@ elegant: ne mora ni izgubiti, moze i nerijeseno iako je pozeljno to prvo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neka bolan, nema veze, ovako je i bolje. Zrinjski bi se ovom pobjedom također uključio u borbu za sami vrh, tako da su sada u finom zaostatku a uz to Široki nije slavionime_tm87 je napisao/la:A jbte kad zabiju u 92. nista mi mrze nema, tako su i nama
ne smijem na to ni pomisljat ali ovaki bodovi sirokog ko protiv nas i zrinjskog donose titule nadam se da nece na kraju biti tako...ali kod gola sirokog znaci faul za siroki na polovini sirokog frajer je izveo faul sa centra skoro sa polovine zrinjskog...nime_tm87 je napisao/la:A jbte kad zabiju u 92. nista mi mrze nema, tako su i nama
ajvardedo je napisao/la:dobar ovaj Zrinjski....sad mi je jasno zašto vam je sudija morao navlačiti bod protiv njih na Grbavici!!
Pratimo ih u stopu1921 je napisao/la:Real Madrid - Rayo Vallecano 6:2
Espanyol - Real Madrid 0:4
Real Madrid - Real Betis 4:1
Málaga - Real Madrid 0:4
Real Madrid - Villarreal 3:0
R. Sociedad - Real Madrid 0:1
Real Madrid - Osasuna 7:1
Valencia - Real Madrid 2:3
FK Željezničar - NK Zvijezda 1:0
FK Borac - FK Željezničar 0:3
FK Željezničar - FK Sloboda 4:0
GOŠK - FK Željezničar 0:1
FK Željezničar - FK Velež 4:1
FK Slavija - FK Željezničar 1:5
FK Željezničar - FK Sarajevo 1:0
FK Kozara - FK Željezničar 0:2
Mi i Madrid
i ja sam to primjetio,pa uzeo je najmanje 20 metara :S19TM87 je napisao/la:ne smijem na to ni pomisljat ali ovaki bodovi sirokog ko protiv nas i zrinjskog donose titule nadam se da nece na kraju biti tako...ali kod gola sirokog znaci faul za siroki na polovini sirokog frajer je izveo faul sa centra skoro sa polovine zrinjskog...nime_tm87 je napisao/la:A jbte kad zabiju u 92. nista mi mrze nema, tako su i nama
19TM87 je napisao/la:ne smijem na to ni pomisljat ali ovaki bodovi sirokog ko protiv nas i zrinjskog donose titule nadam se da nece na kraju biti tako...ali kod gola sirokog znaci faul za siroki na polovini sirokog frajer je izveo faul sa centra skoro sa polovine zrinjskog...nime_tm87 je napisao/la:A jbte kad zabiju u 92. nista mi mrze nema, tako su i nama
kad vratite ona dva ukradena boda Zrinjskom na Šugavici onda pričajte o nekakvoj krađi....kako ono bi? povede Zrinjski,penal za Čmelju i crveni za igrača Zrinjskog.avlami97 je napisao/la: Ne skoro, nego sa polovine koja pripada Zrinjskom. Ljudi pomjerili loptu za najmanje 20 metara prema naprijed. Al' šta ćeš?
ajvardedo je napisao/la:kad vratite ona dva ukradena boda Zrinjskom na Šugavici onda pričajte o nekakvoj krađi....kako ono bi? povede Zrinjski,penal za Čmelju i crveni za igrača Zrinjskog.avlami97 je napisao/la: Ne skoro, nego sa polovine koja pripada Zrinjskom. Ljudi pomjerili loptu za najmanje 20 metara prema naprijed. Al' šta ćeš?
nisi ti dobar nikakozlaya_tm87 je napisao/la: Sta ti je hajvanu, Zeljo je u toj utakmici 3:0 vodio i od gotovog napravio veresiju.. Dodji sebi i ne rise
U 13:00, imamo ljepu prednost 2:0, dadnemo im jos jedan i kraj price.pintol_TM87 je napisao/la:Stvari idu odlično![]()
U koliko se igra tekma na Bilinom?
To ti niko ne zna osim Amara vjerovatno ce biti ovako "odokotivno" 2 tonbe igraca...zadnji vezni i stoper ili desni bek ...Elegant je napisao/la:U 13:00, imamo ljepu prednost 2:0, dadnemo im jos jedan i kraj price.pintol_TM87 je napisao/la:Stvari idu odlično![]()
U koliko se igra tekma na Bilinom?
P.S. Ima li neko nekih informacija hoce li biti pojacanja za vrijeme zimske pauze ?
15 sine utakmica bez poraza(liga + kup) a ne 11xxl basket je napisao/la:najveci niz pobjeda sezona 2000 2001 9 zaredom
najveci niz bez poraza sezone 2002 2003 20 utakmica bez poraza (kako ovo dostic tek smo na 11)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.