FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 nov 2011, 22:59

dobro ona utakmica protiv Reala moze proci i nije igro 2-3 mjeseca, al odigro je bar 5 utakmica u kojima nista nije pokazo, pa i Fabregas je doso tek ove sezone, pa opet nije tako katastrofalan, vec suprotno, uz Messia najbolji..
za 30 miliona mogli smo dobiti 30 miliona igraca koji nista na terenu nece uraditi...
i ovo ozbiljno mislim...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 nov 2011, 03:31

slika
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 nov 2011, 09:41

Blizi se el clasico...Ocekujem pobjedu Barce s dva,tri gola razlike i preuzimanje prvog mjesta na tabeli... 8-)...

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 20 nov 2011, 13:09

Ubijte nogama pogan iz toaleta !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 21 nov 2011, 17:00

enobarca je napisao/la:Blizi se el clasico...Ocekujem pobjedu Barce s dva,tri gola razlike i preuzimanje prvog mjesta na tabeli... 8-)...
tesko. prvi put kazem da je real blagi favorit. Da se igra na Camp Nou,sigurno 1 , ali na Bernabeu tesko do pobjede.Real je napokon dobio "dimenziju" da moze igrat malo ofanzivnije s Barcelonom,ako je to ikako moguce dok je na klupi Special Five.al ipak, Barca je Barce , samo ne treba dozvolit poraz i odvajanje Reala na +6

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2011, 23:17

Reuf je napisao/la:Ubijte nogama pogan iz toaleta !
Promasio si temu. Mi smo mesari.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 nov 2011, 00:40

Sutra protiv Milana bez Inieste i Alvesa, bice tesko. Remijem bi bio zadovoljan, dovoljno za ovjeru prvog mjesta u grupi.
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 nov 2011, 19:43

Barcelone:Valdes, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Thiago, Cesc, Villa i Messi.
____________________________________________________________________________________
Milana: Abbiati, Nesta, Zambrotta, Abate, Thiago Silva, Van Bommel, Sedorf, Aquilani, Boateng, Ibrahimović i Robinho.

Jedino sto me malo iznenado izostanak sancheza,nadam se da ce dobiti priliku.

Idemo po pobjedu !

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 nov 2011, 19:49

ne znam sta da kazem na ovaj sastav, Puyol pored Maxvela igra desnog, Keita zadnji vezni...nemam rijeci...
al dobro bio bi zadovoljan i sa remijem, sto nam donosi prvo mjesto, a iznad svega ocekujem dobru igru, a rezultat je manje vise...sto se mene licno tice mozemo i drugi zavrsiti u grupi...samo zelim da dobro igramo...

Manchester United ce vjerovatno zavrsiti drugi u grupi, a ne bih zelio da igramo sa njima odma na pocetku, odnosno postojala bi sansa da njih dobijemo u osmini finala, to nikako ne bih zelio...

uglavnom dobra igra a za rezultat me zaboli neka stvar...

sretno momcima...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2011, 20:05

Pa Puyol je i prije (čak prije Rijkaarda i Guardiole) znao odigrati na desnom beku. Iako nema više tu brzinu, i dalje je majstor u postavljanju, čitanju protivnika, a o njegovoj fizičkoj spremi ne moramo ni govoriti. :D

Helem, vjerujem da će ovo više biti prijateljski susret (ubio se za under kartona). :mrgreen: Obje ekipe su zadovoljne sa neriješenim rezultatom i tako će obezbijediti (mada već jesu, samo ne matematički) prolaz dalje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 23 nov 2011, 20:07

zašto ne igra iniesta?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 nov 2011, 20:15

Monolog je napisao/la:Pa Puyol je i prije (čak prije Rijkaarda i Guardiole) znao odigrati na desnom beku. Iako nema više tu brzinu, i dalje je majstor u postavljanju, čitanju protivnika, a o njegovoj fizičkoj spremi ne moramo ni govoriti. :D

Helem, vjerujem da će ovo više biti prijateljski susret (ubio se za under kartona). :mrgreen: Obje ekipe su zadovoljne sa neriješenim rezultatom i tako će obezbijediti (mada već jesu, samo ne matematički) prolaz dalje.
i ja mislim da ce ovo biti poluprijateljska utakmica, x ko munara, puyol je poceo karijeru i dugo igrao kao desni bek, steta samo sto alexisa nema od prve minute da vidimo u jakoj utakmii sta zna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 nov 2011, 20:34

sto se Puyola tice vise sam mislio na ofanzivne zadatke, jer u defanzivi je savrsen, to je vec poznato.
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 nov 2011, 20:42

ZELJO DO GROBA je napisao/la:sto se Puyola tice vise sam mislio na ofanzivne zadatke, jer u defanzivi je savrsen, to je vec poznato.
evo opet onih zelenih dresova ko iz gasulhane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 23 nov 2011, 21:00

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 21:17

Ovaj Messi kao neki mangup a? :lol:

P.S. Šta ono reče Monolog, under kartona a? Jbt šta bi tek radili da je finale :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2011, 21:19

Oj Ville majko draga, ne moze bazen da pogodi. :evil: :evil:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 23 nov 2011, 21:25

Smiješan penal za Barcelonu, ali dobro navikli smo na to, zar ne..
Nego sto se mali Messi umislio to je čudo pa misli da mu je sve dopušteno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2011, 21:30

Šuti, mogao bi te čuti Diarra koji je sinoć zaslužio crveni zbog povlačenja smiješnog Bequiraja. :lol:

Helem, utakmica predobra. Mada, očekiv'o sam nešto manje kartona :lol: , al' Štark se razmah'o k'o pravi. Igra MIlana mi se baš sviđa. Muški su krenuli, nema šta. Dugo ne vidjeh ekipu koja ovako otvoreno igra sa Barcelonom, a da joj to i polazi za rukom.

Koji su to samo potezi Messija, Alcantare i Fabregasa sa jedne, te Seedorfa, Ibrahimovića i Boatenga s druge strane. Ako drugo poluvrijeme bude poput prvog, onda možemo govoriti o jednoj od najboljih utakmica grupne faze ovogodišnje lige prvaka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 21:46

Red bi bio da ubaci Sancheza malo...

Jao šta Fabregas fuli kad mu je Thiago proturio onu loptu :o

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.