NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nema potrebe ni da komentariše. Neka mu samo čestita na dobro odrađenom poslu.
Koja je ovo providna liga....**** te sa dva nula na 3-2 hahahahahh to samo moze Zvijezda uz pomoc sudija.... hahah samo naprijed Matko u tebe sam imao povjerenja i nadam se da ce tako i ostati...Pa doduse vi Sarajelije ste stvarno ne "pobijedivi".....hahahah smijesno...Da mi vas je u evropu pa da vidite gore kako se igra i da nema sudija da navlace... ccc S R A M O T A
Gdje si ti nabavio kompjuter pa imas direktan prijenos u gradaccu pa vidis da je uz pomoc sudija,da i ja sebi kupim?Gradacac je napisao/la:Koja je ovo providna liga....**** te sa dva nula na 3-2 hahahahahh to samo moze Zvijezda uz pomoc sudija.... hahah samo naprijed Matko u tebe sam imao povjerenja i nadam se da ce tako i ostati...Pa doduse vi Sarajelije ste stvarno ne "pobijedivi".....hahahah smijesno...Da mi vas je u evropu pa da vidite gore kako se igra i da nema sudija da navlace... ccc S R A M O T A
- Robijas007
- Kontakt:
stvarno Dragons a ja vas ccccccccBianconeri1988 je napisao/la:Pa zar ste mislili da ćete odigrati neriješeno ili dobiti...

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Sad produzena utakmica 3 minute.... hahahahahah Garant nije bilo faula, pogotovo kada je sarajevo gubilo... hahah smijesno ne moram ni gledati snimke znam vec unaprijed...Onaj nas rezervni"golman" primio sve golove kao profic garant...
A kako ti znaš da ste vi bolji i da nije zvijezda pokradena. Ti sigurno već imaš takav komp.Denizmare je napisao/la:Gdje si ti nabavio kompjuter pa imas direktan prijenos u gradaccu pa vidis da je uz pomoc sudija,da i ja sebi kupim?Gradacac je napisao/la:Koja je ovo providna liga....**** te sa dva nula na 3-2 hahahahahh to samo moze Zvijezda uz pomoc sudija.... hahah samo naprijed Matko u tebe sam imao povjerenja i nadam se da ce tako i ostati...Pa doduse vi Sarajelije ste stvarno ne "pobijedivi".....hahahah smijesno...Da mi vas je u evropu pa da vidite gore kako se igra i da nema sudija da navlace... ccc S R A M O T A
Hoces da i tebi kupim jedan posto vidim danisi bas upucen u neke stvari? ? ? ? A ti malo predi u 21.vijek znas tu pjesmu Tifa ba pjeva moras znati.. A zvijezda je pokradena u mnogo utkamica nemam razloga da razmisaljam da sada nije... A jos uz to ako treba da ti pokazem nesto oko tehnike slobodno mi se obrati...Pozdrav za druga iz Sarajeva
Cestitke Zvijezdi na hrabro odigranom mecu, nazalost nije vam se dalo do zasluzena 3 boda.
Volim te Zeljo!!!
Čestitam igračima Zvijezde na borbenoj igri.Kod rezultata 2-0 se znalo da će sudija spasiti Sarajevo ne samo poraza već i da će navući pobjedu.Mislio sam da je Sarajevo ekipa koja Europu izbori kroz posteno sudjenje ali se i danas vidjelo da to nije istina.Bilo bi smiješno da nije žalosno.
Svaka cast zlatandr sto si realan, ali zivimo u drzavi takvoj pa nam je i sport takav... bas mi je drago kada vidim da ima ovdje pametni i pazljivih ljudi koji mislie mozgom... svaka cast
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje ćeš to reći!? Pa oni su ti najpošteniji klub u ovoj ligizvjezdas je napisao/la:Čestitam igračima Zvijezde na borbenoj igri.Kod rezultata 2-0 se znalo da će sudija spasiti Sarajevo ne samo poraza već i da će navući pobjedu.Mislio sam da je Sarajevo ekipa koja Europu izbori kroz posteno sudjenje ali se i danas vidjelo da to nije istina.Bilo bi smiješno da nije žalosno.

