Kakvi likovi majko dragaSarajlijc@ je napisao/la:To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbijaSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kakvi likovi majko dragaSarajlijc@ je napisao/la:To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbijaSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()
![]()
Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i RealaNail for Real je napisao/la:Kakvi likovi majko dragaSarajlijc@ je napisao/la:To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbijaSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()
![]()
. Sad ispade da je duel starackih ekipa atraktivniji od madafaka Reala i Valencie
.
Ovo vazi i za tebe...Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
ovde neki ocigledno ne znaju sta znaci ATRAKTIVAN
brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
Za ovo se slažem.Reuf je napisao/la:brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
htio ti ili ne za sve se sloziti moras, a da je prljaviji naravno pa jel derbi ili nije ?Saurman je napisao/la:Za ovo se slažem.Reuf je napisao/la:brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
ja mislim da si ovo slucajno napiso, potkralo ti se 100%LBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda)
BVB jeste bolji od tih ekipaZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da si ovo slucajno napiso, potkralo ti se 100%LBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda)
a nema teorije da je BVB bolji od Chelsea i Arsenala, pa ni Juventusa
tebi city spada u top 6 i BVB, vi fanovi španske lige stvarno me nekad brineteLBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.