Ljudi citav zivot igraju na krilu i tebi napadaci.skankoza je napisao/la:tyler durden je napisao/la:messi i ronaldo nisu napadaci
ibrahimovic,rooney,gomez,aguero,van persie,suarez,dzeko!
Cuj Messi i Ronaldo nisu napadaci ?????
wtf
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
molim te, krilni napadaciBIHfan je napisao/la:Ljudi citav zivot igraju na krilu i tebi napadaci.skankoza je napisao/la:Cuj Messi i Ronaldo nisu napadaci ?????
wtf

...
nevjerovatno koja je ovo zvijer...dziza_23 je napisao/la:Posto BHT prenosi, rekao bih da nece.
[youtube][/youtube]
Unica grande amore
naravno da se treba pravit distinkcija izmedju krilnih i spic napadaca..jesu oni svi napadaci..ali nije to isti tip igraca..ne moze se poredit
Unica grande amore
- Goalgetter
- Kontakt:
I neko rece da je Dzeko razocaraodziza_23 je napisao/la:Posto BHT prenosi, rekao bih da nece.
[youtube][/youtube]

WORLD CLASS !!!
dzeko je bio zrtva ovog dvomeca...i i pored toga je skoro najbolji na terenu bio od nasih.
...
Pogledaj formaciju barcelone kad igrajupanties je napisao/la:molim te, krilni napadaciBIHfan je napisao/la:Ljudi citav zivot igraju na krilu i tebi napadaci.skankoza je napisao/la:Cuj Messi i Ronaldo nisu napadaci ?????
wtf
Pedro.......Messi......David Villa....
ali ni to nema veze samo kazem da je i jedan i drugi napadac bili na krilu ili najistureniji ...
Dzeko je dobar i pratim svaku njegovu utakmicu i kad dadne gol je isto kao da sam i ja dao

Ali ipak je daleko iza ove dvojice i jos par napadaca u svijetu...(ako cemo iskreno i ne lagati sami sebe) ali jeste igracina !
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- Centre forward
- Kontakt:
Gerda Milera, Marca v Bastena i pravog Ronalda,al' stici ce ih dijamantAllAbout je napisao/la:iza koga je dzeko daleko? kojeg to spic igraca?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
jedan je El FenómenoCentre forward je napisao/la:Gerda Milera, Marca v Bastena i pravog Ronalda,al' stici ce ih dijamantAllAbout je napisao/la:iza koga je dzeko daleko? kojeg to spic igraca?

Dobro sad, ima Džeko svojih prednosti nad ostalim a isto tako i oni nad njim. Ne možemo mi uspoređivati sad ovdje napadače tipa C. Ronaldo, Messi, Pato,... sa Džekom, njega treba uspoređivati sa drugim kao npr. Drogba, Bendtner,... i tako treba stvari postavljati, bar ja to tako radim

ma samo sam napisao s kim ga treba uspoređivati, nisam rekao da je Bendtner taj nivo kvalitete ali jeste taj profil igračaVedo20 je napisao/la:Gdje baš Bendtnera nađe od takvih rasnih špiceva c c c
- Centre forward
- Kontakt:
Apsolutno se slazem s tim @sony_91m msm za El fenomena.Ovu dvojicu prvih na zalost, nisam imo prilike da gledam, live.Naravno da Džekson ima svojih prednosti,Bosanac je.
.Ronaldo, Messi, Pato su vise second striker napadaci, znaci iza devetki.Na drugoj strani su oni klasicni napadaci:Džeko, Ibra, Torke,Berbatov,Drogba,Gomez i sl, tasko da je tesko pravit usporedbu i poredit ovakve tipove igraca 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
I ja gledamVedo20 je napisao/la:Gdje baš Bendtnera nađe od takvih rasnih špiceva c c c

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
joj bendtner je sirovina mrtva 

antitalenat za fudbal.Juve-TZ je napisao/la:joj bendtner je sirovina mrtva
nemojte poredit dzeku s njim, da ga ne ureknemo.
...
Džeko predstavlja državu u kojoj sam rođen, u kojoj živim i koju volim, normalno sad da mi je od svih napadača Džeko no. 1. Ali ja kažem, neke stvari ne možeš uspoređivati, i tako ja kažem evo kada je isti tip igrača u pitanju, Ibrahimović je kvalitetniji i potpuniji igrač od Džeke bio i ostati će.
Nemojte se nadat da ce igrat mozda malo udje pred kraj zavisi od rezultata jer momak je slomljen igrajuci sam protiv odbrane Portugala.Nije mu lako.
Goal.com:
PROBABLE LINEUPS
MANCHESTER CITY
Hart
Richards, Kompany, Lescott, Clichy
Milner, Toure, Barry, Silva
Dzeko, Aguero
NEWCASTLE UNITED
Krul
Simpson, Taylor, Coloccini, Taylor
Obertan, Cabaye, Tiote, Gutierrez
Ba, Best
PROBABLE LINEUPS
MANCHESTER CITY
Hart
Richards, Kompany, Lescott, Clichy
Milner, Toure, Barry, Silva
Dzeko, Aguero
NEWCASTLE UNITED
Krul
Simpson, Taylor, Coloccini, Taylor
Obertan, Cabaye, Tiote, Gutierrez
Ba, Best
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 29 gostiju.