Preteko si me.LudLo 4 je napisao/la:Legendarni neka je sretan !
Legenda reala nek ti je sretan rođendan, sve najbolje ti želim u životu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Preteko si me.LudLo 4 je napisao/la:Legendarni neka je sretan !
Ima, samo što ovi bolji timovi igraju u Engleskoj..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li Vels svoju fudbalsku ligu?
Jok nemakakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li Vels svoju fudbalsku ligu?
kad imamo mi,zasto oni ne bi imalikakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li Vels svoju fudbalsku ligu?
spielführer_21 je napisao/la:Ima, samo što ovi bolji timovi igraju u Engleskoj..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li Vels svoju fudbalsku ligu?
T-MAC je napisao/la:kad imamo mi,zasto oni ne bi imalikakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li Vels svoju fudbalsku ligu?
Jah a misliš da bi Cardiff ili Swansea bio na nivou na kojem je sad da je igrao u Welsu, bi al u KURCU, imaju vece ugovore u Engleskoj, TV prava, bonuse i nagradeSarajlijc@ je napisao/la:Kako je meni to debilski evo recimo Wrexham bi mogao prvi da bude u Welsu i svake godine evropu da igra , al jok oni u 5-oj engleskoj ligi
sa ovim Legendarni ?Bosco je napisao/la:Preteko si me.LudLo 4 je napisao/la:Legendarni neka je sretan !
Legenda reala nek ti je sretan rođendan, sve najbolje ti želim u životu!
ajd morzu jedan (Hard Bass je napisao/la:Smiri se![]()
Nemoj da ti zovem plavi voz
To ne valja slika ? hahaha Odlicna,i aca kaze da mu se svidjaLudLo 4 je napisao/la:
ajd morzu jedan (![]()
![]()
![]()
) promijeni tu sliku !
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ima,kaki si ?
Ah kod tebe vazda AcaHard Bass je napisao/la:To ne valja slika ? hahaha Odlicna,i aca kaze da mu se svidjaLudLo 4 je napisao/la:
ajd morzu jedan (![]()
![]()
![]()
) promijeni tu sliku !
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ima,kaki si ?![]()
![]()
Ma nako,nije lose mada moze i bolje..ti ?
Aca mi je sad idol.Dogovoreno !LudLo 4 je napisao/la:
Ah kod tebe vazda Acakad ja budem koristio taj racun promijenit cu je
![]()
![]()
Ma kod mene ekstra,da je bolje ne bi valjalo,sve mi super![]()
doduse jutros na zimi cekam gradski bus (koji vozi i van grada),cekao nekih 15 min i popizdim vise krenem pjesobusom kad cujem nesto nalik zvuku svemirskog broda,ono bus moj propici pored mene,i onda pjesacio pola sata al' dobro je za reakreaciju
Dobar dobarHard Bass je napisao/la: Aca mi je sad idol.Dogovoreno !![]()
![]()
Kako sve ekstra,zena slusa ?![]()
haahahaha jarane pa dobro je to za listoveZnam ja da ti imas dobre listove,ali brate nisam znao da ih tako "dobijas"
A kod mene svi piju,slave rodjendan samo ja sjedim u kuci
Auu jarane to ako dopustis onda si stvarno papak.Odma je ostavi !LudLo 4 je napisao/la:
Dobar dobar![]()
![]()
Ma slusa,samo hoce Zelju da mi zabrani () kaze razvest cemo se zbog njega
inace sve ostalo sa njom ekstra,a i ovako ne radim nista dobijam cash,Zeljo gazi sve,ma nema dalje!
![]()
Ma nije sve u alkoholu,u knjigama su odgovori![]()