Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 nov 2011, 12:58

Aham..
Pa nebi ja rekao da ga se uopce previse kritikuje,od toliko forumasa ne mozes naci 5 da su napisali da nas je Ibisevic kostao ispadanja..[/quote]
mrsko mi se vracat na starije postove alll evo ti ovaj bimbrlica kao primjer ..ii mislio sam uopsteno ne samo o ljudima na forumu ...jer postoji zivot i izvan foruma ...mene je bilo sramota kad sam citao neke komentare na njegovoj stranici na faceu ...bilo me je jednostavno sramota cuti one uvrede ljudi s kojim se ja druzim ...znaci mislio sam na citavu BiH ne samo na forumase...mada ima takvih slucajeva i ovdje :oops:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 nov 2011, 23:52

Ma neznam samo ona lopta mi je isla direktno prema licu na jugu. Kako je sve bilo do usijanja napeto, da je Vedo legenda to postigao kakvo bi to veselje bilo. Zgrada iza nas bi gorila, cinimi se i srusila da se mreza zatresla. Ovako nikada ama bas nikada necemo znati sta bi se desilo da je postigao taj gol. Ostali smo uskraceni za one jednostavne golove sa Grbavice i prosto ne mogu da vjerujem da je to bio on. Svi golovi na jednu stranu ali ovaj nam je bio najbitniji. Da kazem da je njemu najteze - ma ni on nije bitan. Bosni i nama i njima i svima je trebao taj gol. Nadam se da ce ga Vedo dati u Lisabonu.

p.s. Ako ispadnemo tijesno - mi mozemo i hocemo oprostiti sve, ali zbog ovog promasaja ostali bi tuzni. ponosni ali ipak tuzni....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 nov 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 00:01

Saurman je napisao/la:
Staviti Raula i Inzagija u istu rečenicu sa Ibiševićem po bilom kojem osnovu je svetogrđe.Nadam se da sam bio jasan.
Tako je, za Vedu zna i nena iz Lukomira,dok bi za Raula i Inzagija prvo upitala cija su to djeca.
Jasta je nego haram spominjati ove cafire kraj Vede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 14 nov 2011, 16:10

" onclick="window.open(this.href);return false; :o predobar video
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 14 nov 2011, 16:31

Na Vedada se nikada neću naljutiti, jer nas je mnogo puta izvlačio kada nam je to najviše trebalo (Albanija, Rumunija, Estonija ..) i ovo je naš znak zahvalnosti!? Tako je i većina navijača psovalo i Džeki protiv Francuske kada je promašio zicer, a nakon toga postigao eurogol. Jednostavno smo takav, dvoličan narod. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 nov 2011, 17:07

ma joj ako ispadnemo sutra, tek ce se onda napasti vedo :mrgreen: prosle godine cist go odbranio, sad ofulao pobjedu.. tesko njemu sutra navecer ako ispadnemo, zato vedo sutra zabija za pobjedu :D !!!
ser del barça es el millor que hi ha !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 nov 2011, 17:14

bimbrlica je napisao/la:Koliko su veliki Vedini promasaji vidjet ce se tek u Lisabonu.Mislim da je on promasio Euro u Zenici.
Pa fulili su i Postiga i Ronaldo....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 14 nov 2011, 20:36

Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoce zabit Vedoooo, joooj nano naniceeeeee ... 8-)

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 20:43

mokhe je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:VEDO=RAUL=INZAGHI
Da je Vedi imati karijeru kao jedan od ovih igraca, s naglaskom na ovog prvog. Zaista ne znam kakve slicnosti imaju njih trojica, amabas nikakve.
RAUL - najbolji strijelac LP-a, i stavljas ga u negativan kontekst... nigdje veze!
Inzaghi - jedan od najboljih strijelaca, ne znam kakvih on zajednickih osobina ima s Vedom :o ..
Cuj, kakve slicnosti imaju?! O, majko draga... :o :o :o
Pa haman su isti tip napadaca, kileri iz sesneasterca koji se fantasticno krecu i postavljaju.
Izvini, al moram ti rec, cini mi se da nemas pojma o fudbalu al isto tako slabo kapiras. Nije ovo bilo poredjenje
u tome ko je prvi strijelac cega i kol'ko ko ima titula, vec je VEDO=RAUL=INZAGHI trebalo da znači da su jako, jako, jako slični fudbaleri (po načinu igre!!!).
Nekom se sve mora nacrtat... :evil:
Ma isti ba ,Raulu trebaju dvije šanse za gol ,Pipu jedna ,a Vedu pet ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 nov 2011, 19:57

Cartman je napisao/la:Nije imao srece, ali kad sam vidio broj 14 na ledjima, znao sam da ce promasit. Dzeko bi dao gol. Pa vjerovatno i ovakav Muslimovic. Ibisevic ne podnosi pritisak vezan sa repku. To je dokazao jos jednom. Steta.
Znas sta? Da si sad ispred mene, hrakno bi te direkt medju oci :x

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 15 nov 2011, 19:59

Ibišević je jedna velika kraljina koja gine na terenu za BiH :!: :!: :!:
ŠVRLJ

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 15 nov 2011, 20:08

Bilal je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nije imao srece, ali kad sam vidio broj 14 na ledjima, znao sam da ce promasit. Dzeko bi dao gol. Pa vjerovatno i ovakav Muslimovic. Ibisevic ne podnosi pritisak vezan sa repku. To je dokazao jos jednom. Steta.
Znas sta? Da si sad ispred mene, hrakno bi te direkt medju oci :x
Pusti Curtu, standardni provokator i pljuvator ;)

Vedo sretno veceras! Zalaganjem do pobjede :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 17:55

Link za utakmicu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 17:59

Principatus je napisao/la:Link za utakmicu?
na sopcastu kanal 79509, bolju sliku neces naci.
...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 18:08

Stvarno dobra slika, hvala. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2011, 18:16

Hebote, koji driblinzi Seje, mislim da je vec 3-4 puta nekomem loptu provukao kroz noge. Vedo takodje borben, i sa dobrom kontrolom lopte.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 18:18

Da, sto se tice same igre mozemo biti zadovoljni. Jos samo da sta ubace naprijed.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 18:20

ma povalja im salihovic odbranu, bas mi je drago :)
...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2011, 18:21

Ima li neko link?Ajde copy ,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2011, 18:21

Vedo im'o jednu odličnu priliku (mislim da je bio čak u offsideu), al' je puc'o glavom preko gola. Mog'o je komotno spustiti loptu nekome u sredini (možda je čak tamo bio i Sejo, nisam bio siguran). No, mora se priznati da se bori i da trči. Vjerujem da na kraju može doći do gola.

Sejo je nešto meljao u 2 dobre situacije. Namještao se dugo na lijevu nogu, a to su iskoristili HSV-ovci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ASD, forgempp i 10 gostiju.