v_b_8_9 je napisao/la:Da li su po vasem misljenju, ona 2 penala protiv Iskre bila realna, siguran sam da jesuOnda dva penala protiv Krajisnika, Bog zna koliko ih je jos bilo na utakmicama koje nisam pratio.. Ovaj put nisu 2 penala, vec 2 crvena.. Svaka vam cast Cazinjani, fino se gurate u PL
ma daj covijece kako cista utakmica??FKKrajina je napisao/la:v_b_8_9 je napisao/la:Da li su po vasem misljenju, ona 2 penala protiv Iskre bila realna, siguran sam da jesuOnda dva penala protiv Krajisnika, Bog zna koliko ih je jos bilo na utakmicama koje nisam pratio.. Ovaj put nisu 2 penala, vec 2 crvena.. Svaka vam cast Cazinjani, fino se gurate u PL
Cista utakmica, cisti kartoni. Sve opravdano.
Ne lupaj gluposti.U Cazinu ove sezone suđenje 5% gost 100% domačin.Sve i jedan tim koje dođe gore vas zove pakao .Vi ste sramota ove lige .Jadna je ova liga kad ima vas za prvake.Samo se nadam da vi nečete u PL.Petko je napisao/la:Suđenje kao svugdje kod domacina,to sam rekao nekoliko puta znaci domacin 60% gost 40%.v_b_8_9 je napisao/la:Da li je sudija opet navlacio za vas?Ili vi to zovete laganim pomaganjem
U vezi dva crvena koja su zasluzena,bilo je gresaka sudije al ova dva crvena 100% zasluzena.
Da da Krajina vam je svima žulj, ali aBd ući ćemo u Premijer ligu upravo zbog takvi kao ti. I da krademo i uvijek ćemo krasti, šta ćeš ima se može seDRHAUSE je napisao/la:Ne lupaj gluposti.U Cazinu ove sezone suđenje 5% gost 100% domačin.Sve i jedan tim koje dođe gore vas zove pakao .Vi ste sramota ove lige .Jadna je ova liga kad ima vas za prvake.Samo se nadam da vi nečete u PL.Petko je napisao/la:Suđenje kao svugdje kod domacina,to sam rekao nekoliko puta znaci domacin 60% gost 40%.v_b_8_9 je napisao/la:Da li je sudija opet navlacio za vas?Ili vi to zovete laganim pomaganjem
U vezi dva crvena koja su zasluzena,bilo je gresaka sudije al ova dva crvena 100% zasluzena.
Ekipe koje zaslužuju PL su vi (Vitez),Budučnost,Branitelj.A prvak če biti Čapljina ili Orašje.nkvitez je napisao/la:necete ni vi u PL!
Ko im je kriv što su tukli sve odreda kuči.Na prolječe če će da ubiru plodove .AlemC85 je napisao/la:majke ti jesi normalan. kako možeš tako da prijetiš ljudima? pa nisu oni jedini, cijela liga je takva tj. sve lige u BiH su iste, nema razlike. ti pozivaš na linč na proljeće, što može imati katastrofalne posljedice, i što je najgore, može probuditi neke huligane da baš ovako i urade......
Nisam ti ja iz tih sela .Malo bolje provjeri odakle sam .Ali s vremena na vrijeme bacim pogled i na provincije .bosnacazin je napisao/la: npr. ovaj dr.hAuse( house kolko ja znam) priča o krajini kod krajina jedina krade,ne znam odakle je al miriše mi na bugojno koje je toliko "pošteno",govori natuće nas na proljeće ,vitez treba ući PL.Nije on jedini,još ovih forumaša svašta blebeta.
Pa ne znam sada,ali kako vrijeme prolazi sve se više bojim da će tako i biti.Jer klubovi poput Orašja koče razvoj BH-a fudbala i države uopšteno,pa nam s toga ne trebaju u najvišem rangu takmičenja.Ali prije će biti da Čapljina ili Vitez uđu nego Orašje.A ne znam ni što ste tako lagano otpisali Krajinu? Ipak vjerujem da i u Cazinu ima ljudi koji vole ovaj klub i žele ga u Premijer ligi i da će uraditi sve da ga uvedu u Premijer ligu,a i da ne bude uzalud skupljeno ovih 28 bodova na polusezoni.Ali opet vidjećemo sve na proljeće,očekuje nas uzbudljivo prvenstvo.AlemC85 je napisao/la:kao što napisah davno "Labudovi" s Save su novi stari premijerligaši, živi bili pa vidjeli...
Eh ova rečenica prva ti je kraljevska !!Future je napisao/la:Pa ne znam sada,ali kako vrijeme prolazi sve se više bojim da će tako i biti.Jer klubovi poput Orašja koče razvoj BH-a fudbala i države uopšteno,pa nam s toga ne trebaju u najvišem rangu takmičenja.Ali prije će biti da Čapljina ili Vitez uđu nego Orašje.A ne znam ni što ste tako lagano otpisali Krajinu? Ipak vjerujem da i u Cazinu ima ljudi koji vole ovaj klub i žele ga u Premijer ligi i da će uraditi sve da ga uvedu u Premijer ligu,a i da ne bude uzalud skupljeno ovih 28 bodova na polusezoni.Ali opet vidjećemo sve na proljeće,očekuje nas uzbudljivo prvenstvo.AlemC85 je napisao/la:kao što napisah davno "Labudovi" s Save su novi stari premijerligaši, živi bili pa vidjeli...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.