sreda podhitno,Hamza ne moze vise....Prica Savicev otac da bi se mogao vratiti vamo, a sad cemo vidjeti sta kako....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.