al hajd dosta i bod

Trebao je i vas igrac dobiti crveni karton.Barney Stinson je napisao/la:Samo u nasem nogometu igrač koji srusi suparnickog igrača a da je prekid prolazi bez zutog a kamli da dobije crveni..
Igra naša tuzna počevši od Ivankovića, Roskama, Zakarića pa do Dioga..
Kavgu je započeo Ješe.Sarajlijc@ je napisao/la:Trebao je i vas igrac dobiti crveni karton.Barney Stinson je napisao/la:Samo u nasem nogometu igrač koji srusi suparnickog igrača a da je prekid prolazi bez zutog a kamli da dobije crveni..
Igra naša tuzna počevši od Ivankovića, Roskama, Zakarića pa do Dioga..
Mislim da je sve jasno sto se utakmice tice, tko je gledao, spasen bod, al ubjedljivo zasluzena sva tri.Buu je napisao/la:Opet vam Wagner spasava dupe u zadnjim minutama
Do utakmice Zrinjski-Željo i jedni i drugi imaju 3 kući i jednu u gostima, tako da će ostati razlika od 8 bodova do tada, bar po mom mišljenju Zrinjski ne može do titule..Grdan je napisao/la: A Zrinjski nije konkurent,imaju 3 domaće utakmice za redom.
Ja navijam za Široki u premijer ligi,samo govorim da je i Zrinjski kandidat za naslovBuu je napisao/la:Jesu li ovo bili navijaci Zrinjskog ?
Naravno da je prosuo tri boda, to da je trebao biti konkretniji u napadu, svakako, to je lose u zavrsnici izgledalo, to svi vide, ali Široki je za klasu bolji od one ekipe Zrinjskog, vidi se u svakom konktaktu lopte, svakom napadu, svakom duelu igraca, ti ako to ne vidis il nisi realan ili nisi gledao cijelu utakmicu.Bianconeri1988 je napisao/la:Rani gol Zrinjskog je uticao na to da se sad govori da je Široki prosuo 3 boda, ali realno remi je najrealniji barem po igri, Zrinjski taktički čuvao rezultat i pametno se branio, Široki napadao jalovo imao dvije akcije kako treba i ono sve ostalo iz nekih prekida.
Malo je sudija šiljio i za Zrinjski, a ponekad i za Široki.
Sve u svemu realan rezultat na kraju.
To je činjenica ,samo ovi pusti "realni objektivni forumaši" neće da to priznajuzvjezdas je napisao/la:Ako bi me neko pitao koji je najbolji klub u BiH rekao bih da je Široki.Imaju sjajnu ekipu,sjajnog trenera,sjajan stadion,zapravo su ekipa koja igra najljepsi nogomet u zemlji.Sve ekipe su tu negdje,nijanse.Zaslužujete titulu jesenjeg prvaka i ako tako ostane i prvaka BiH.Milina mi je gledat vasu igru,svaka čast.
Nemoj odmah generalizirati.. Po igračkom kadru zna se da su 4 najjača tima: Željo, Borac,Široki, Sarajevo (ne nužno tim redom), odmah iza su Olimpic i Zrinjski i baš je super da je i tabela to pokazala.felix123 je napisao/la: To je činjenica ,samo ovi pusti "realni objektivni forumaši" neće da to priznaju
Samo nikako u Europi da nsam se otvori ,da smo onda prosli Austriju ,sljedeci protivnik bi bio Ruch koji je itekako prolazan a onda ko zna gdje bi se zaustavili
Ove godine u Europi katastrofa ,a da je Baka osto isto bi mozda daleko dogurali
Sve te neke sitinice koje odlucuju ostanak u Europi godinama ne idu na naš mlin ,kao npr.Želji ili Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.