Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Procitas postove iznad?!
Inace slazem se sa Goalgetterom, Dzeku odmara, pa evo ni Silva nije u prvoj. Vjerovatno ce njih dvojica uci ukoliko bude potrebe.
Inace slazem se sa Goalgetterom, Dzeku odmara, pa evo ni Silva nije u prvoj. Vjerovatno ce njih dvojica uci ukoliko bude potrebe.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uvijek trazim neki britanski sopcast, ne volim cak ni one amere s fox sportSTEVIE je napisao/la:panties je napisao/la: bgm meni su komentatori ovi sa premiere league TVne bi spahu slusala
ovi engleski komentatori su najbolji, **** one divljake arapske i ove nase komentatore..

ON TOPIC: ocekujem da dzeko udje i rijesi tekmu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Standardno Mancinijevo rotiranje, znamo da nije na klupi zbog loše forme i to je bitno, vidimo ga LP
Al ako nije problem da do tad vec bude 3+Bosniacum Lilium je napisao/la:uvijek trazim neki britanski sopcast, ne volim cak ni one amere s fox sportSTEVIE je napisao/la:panties je napisao/la: bgm meni su komentatori ovi sa premiere league TVne bi spahu slusala
ovi engleski komentatori su najbolji, **** one divljake arapske i ove nase komentatore..![]()
ON TOPIC: ocekujem da dzeko udje i rijesi tekmu

Ako udje, nadam se da ce zabit. Je l' ovo prvi put da se svi slazu da je na klupi jer je umoran i imao 2 teske utakmice?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
kome se ne slusa spaho evo i na sk3 je isto man city - newcastle
soni, i ja mislim. i mislim i da ce uc 20tak minuta.
soni, i ja mislim. i mislim i da ce uc 20tak minuta.
...
Suko prenosi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ja sam, iskreno ovo i ocekivao, a i prizeljkivao. Edin se premorio u ovim baraznim utakmicama, i sigurno je da ne bi mogao dati maksimum i odigrati svih 90min, jos odigrati na tako visokom nivou, koji se trazi od njega, i koji zahtijeva EPL.
P.S. Je l' LP sad u ovoj sljedecoj sedmici? Ako jeste, jos jedan razlog zasto Edin nije poceo.
P.S. Je l' LP sad u ovoj sljedecoj sedmici? Ako jeste, jos jedan razlog zasto Edin nije poceo.
Izdržati, to je temelj vrline!
Pa iskusan trener čovjek zna šta radi,umor i sad relax a i ostalom ima jak napad.Polako a i Edo se mora malo 'oporavit' nakon pada i poraza.Bit će on novi majstoe je to ,uskoro ćemo opet gledat golijadu njegovu 

Kakav je samo kralj ovaj Balotelli. 
EDIT: Evo i drugog. Sad ce Agueru upisati asistenciju.

Zašto je kralj, zato što ne proslavlja sa svojim kolegama gol, nego nešto kao on izvodi, pa jesi li vidio kako se svi zajedno vesele kod drugog golarogeRF je napisao/la:Kakav je samo kralj ovaj Balotelli.
ma balotelli je lik :S njegovo ponasanje je na nivou djecacica od 15 godina.ZOI84 je napisao/la:Zašto je kralj, zato što ne proslavlja sa svojim kolegama gol, nego nešto kao on izvodi, pa jesi li vidio kako se svi zajedno vesele kod drugog golarogeRF je napisao/la:Kakav je samo kralj ovaj Balotelli.
...
DA, upravo zbog toga je kralj! Svi se raduju k'o ludi, on lagano prekrstio ruke, svejedno mu.ZOI84 je napisao/la:Zašto je kralj, zato što ne proslavlja sa svojim kolegama gol, nego nešto kao on izvodi, pa jesi li vidio kako se svi zajedno vesele kod drugog golarogeRF je napisao/la:Kakav je samo kralj ovaj Balotelli.
P.S. Ja se nasalio za onu asistenciju, kad ono, upisase je Argentincu.

- Goalgetter
- Kontakt:
Koji nesporazum sada Balotelija i Aguera
.

Sve manje sanse da ce Edin uci u igru, ja dzaba gledam, nadajuci se da ce uci, ali slabe su sanse.
P.S. Evo i treceg, hoce Aguero da stigne Edina.
EDIT: Hajde sada Edina umjesto Nasrija ili Milnera!
P.S. Evo i treceg, hoce Aguero da stigne Edina.

EDIT: Hajde sada Edina umjesto Nasrija ili Milnera!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece ulazit Dzeko, jos Mancini izvadi sve i jednog napadaca iz igre, sada ima 6 igraca u veznom, i 0 napadaca 

Mancini, Mancini...a gdje je Džeko
Teško tebi Mancini ako ne bude takoVedo20 je napisao/la:u prvih 11 protiv Napolia 100%

ma ne radi on to po zaslugama.ZOI84 je napisao/la:Teško tebi Mancini ako ne bude takoVedo20 je napisao/la:u prvih 11 protiv Napolia 100%mogao mu je i sada vala dati 20 minuta, ne znam šta su ona dvojica Engleza više zaslužila kad je naš Dijamant zabijao,asistirao
...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Inače,ovaj Mancini ima neku čudnu strtegiju,čudno rotiranje igrača.
Jedan od razloga zbog čega je Tevez malo puko
Nadam se da Džeko igra protiv napolitanaca.
Jedan od razloga zbog čega je Tevez malo puko

Nadam se da Džeko igra protiv napolitanaca.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!