Ne kažem ja, ima i moj Želju mučki, ali oni ih imaju možda i više, u najmanju ruku isto kao i Željo, a furaju se da su pošteni.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vi to gledali tekmu jel ? Sacekajmo snimak pa cemo laprdat tako je najbolje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svaka ti cast na komentaru pogotovo to sto kazes za Evropu.Valjda ce se jednog dana sve promijeniti pa da kada igram sa nekim da ne moram znati rezultat unaprijed...Evo sjedim i kada **** 2-0 za zvijezdu znao sam da ce biti 3-2 za sarajevo jednostavno je tako i protiv toga se ne moze dici jedan covjek nego svi da se svira korektno bez ikakvog navlacenja i da se onda vidi ko je jaci...zvjezdas je napisao/la:Čestitam igračima Zvijezde na borbenoj igri.Kod rezultata 2-0 se znalo da će sudija spasiti Sarajevo ne samo poraza već i da će navući pobjedu.Mislio sam da je Sarajevo ekipa koja Europu izbori kroz posteno sudjenje ali se i danas vidjelo da to nije istina.Bilo bi smiješno da nije žalosno.
Sta cu majstore gledati snimku kada i novina radi za vas i sve radi za vas zato sto ste toboze sarajlije i sarajevo.Treba biti realan.Kada zvijezda izgubi zahvaljuci svojim greskama onda njih blatim kada nas podere neko ko je duplo jaci ali ovo hahah smijesno je stvarno.
Kako su samo smjesni,a izjave predsjedniak sarajeva,koji btw u zivotu tekme nije pogledo je oni igraju posteno,ne zanimaju ih sudije
jeste al dok ne zatreba.mali uvijek ostaju mali,,,,,Zvjezda sve cestitke,i sto bi reko nas narod pamtite pa vratite.Oni su svakako smjesna ekipa,oderite in na proljece odguzova

-
- Kontakt:
Ne znam kakvu vi europu spominjete i prizeljkujete debakl Sarajeva kada je Sarajevo i statisticki najuspjesniji BiH klub i to daleko. Sto se tice sudjenja na Kosevu, ove godine ko god je malo bolje odigro uzo je bodove sa Haseta. Zvijezdi se omaklo, ne iskusna ekipa i to je to. Da je u kojem slucaju Siroki gostovo danas, odnijeli bi 3 boda glat. Trebate krivit svoje igrace i strucni stab sto su dozvolili da prokockaju tu prednost od dva gola. Niko od vas nije gledo utakmicu ali znate da ste pokradeni, kako to? Pa ko je ove godine bio pokraden na Hasetu? Siroki mozda?
nisam nista komentariso ni kad smo vodili 2-0 jer sam ranije pisao ko nam sudi bojao sam se ovoga na kraju.samo jedno znam zelju i sarajevo treba docekati abd na proljece izudarat ih otet i sa sudijama i sa grubom igrom.ebem ti pizde vise pa dokle vise sa ovim sudenjem i kradama,pa dobro nam se igraci i vrate psihicki poslije svih krada i lopovluka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Pa ima li klip ikakav, gdje si vidio da ste pokradeni da i ja pogledam?astra1922 je napisao/la:nisam nista komentariso ni kad smo vodili 2-0 jer sam ranije pisao ko nam sudi bojao sam se ovoga na kraju.samo jedno znam zelju i sarajevo treba docekati abd na proljece izudarat ih otet i sa sudijama i sa grubom igrom.ebem ti pizde vise pa dokle vise sa ovim sudenjem i kradama,pa dobro nam se igraci i vrate psihicki poslije svih krada i lopovluka
razguli cut ces sta si radoznao toliko hajde bjezi banovat cu teFMBosnia Admin je napisao/la:Pa ima li klip ikakav, gdje si vidio da ste pokradeni da i ja pogledam?astra1922 je napisao/la:nisam nista komentariso ni kad smo vodili 2-0 jer sam ranije pisao ko nam sudi bojao sam se ovoga na kraju.samo jedno znam zelju i sarajevo treba docekati abd na proljece izudarat ih otet i sa sudijama i sa grubom igrom.ebem ti pizde vise pa dokle vise sa ovim sudenjem i kradama,pa dobro nam se igraci i vrate psihicki poslije svih krada i lopovluka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja sa Koseva evo citam komentare i ne mogu vjerovati sta ljudi pisu ko da su na tekmi bili.Stim da su vecinom djeca necu neku debatu voditi,mogu samo reci da je Zvijezda sama sebe pobjedila,a sto se tice sudenja uobicajeno za nasu Premijer ligu,pomalo domacinski ,ali bez uticaja na rezultat.Ako je bilo kradje onako kako ovde pisu oni sto nisu bili na utakmici ,onda nek mi neko kaze kako je sudija dozvolio da Zvijezda da dva (2) gola.?
Golovi svih pet (5) cisti ko suza,kao i pobjeda Sarajeva. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.