FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 19 nov 2011, 15:26

damirfile je napisao/la:Njima da sudije pomazu,ma nema sanse oni su najposteniji ova liga je namjestena.Zvjezdas o cemu ti pricas
smrdis....okupaj se sugavice :)

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 nov 2011, 15:27

dilber je napisao/la:
Balon je napisao/la:to vi laptopom na utakmici pa znate jeli opravdano ili ne
Ugledali se na tebe
ja za razliku od vas eksperta pred kompjuterom nedonosim nikakve zakljucke prije nego sto vidim izvjestaj

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 nov 2011, 15:28

zlatandr je napisao/la:a ciganluka majko mila, i samo opet nesto recite za Zelju da ko fol mi siljimo tekme :D
Cekat cemo izvjestaj , koliko znam nama cist penal nije sudjen !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 nov 2011, 15:33

Jalovo je ovo sve , jalovo skroz, kad nam Zvijezda(bez uvrede dragonce) onda tu nesto ne stima , veceras na Vogosci ima snimak oko 21-22 h ...Obavezno gledati , bas me zanima da li nam je sudija navlacio , ako jest :oops:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 19 nov 2011, 15:39

Ja lige u pi.mat.Daleko ćemo klubski u Europu dogurat....mislio sam da Sarajevo igrom bude u vrhu BH fudbala ali danas sam se u suprotno uvjerio.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 nov 2011, 15:40

Pa ako je navlacio onda je to bruka i sramota jer ako ekipa koja ganja titulu na svom terenu pobjedjuje uz pomoc sudija onda dovidjenja prijatno, medjutim u nasoj ligi nesmijes preokrenuti rezultat, odmah su to sudije, kladionice, savez ovo ono nigdje veze, sacekajmo izvjestaj pa cemo vidjeti

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 nov 2011, 15:41

zvjezdas je napisao/la:Ja lige u pi.mat.Daleko ćemo klubski u Europu dogurat....mislio sam da Sarajevo igrom bude u vrhu BH fudbala ali danas sam se u suprotno uvjerio.
Ti si bio na stadionu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 nov 2011, 16:19

Sad sa utakmice ...

SARAJEVO KATASROFA ... TUGA OD IGRE !!

Zvijezda dosta dobra opasna iz kontri i vi ste dali bezvze 2 gola ne serite kad niste gledali, prvi go ste bzvze primili golman vam je mogao odbraniti sut glavom, i prvo poluvrijeme je produzeno radi 3 izmjene i povrede vaseg golmana mogao je i vise produziti, Matija Matko pravi igrac, naravno da nije slavio gol...

kasnje opsirnije

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 16:21

cestitke na pobjedi vidimo se abd na proljece u gradaccu vratit cemo vam triput gore
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 nov 2011, 16:26

astra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi vidimo se abd na proljece u gradaccu vratit cemo vam triput gore
jel to neko pizdi :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 16:27

ado-hz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi vidimo se abd na proljece u gradaccu vratit cemo vam triput gore
jel to neko pizdi :lol:
jadni ste velikani jel vas stid

Nova sezona nova nafaka

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 nov 2011, 16:29

STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 19 nov 2011, 16:30

dabogda izasli ponovo u europu,pa vam se ponovila sparta i zabila vam pet komada jer njima ne mozete ukrasti vec dobivenu utakmicu :!:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 nov 2011, 16:32

klošari jedini i balavci imat ce te u roku dva dana utakmicu na netu komplet snimak, pa onda tvrdite jel neko nekoga pokrao do tad tisina !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 nov 2011, 16:32

moranjak je napisao/la:dabogda izasli ponovo u europu,pa vam se ponovila sparta i zabila vam pet komada jer njima ne mozete ukrasti vec dobivenu utakmicu :!:
jos jedan pizdek :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 16:34

adnanhz je napisao/la:STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem
pa neznam sta bi za ponisteni zvijezdin gol to necemo sigurno ni vidjeti u pregledu,pa sto nam podijeli onolike kartone ,sto trnera istjera.al nema ba vezebili ste rado videni gosti u gradaccu niste nikad zakinuti za korner a tako nam vracate vidimo se sampioni

Nova sezona nova nafaka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 nov 2011, 16:39

astra1922 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:STa vi serete iz gradaca koji racku jeste bili na tekmi pa znate kakvo je sudjenje bilo,sta vam mi mozemo kad vam igraci nisu u stanju 2 gola sacuvat da nam je sudija siljio tolko kolko pricate nebi dali nijedan go,nama cist penal nije sviran ,u drugom poluvremenu mi napadali zvijezda kontru cekala,i to dosta dobre radila,i to je to i cinjenica jest da nikad teze pobjedjujemo kuci ko ove sezone mislim da sa ovakvom igrom titula definitivno je otisla a evropa nebi trebala biti problem
pa neznam sta bi za ponisteni zvijezdin gol to necemo sigurno ni vidjeti u pregledu,pa sto nam podijeli onolike kartone ,sto trnera istjera.al nema ba vezebili ste rado videni gosti u gradaccu niste nikad zakinuti za korner a tako nam vracate vidimo se sampioni
ti neces moci spavati veceras koliko si se nasekirao,opusti se djecace okreni BHT gledaj utakmicu, zapali cigaru, bice bolje drugi put...pa ti nikad neces skontati da je to tako u svijetu kada veliki klub slabo igra da mu pomazu svi..slabo gledas tekme...juve..milan...man.utd itd itd...pomiri se sa tim da ste mali mali klub i nemoj da se sekiras to utice na ljepotu, duze ces da zivis :D :D :D :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 nov 2011, 16:42

astra1922 je napisao/la:
jesi bio na utakmici
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 16:43

ado-hz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
ti neces moci spavati veceras koliko si se nasekirao,opusti se djecace okreni BHT gledaj utakmicu, zapali cigaru, bice bolje drugi put...pa ti nikad neces skontati da je to tako u svijetu kada veliki klub slabo igra da mu pomazu svi..slabo gledas tekme...juve..milan...man.utd itd itd...pomiri se sa tim da ste mali mali klub i nemoj da se sekiras to utice na ljepotu, duze ces da zivis :D :D :D :D
vidi se da si slabo naspavan poslije poraza od zelje. eto sam si i priznao da kradete vratit ce vam se kad se najmanje budete nadali dabogda evropu preko tv gledali

Nova sezona nova nafaka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 nov 2011, 16:44

Ma nije to nista koliko cemo tek krasti....a ti jos sta neznas sta smo sve ukrali da znas umro bi od tuge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, rimljanin90, Vanja8 i 24 gosta.