smrdis....okupaj se sugavicedamirfile je napisao/la:Njima da sudije pomazu,ma nema sanse oni su najposteniji ova liga je namjestena.Zvjezdas o cemu ti pricas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
smrdis....okupaj se sugavicedamirfile je napisao/la:Njima da sudije pomazu,ma nema sanse oni su najposteniji ova liga je namjestena.Zvjezdas o cemu ti pricas
ja za razliku od vas eksperta pred kompjuterom nedonosim nikakve zakljucke prije nego sto vidim izvjestajdilber je napisao/la:Ugledali se na tebeBalon je napisao/la:to vi laptopom na utakmici pa znate jeli opravdano ili ne
Cekat cemo izvjestaj , koliko znam nama cist penal nije sudjen !zlatandr je napisao/la:a ciganluka majko mila, i samo opet nesto recite za Zelju da ko fol mi siljimo tekme
Ti si bio na stadionu ?zvjezdas je napisao/la:Ja lige u pi.mat.Daleko ćemo klubski u Europu dogurat....mislio sam da Sarajevo igrom bude u vrhu BH fudbala ali danas sam se u suprotno uvjerio.
jel to neko pizdiastra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi vidimo se abd na proljece u gradaccu vratit cemo vam triput gore
jadni ste velikani jel vas stidado-hz je napisao/la:jel to neko pizdiastra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi vidimo se abd na proljece u gradaccu vratit cemo vam triput gore
jos jedan pizdekmoranjak je napisao/la:dabogda izasli ponovo u europu,pa vam se ponovila sparta i zabila vam pet komada jer njima ne mozete ukrasti vec dobivenu utakmicu
pa neznam sta bi za ponisteni zvijezdin gol to necemo sigurno ni vidjeti u pregledu,pa sto nam podijeli onolike kartone ,sto trnera istjera.al nema ba vezebili ste rado videni gosti u gradaccu niste nikad zakinuti za korner a tako nam vracate vidimo se sampioniadnanhz je napisao/la:STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem
ti neces moci spavati veceras koliko si se nasekirao,opusti se djecace okreni BHT gledaj utakmicu, zapali cigaru, bice bolje drugi put...pa ti nikad neces skontati da je to tako u svijetu kada veliki klub slabo igra da mu pomazu svi..slabo gledas tekme...juve..milan...man.utd itd itd...pomiri se sa tim da ste mali mali klub i nemoj da se sekiras to utice na ljepotu, duze ces da zivisastra1922 je napisao/la:pa neznam sta bi za ponisteni zvijezdin gol to necemo sigurno ni vidjeti u pregledu,pa sto nam podijeli onolike kartone ,sto trnera istjera.al nema ba vezebili ste rado videni gosti u gradaccu niste nikad zakinuti za korner a tako nam vracate vidimo se sampioniadnanhz je napisao/la:STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem
jesi bio na utakmiciastra1922 je napisao/la:pa neznam sta bi za ponisteni zvijezdin gol to necemo sigurno ni vidjeti u pregledu,pa sto nam podijeli onolike kartone ,sto trnera istjera.al nema ba vezebili ste rado videni gosti u gradaccu niste nikad zakinuti za korner a tako nam vracate vidimo se sampioniadnanhz je napisao/la:STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem
vidi se da si slabo naspavan poslije poraza od zelje. eto sam si i priznao da kradete vratit ce vam se kad se najmanje budete nadali dabogda evropu preko tv gledaliado-hz je napisao/la:ti neces moci spavati veceras koliko si se nasekirao,opusti se djecace okreni BHT gledaj utakmicu, zapali cigaru, bice bolje drugi put...pa ti nikad neces skontati da je to tako u svijetu kada veliki klub slabo igra da mu pomazu svi..slabo gledas tekme...juve..milan...man.utd itd itd...pomiri se sa tim da ste mali mali klub i nemoj da se sekiras to utice na ljepotu, duze ces da zivisastra1922 je napisao/la:pa neznam sta bi za ponisteni zvijezdin gol to necemo sigurno ni vidjeti u pregledu,pa sto nam podijeli onolike kartone ,sto trnera istjera.al nema ba vezebili ste rado videni gosti u gradaccu niste nikad zakinuti za korner a tako nam vracate vidimo se sampioniadnanhz je napisao/la:STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem![]()
![]()
![]()